Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 874
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 355
Бакалова е актриса и играе някаква роля. Защо се разглежда като българка в момента?
Ако ролята е на извънземно, извънземно ли да наемат?

# 2 356
Е нали трябва да се намери нещо за което да я критикуват. Откъде накъде ще е добра в нещо?

# 2 357
  • Glasgow
Пуснете си "Мисия Лондон" да чуете как българи, играещи българи в Лондон говорят английски 🤐 не сме много по добре от чехите. Отдавна не съм го гледала, много го обичам 😅

# 2 358
Казах, че не е автентично.
Надявам се да се разбира смисълът на думата.
Не е ли най-важно актрисата да се доближи максимално до образа, който играе?

Стана ми интересно предположението ти, че Наталия Симеонова ще е по-добре с червено-лилава коса. Нещо лошо ли ти е сторила Наталия? Защото, според мен, никое същество не трябва да бъде с такъв цвят на косата доброволно. Този оттенък трябва да бъде официално приет като наказание, което да се изтърпява при определени нарушения на закона.

# 2 359
  • софия
Акцентът е ок, но звучи странно, идващ от българка, при положение, че знам, че ние изобщо не говорим така; също ми е странен изборът на актриса от друга държава, която има да учи цял нов акцент, нещо което отнема супер много подготовка и усилия, за да звучи автентично.
Тя не играе българка, а чехкиня и продължавам да не разбирам защо трябва да звучи както българин, говорещ английски.

Не мисля, че когато се избират актьори, националността им има значение. По-важно е как пресъздават образа, за който са избрани.

А по принцип масово българите говорят английски като араби. Мария Габриел, Киро Петков и т.н.

# 2 360
  • Glasgow
🤣е чак като араби...те говорят ингелиш

# 2 361
  • софия
Имам предвид дървено и с отличим акцент.

# 2 362
По някакъв начин миналото ни аз живее в сегашното, но онова е по-младо и без бръчки😀. Затова ето едни по-ранни Юлияна, Наталия и една Милена от мен. Важното е да се приемаме каквито сме, и да се пазим от крайности (мое мнение, както се казва).

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 363
Не е все едно дали си Мария Бакалова,(Ивана Тръмп) или Станислав Яневски,(Виктор Крум от "Хари Потър"...)...

# 2 364
  • При семейството си
Ето какво казва самата Бакалова за акцента:
“Има много разлики“ между българския и чешкия акцент, обяснява тя. „Странно е, че работих върху акцента си в продължение на четири години, откакто се преместих в Щатите. И сега през последната година бях опитвайки се да разруша напълно всичко, което съм изградила, и да изградя напълно различен източноевропейски акцент.“”
https://people.com/maria-bakalova-ivana-trump-transformation-the … exclusive-8708271

Едит: Ето го и акцента на Бакалова, като Ивана:
https://www.instagram.com/reel/DCZz_Mnx9xW/

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 19:48 от Elpis

# 2 365
Звънче, кой е казал, че трябва да звучи като българка?

# 2 366
  • софия
Звънче, кой е казал, че трябва да звучи като българка?
Ти или поне така разбирам написаното от теб (и не само аз), защото отбелязваш изрично националността. Постоянно пишеш как българите говорят английски, което няма никакво значение за тази роля.
Цитат
Не е изобщо автентично, все пак е българка, а ние въобще не говорим така английски.
Акцентът е ок, но звучи странно, идващ от българка, при положение, че знам, че ние изобщо не говорим така;...

Иначе разбирам, че за теб актьорите не са били убедителни в ролята си на персонажите, които играят и филмът не ти е харесал, за което нищо не мога да кажа, защото не съм го гледала.

Eто я Мария Габриел. Сигурна съм, че владее добре езика, лексиката е ок, но акцентът е 😁
И е така с голяма част от българите, ако не са си поставили за цел да пресъздадат добър акцент. Особено, ако са по-притеснителни, независимо от високото ниво на знание и владеене на езика, акцентът излиза.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 20:23 от zvаnchе

# 2 367
  • Пловдив
Боряна Калейн е "Жена на годината" на списание Glamour.

# 2 368
Аз пък се чудя кой прати това недоразумение на мис Вселена и с пари на българския данъкоплатец ли се развява на този конкурс? Не мога да прикача снимка в момента, но е някаква червенокоса с татуировки. Срам ме.

# 2 369
Това е 33-годишната Елена Виан, която имала и дете на 5 години.
Не го разбирам този костюм:
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт