Отговори
# 15
rave, благодаря за поредната прекрасна темичка Heart Flowers Fallen Leaf

пълнолуние, желая ти лек и безпроблемен остатък от бременността, до успешен финал с твоето малко чудо! Грабя от розовичкото Heartpulse

mila, честито синичко Blue Heart

michelle, и мен ме разчувстваха новите стихчета!

fayona, стискам палци всичко да е наред с контролата🤞

Успех на всички! Дано има много плюсчета и добри новини тази тема Flowers Four Leaf Clover

# 16
Благодаря за орисването и за новата тема. Вярвам, че желанието на всяка ще се сбъдне, дори пътят на някои дами да е по-дълъг и трънлив - но е въпрос на време.

Аз за себе си мога да кажа, че видя ли хубав истински позитивен тест, с удоволствие ще изведа софиянки - или на който още му се пътува до София - да ви почерпя Simple Smile Не съм писала да се оплаквам от всяко разочарование, но имаше няколко момента, когато ми беше особено криво и много момичета показаха много подкрепа. Благодаря ви.

# 17
Пълнолуние, още веднъж ти пожелавам всичко да е наред до финал и след това! 🩷
Рейв, благодарим на темичката! На теб и всички останали, да им е бебеносна! 🩷
Мила, честито синичко! Радвам се, че всичко е наред с бебчо 💙
Фей, стискам и аз палци за контролата! Ванила и на теб, да излязат хормоните добре и да продължите напред! 🩷
Бързо оздравяване на болните! 🍀

Скрит текст:
Туип тестове не съм виждала от няколко месеца по аптеките, както за Б, така и за О.. И миналият месец като ми закъсня 12 дена, от три места купувах и имаха само шуър и престо. Имам още един престо, ще го направя утре или във вторник сутринта, преди имунологичните. Колкото и да се надявам на това чудо, съм си и реалист, че щом 3 години не е имало никаква Б, едва ли е станало точно сега. Та ние даже не правихме опит в денят на О, само двата дни преди нея по един опит като бях с +тест, на третият ден имахме някакви други неща да правим и си казахме, че ако е писано, ще е станало. А като знам предни месеци какви маратони сме имали и нищо..
Тази сутрин, ставайки от леглото, имах ужасна болка в гърдите, ама и друг път всякаш са ме болели така. ТТ ми е 37.1 и къркоря от сутринта, ама и това е нормално за преди МЦ. Изобщо не знам какво ме прихвана вчера с този тест. Извинете ме! 😁

# 18
Брагодаря на rave за новата тема! Аз от мното време си мисля дали не е смислено да се помоли модератор да стане месечна. Понеже много бързо се изписва.🤗

Грабя с пълни шепи от розовия прачец на Пълнолуние! Много вдъхновявящя история. Не знаех, че сме започнали "проект бебе" в същата година. Аз също започнах през 2018.

Честито синичко на мила! Много са мили, любвеобилни и енергични момченцата!
Като погледнещ в очичките им момчешката дързост и се разтапяш. То не те слуша, ти искаш да го гушкаш само.🥰

На Файона, Феърбърд и останалите момиче пожелавам съвсем скоро 2 черти и да финал да е!

Стискам палци и тихичка честитя на V_sS!☺️

# 19
  • Замък сред облаците
Ах, Мила ❤

# 20
Благодаря за милите суми и пожелания момичета.

Мила Радвам се, че всичко е наред. Честито синичко.

Кактусче 💙 Дано и твоето скоро да се отсрами и да се покаже .

Believe23 Може би пък за добро да е станало така. ❤

Вики Чертичката на Престото ми се видя сива, но дано теста нещо се е объркал. Много се надавам на следващият да са 2 розовки.

Salaera  Чакам и Вашето чудо с нетърпение ❤

Fayonka Стискам палци да е отрицателен теста за Лаймска.

Prego Пожелавам ти го ❤

Firebird Дано скоро да се случи и да видиш двете чертички. Пък после ще си бутаме количките заедно.

