Отговори
# 105
ММ грейна като му каза доктора, че трябва да съм под постоянен обстрел ама мен ми се свиха вътрешностите лекинко. Обаче от днес съм с предовулаторна симптоматика, доста стабилна, та се хвърлих в размисъл.

# 106
Кенди, всичко изчистено ли е? Лигавица, ЧХГ, хормони? Аз явно спя ходейки, но не се сещам кога ти дойде цикъла този месец?
Аз имам 3 БХ и винаги док ми е казвал да изчакам до следващия цикъл.
Муунлит, честита дъщеричка, да е жива и здрава

# 107
Муунлит, честита радост! 🩷🤗

Фей, съжалявам за положителния тест (как странно звучи в тази група). 🩷
А дали има шанс това нещо по-бавно да се чисти, защото си стои едно и също Igm, а Igg e спаднало пък, което е супер странно. Дали има смисъл да пиеш отново АБ ми е идеята?

Кенди, +1 за както го чувстваш, щом няма предписание за нещо определено🩷

# 108
  • Ст Загора
Мун честита радост!

# 109
ЧХГ сигурно вече е около 1,  събота беше 2.57. Лигавицата каза че е топ, имам стабилен ДФ. Цикъл дойде като падна хормона под 100, 19ти ден от предното кървене.

# 110
ЧХГ сигурно вече е около 1,  събота беше 2.57. Лигавицата каза че е топ, имам стабилен ДФ. Цикъл дойде като падна хормона под 100, 19ти ден от предното кървене.

Не, не, цикъл идва, когато ЧХГ се изчисти от кръвта и прогестерона е нисък. Това, каквото и да е било е било някакво кървене, но ме съмнява цикъл да дойде при ЧХГ 100. В инвитрото се следим много изкъсо и от 2 трансфера с 2 биохимични цикъл винаги ми е идвал като ЧХГ падне под 2-3, на ЧХГ 100 съм си била стабилно бременна. Като падне под 2.5 следва кървене, което евентуално изчиства и малко останало ЧХГ, прогестерона е нисък ( при висок прогестерон няма как да ти дойде Ц) и вече следващия Ц си го водят нормален. Цветков иска да каже, че хем ЧХГ сега ти пада и се чисти, хем ти вече си в овулация? Нещо не разбирам.

# 111
Страх винаги има. Винаги нещо може да се обърка, но според мен не трябва да се чака. Щом лекарят дава зелена светлина трябва да се действа.

Има един “здравословен” страх, който ни държи далеч от това да правим глупости, ако имаме някакви казуси отиваме на лекар и ги решаваме. Ако стоим и се страхуваме няма как да стигнем до пухкавия финал, за който всички тук мечтаем.

# 112
Кенди, аз бих се пробвала и този месец, реално сама успя да се изчистиш, въпреки високите стойности, та може почти да се брои за БХ. Ако ти е прекалено притеснено, не се насилвай, но според мен всичко е готово за следващ опит.

Вики, не знам за антибиотика, не ми се вярва да ми се размине, но ще разбера следващия вторник на прегледа. Допълнително се надявах по-бързо да пада.. че ако е с това темпо след 4 месеца пак ще е над границата. Като цяло съм се настроила за най-лошия вариант, а винаги остава малката искрица надежда да се изненадам приятно.

# 113
Salsera, И аз така си мислех и се бях приготвила за омазване на дати и продължителност на следващите цикли ама се оказа че цикъл си идва, когато тялото приеме че няма бременност, дали ще е под 100 или по учебник под 5..явно се случва, когато тялото реши, че вече не е бременно на своя глава. Михайлович каза, че ако продължи да пада така стремглаво още като беше над 100 ще ми дойде, щото организмът разбира че няма жива бременност и секва и прогестерон и чехаге.
Сега гледам че е било 68 в деня с кървене. Не съм гледала прогестерон.

Иначе да, Цветков каза, че няма помен от жълто тяло в десния яйчник, а в левия ще си има О.

# 114
Когато бях притеснена, заради разни неща с мен и се чудих дали да правим опити, гинеколожката ми на 60+ години ми каза едно нещо и го казвам сега на теб:

“Какво го мислиш, бе, пий един коняк и му се качвай на този мъж.” 😂

Аз я послушах, само хубав коняк не намерих.😀

Я да събера малко мнения, че да се объркам още повече с вземането на решения Grinning
Доктор Ц  вчера каза, че до 2-3 дни ще има овулация и каза да се действа, ама аз казах че имам огромни притеснения заради предния месец, ама той е на мнение, че не трябва да се излиза от играта и рискове всякакви има абсолютно винаги.

Бихте ли го играли тоя мач или ще пропуснете? Grinning

# 115
Наплюх се Joy

# 116
Като каза за коняка се сетих, че Калчев се шегуваше с мен, като стане време за опити да вадя на масата виното. Види ли мъжо вино на масата за вечеря да знае, че е време .. 😀

Кенди Ако се чувстваш готова скачайте в играта, ако не си дай време. Само ти знаеш как се чувстваш. Аз може би щях да пробвам щом лекаря разрешава … знам ли.

Fayona Нищо не им разбирам на тези изследвания, но дано скоро всичко е наред ❤

# 117
То не ми е до готово или не, аз съм с двата крака в това, предвид всичките фактори, мъжът ми също, ми го мисля дали не трябва да се подходи хладнокръвно и методично да се видят тръбите първо, да не стане същото мазало пак. В смисъл.. сок от филм е, че ще стане нещо отведнъж, ясно ми е. Ще видя ММ дали ще ми харесва, както около овулация ми харесва и ще реша явно.

# 118
  • Ст Загора
Аз днес провокирана от бъстед. Направих тест за О на обяд , ден 6 от ц, на обяд беше 0, 09 сега правя тест за О и излиза 0. 34...
О по календар е на 15 или 16 11 ...

# 119
2402, благодаря! Ще се доверя тогава на Яначкова.
Муунлит, честита дъщеричка! Да е здрава и да ви слуша достатъчно Simple Smile
Файона, много гадно с тая лаймска, дано бързо паднат антителата. И дано лечението е възможно най-незатормозяващо и ефикасно в същото време!
Кенди, аз съм малко изненадана, че не иска да чакаш поне един цикъл, обачеее не вярвам Цветков да каже нещо, ако не е убеден в него. Тъй че действай, както ти е на душата!

Общи условия

Активация на акаунт