Отговори
# 120
  • Замък сред облаците
Муунлит, честита ви радост!

Файонка, много гадно.

За Бъстед да кажа - той ЛХ след О не спада от раз, няма какво да те учудва.

# 121
  • Ст Загора
Бъстед не направи ли тест за О към 17 за протокола?

# 122
Ама то нали лекарят е казал кога е? То това е по-достоверно от лентичките. Лентичките много варират от концентрацията на урината,  но пък са по-евтини от фоликулометрията всеки месец Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 19:53 от theDoodLe

# 123
Да, аз не оспорвам мнението на лекаря, по-скоро се замислих дали е имало месеци, в които съм си мислила, че сме хванали О., а нищо не сме хванали. Grinning

АА, аз знам, че ЛХ не спада от раз, но това което ме учуди е, че на 11 ден от МЦ при прегледа ми казват, че вече се е спукал фоликулът, а лентичките ми за предишните дни са на светлинни години от пик. За протокола, пик на лентичките имам чак сега на 12 ден от МЦ вечерта. В други обстоятелства, без преглед, щях да мисля, че О. е утре.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 20:31 от бъстед

# 124
Муун Честита ви радост! Да е здрава малката принцеса! ❤️

Файона, съжалявам за лаймската! Дано следващите месеци се изчисти тая гад и да подновите опитите скоро! 🤞

Кенди, ако се чувстваш ок, действайте с ТМ. Ако имаш нужда от почивка си я дай....☺️

Аз чакам ММ в неделя да си дойде ама ще изпуснем моята О, която я усещам тези дни.....не следя нищо, но съдейки по ЦС ще е тези дни.... ще е за кеф този и другия месец..... пък.... нова година, нов късмет..... 🍀🤞🙏

# 125
Има ли някакъв начин за естествено увеличаване на ЦС?

Примерно аз в седмицата на О гледам да пия повече вода от обикновено и мисля да взема един Стодал като започна стимулацията 😁😁. Чудех се дали има някакви храни, които да увеличават ЦС и затова питам, сигурно вече ме мислите за пълно ку-ли ама наши трябва все да премислям нещо и да си пълня мозъка

# 126
За естествено не знам, ама при мен Мукосолван направи чудеса 😃
Има ли някакъв начин за естествено увеличаване на ЦС?

Примерно аз в седмицата на О гледам да пия повече вода от обикновено и мисля да взема един Стодал като започна стимулацията 😁😁. Чудех се дали има някакви храни, които да увеличават ЦС и затова питам, сигурно вече ме мислите за пълно ку-ли ама наши трябва все да премислям нещо и да си пълня мозъка

# 127
Аз се разписвам с Ц от тази вечер, 25 ден от МЦ. Явно това ми е новата тенденция, за втори път тази година с овулация около 11-12 ден. При стимулацията и пункцията също беше тогава, но не го броя защото все пак си е с лека външна намеса. Не знам на какво се дължи, стандартно цял живот имам по-скоро дълъг цикъл около 30-32 дни. Мисля петък да направя една проверка на ФСХ и Естеадиол, макар че малко ме е страх какво ще видя. Другата седмица ще направим проверката с пяна на тръбите и после ще чакаме нова година за ново инвитро.

# 128
И моят МЦ цъфна днес с любимите ми болки до повръщане Simple Smile
Другата седмица предстои първият ни час в Неовитро, та се чудя дали да не пусна хормони на 2-3ти ден, тъй и тъй ще ги искат все някога...

По календар, овулацията е била в четвъртъка, в който доктора измери 20мм фоликул (на 16-ти ден). Предния месец 20мм имах на 19-ти ден. Което означава, че се пука в нормален размер. За трети месец ми идва в нормално време, а не през 47 дни и то без никакви добавки, което много ме радва.
Взех си днес Б12 и след като направя изследванията го почвам.

# 129
Муун Честита ви радост.Нека малката принцеса расте безгрижно! 🤗😇
Файона 🍀🍀🍀
Sisi_cat аз по принцип съм консумирала чай листа от малини.

По повод мой ден рожден , да се почерпим виртуално 🥳🥹🥹
Да живеят скорпионите и всички покрай тях 😂😂🥲

# 130
andi_bb, бъди здрава и честита! Много радости ти пожелавам и сбъдване на всички въжделения Heart Green Heart Gift Heart
Към Раус и Среднощно слънце, пуснете по едни хормони на 2-ри ден и Успех Flowers Four Leaf Clover

# 131
Andi, да си много здрава и да имаш всичко, което ти е необходимо за един щастлив живот! Hug

Fayona, дано не се налага нов АБ или поне да е за кратко и да се разкарва вече тази лаймска. Heart

Sisi, аз пия вечерна иглика, от нея ЦС ми става като по учебник Grinning

Candy Heart

# 132
Andi, честит рожден ден! Нека ти донесе всичко, за което мечтаеш!

По повод хормоните на втори ден - винаги съм ги пускала на 2-3ти ден по мои лични сметки. Тоест, днес ми идва в 12 на обяд (леко зацапване), до вечерта вече си е същински Ц, съответно пускам хормони на по-следващия ден, тоест аз го броя като трети.
Вчера ми дойде към 17ч., към 21ч. вече си беше същински Ц, съответно смятам утре да пусна хормони, сиреч 3ти ден. Правилно разсъждавам или?

И понеже от Неовитро ме изненадаха, ама и Ц дойде ден по-рано от моите сметки, ще чакам понеделника, за да пусна другите изследвания, та да са по към края на Ц.

От хормоните последния път съм пускала  AMH, LH, FSH, пролактин, естрадиол, тестостерон. Глюкоза и инсулин също, но тях, заедно с tsh ще ги пусна в понеделник. Нещо да изпускам?

# 133
Andi, честит празник! Hug
Раус, ако цикъл дойде втората половина на деня, първи ден се брои следващият ден. Съответно аз днес си го броя за първи и утре ще пусна хормони на 2ри ден. Аз лично АМХ няма да изследвам пак, пусках го преди 2 месеца, но пък мисля да си пусна едно CRP и ПКК да видя как е положението с боледуването и дали още има някакво възпаление останало.
Файона, съжалявам за резултатите. :/ Да пишеш като минеш пре ВМА какво са казали.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 09:36 от Среднощно Слънце

# 134
ЧРД, Анди! Всичко да ти се получи баш, както си го искаш! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт