Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 472
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 430
Много прилича случая на онова момче - математически талант в известна столична гимназия.

ПП Четейки написаното от арменската федерация и за Елвира не мине жал. Не е само до майчините й амбиции явно.

# 2 431
Че Елвира се е държала, като последна глезла...  Сигурно се е изживявала като хипер капризна звезда. Имам познати арменци, и от тях знам, че при тях не се толерира липсата на уважение към възрастни, институции, липсата на възпитание... Това са точки, по които всеки може да спечели, дори и да е посредствен в таланта си... А после следва и трудолюбието... Но явно майка ѝ я е разглезила, а дъщерята няма сили да ѝ се опълчи на нейните амбиции, които може би не са нейни...
Много ми допадна Нина Добрев, Виктория, Джесика Алба... Всъщност почти всички ми допаднаха 😍 Но Алба е толкова... Тя спазва правилото за контраст - не си е изрусила косата, което в повечето случаи обезличава образа... На Анджелина не ѝ отива русото, но се замислих, дали ще ѝ отива цвета на Бринот Отчаяни съпруги... Може би да...
И накрая децата ѝ - явно преминават през бунтарски период... Много нелицеприятно изглеждат, все едно че момичето излиза по време на депресия от вкъщи...

# 2 432
  • До морето
Много прилича случая на онова момче - математически талант в известна столична гимназия.

ПП Четейки написаното от арменската федерация и за Елвира не мине жал. Не е само до майчините й амбиции явно.

За кое момче става въпрос?

# 2 433
  • Враца
Когато излезе историята на Краснобаева аз четох изявлението на Илияна Раева и си помислих, че цялата работа е много кофти, че са се изпокарали като кокошки и всички са виновни (Илиана е доста дръзка в думите и делата си).
Но сега ми става ясно, че арменците са описали без да спестяват много-много една картина на момиче, което е абсолютна глезла и се държи като примадона. Сега даже ми се струва, че Раева е била много мека и търпелива, а също и тактична при раздялата.
Грозна работа.
Тази девойка не заслужава повече шансове. Това е спорт за момичета, които са "войници", а не за самозабравили се принцески.

# 2 434
Аз имам приятелка в Америка, която емигрира макар и след 2000година. Също с диплом от артистични среди, с недобър английски, с изискуемата налична сума за зелена карта тогава.
Сега като говорихме последно на база това, че успя да си извоюва стабилен статус и пълна удовлетвореност от живота си в мечтан от мнозина райски щат, тя сподели - Ще повярваш ли, че всяка вечер първите седем години, когато пътувах от работа към къщи, сълзите ми течаха сами!?
Зная през колко усилия, труд и професионални компромиси се наложи да мине, за да е на заслуженото си място в момента.  
Тя устоя и намери мястото си, не всеки обаче би могъл. И вълшебна пръчка за бърз успех няма.

А за жилището на Ивана Тръмп  - ще му дойде времето, нека отлежава сега, за да повишава цената си.
В книгите за недвижими имоти има фиксирано правило за избор на такъв като бъдеща добра инвестиция. "Когато купуваш жилище, гледай три неща - местонахождение, местонахождение и пак местонахождение!"
Мебели, стилове и  прочие заблуди са без значение.

# 2 435
И кое точно пречи на който и да било българин с диплома от социалистическа страна да стане преподавател в Америка години след пристигането си в страната? Или да успее в друга сфера?

Немалко успели българи има и в Америка, и къде ли не, пристигнали в чужбина с българска диплома, с никакъв или много ограничен език, но са се справили повече от добре. Сещам се сега за Шефкет Чападжиев. Дали е знаел английски? И диплома от университет най-вероятно не е имал, ама ей на, милионер е станал.

# 2 436
  • Sofia
Днешните емигранти няма как да имат общо с тези от началото на 90-те. За съвсем различен достъп до света, възможности, познания и дори финанси става дума. Не знам какъв е случаят точно на Димитър Маринов, но хората бягаха от нищетата, фалитите, режима на тока и мафията, така че времената няма как да са сравними.

# 2 437
  • Брюксел / София
В “пееш или лъжеш”: Орлин Горанов - прекрасен мъж, дори и на тези години; радва окото. Мариана Попова се е олелчила много, някак подпухнала е - не е хубаво да се говори така, ама не радва окото Wink И се държи гадно.

# 2 438
  • 🌊
Майката на Елвира Краснобаева отговори на изявлението на ФРГ Армения
Скрит текст:
Честно казано, не ме интересува, че тя е там... Наталия остави Елвира сама в Москва без пари, без да й купи билет за връщане. Изпратих й последните 500 рубли, за да може детето поне да се нахрани. Благодаря на мъжа й, който помогна на Елвира да се върне у дома, той е добър и мил човек.
Наталия поиска от Елвира чисто бягане след 5 тренировки, когато програмата току-що беше изготвена и Елиа не беше тренирала почти 3 месеца. Обещаха зала и треньор, но така и не намериха такъв. Не знам за какви костюми става дума, ушихме ги при Олга, Наталия не ги плати. Договорът беше предварителен, в него имаше грешки, така че всъщност той е невалиден.
Видеото, което предоставиха, е от 2022 г. от залата във Варна, преди европейското първенство, където Елвира спечели злато във финала на топка при юношите.
В крайна сметка не намерихме общ език, но не се отказваме, ще продължим да тренираме.

Удобно се избява поведението ѝ. Коментарите под публикацията са доста интересни

# 2 439
  • софия
И тук никой не я оценяваше и помагаше, и там.
Най-добре да си ходят в мацква. Там е най-хубаво.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 23:16 от zvаnchе

# 2 440

За кое момче става въпрос?
https://www.dw.com/bg/majkata-partiata-gimnaziata-tormozt-sresu- … a-npmg/a-70520261
НПМГ. Амбициозна майка на дете гений, което освен невъобразими умения в една област няма нищо друго. Нито възпитание, нито държане, нито знания или умения.

Девойката гимнастичка след изявлението на арменците сигурно ще може да се занимава с това, което наистина иска 😏

Илияна Раева този път ме впечатли. Здраво стиска до последно без коментар. Докато не охлади страстите и сервира на глезлите истината студена. Много ми хареса как Федерацията забрани музиката, хореографията. Колко добре изпипаха юридически нещата.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 23:19 от dariVale

# 2 441
Положението на Елвира е каквото сам си направиш... Край нямат техните претенции и както и да се оправдават сега, арменците са прави: така ще се отнесат и с всяка друга федерация.

Колкото и да е талантлива Елвира, наглостта на това семейство е безгранична. Плашиха, че ще си отидат, плюха по Стили и Боряна дни преди олимпиадата и не се посвениха да участват в лагери за сметка на българския данъкоплатец, докато преговарят с чужди федерации, а за финал се опитаха да ни метнат, че било заради болното дете.

Браво на арменците, така се прави. С твърдост и принципи си отстояват позицията и не позволяват на вчерашно дете да им се качва на главата.
Раева да взема пример.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 23:25 от Дидичка

# 2 442
Браво на арменската федерация.
Илияна не посмя да е много крайна, защото тя беше човекът, който искаше, лобира и уреди всички документи на Елвира, за да заиграе за България. Може и да е имала вътрешна опозиция във федерацията, при всички талантливи деца, които се подготвят по клубовете, да взимаме руска гимнастичка.

# 2 443
  • При семейството си
Ако наистина са “използвали” и аутизма на братчето на Елвира, просто нямам думи:
https://www.bgdnes.bg/sport/article/19027625
Но това от новата федерация звучи ужасно.

# 2 444
И трябва да се чувстя виновна Раева ли, че е искала да осигури добра състезателка за БГ?
Арменците не играха ли мръсно, преговаряйки зад гърба на БГ Федерацията?

Общи условия

Активация на акаунт