Губи ми се Sunshine или съм проспала някъде. ❤

# 21
Чудна нова темичка си имаме! Благодарности на rave, че винаги се грижи за нас.
Пълнолуние, да ти е леко бременеенето оттук насетне! ❤
Мила, страхотни новини! ❤
Ви, аз още си мисля, че тоя тест може и да е положителен. Така или иначе денят преди О е най-фертилният.
Ванила, дано всичко е наред с изследванията.
Аз тъкмо миналата седмица пуснах щитовидните и утре съм при Яначкова да види. После преминавам на половите, като ми дойде цикъла, да имам нещо по-скорошно, че последните са ми от февруари.
Пуснах микробиология и цитонамазка, която чакам още. Микробиологията уж чиста, ама пише 6-8 левкоцита, така че ще ходя за фемофлор. Може би и фертилитито ще направя.
Друго не се сещам на тоя етап, още мислим какво да правим следващия цикъл. За момента се радваме един на друг и толкова Simple Smile

# 22
V_gs, как си? Издържа ли днес без тест? В темата на Пълнолуние си върви да има още едно чудо като нейното. Nature Sparkles

# 23
Ванила, издържах, че даже хич и не напирам да правя другият 😀 Ама във вторник ще го направя преди имунологичните.
Изпарителна си е тази черта отвсякъде, ама имам някаква надежда че просто е рано престо да отчете нещо и докато не видя цикъл (червено на бяло!), ще си я тая тази надежда..

# 24
  • София
запис в темата, прекрасна както винаги, за което специални благодарности на Рейв!
Пълнолуние, подреждам се под розовите гащи и предизвикват съдбата и аз да стана отрисница на някоя тема!
връщам се да чета, че бяхме в провинцията два дена....

# 25
Цопвам и аз! Благодаря за темата!
Пълнолуние, грабя и аз от розАвия прашец! Леко бременеене и пухкав финал!
На всички чакащи - успех! 🍀Аз се бях настроила, че като ми свърши ще действаме.. ама малкият взе, че се разболя и сега само ще се надявам да не се тръшна и аз. Официално сезонът на носните кърпички, червеното гърло и сухата кашлица вкъщи е открит. По тоя повод, отивам едно вино да ударя аз... 🍷

# 26
Благодаря за новата тема, Рейв! ❤

Стихотворенията ме разплакаха… ❤

Пълнолуние, нека малката принцеса стои на топло до термин и всички неприятни събития да са зад гърба ти! 🩷🩷🩷

Мила, 🩵

V_sS, стискам палци чертичката да не е била изпарителна! 🙏🙏🙏

# 27
Здравейте, момичета! С някои от Вас сме си писали, други са ме срещали в бг мама в други теми.
Смятам, че историята ми си струва да бъде чута/прочетена, макар че още не е завършила с напълно щастлив финал.
Първо да честитя на всички, които са видяли двете чертички и им желая до финал лека и спокойна бременност!
През 2017 родих нашето първо дете, бях на 26 години, като тя навърши 4, започнахме да правим опити за 2ро. Оказах се с кафяво течение преди и след цикъл-ендометриозна киста, хламидия, уреаплазма, полип.
За 1 година минах през 6 пълни упойки, 3 стимулации, 1 трансфер, 2 хистероксопии, 1 лапароскопия и 1 кюретаж.
След лапароскопията и първия цикъл след нея, забременях, за съжаление беше мисед. Особено тежко беше, защото след 3 години бяхме толкова щастливи, казахме на детето, после трябваше да обясняваме защо мама плаче, какво се е случило. Много неприятна ситуация.
Сега съм седмица след кюретажа и нямам търпение да започнем нови опити. Чета в reddit, че в чужбина казват да не се изчаква много, един цикъл да мине. Тук ми казаха между 3 и 6.
Не смятам да чакаме толкова...
Успех, момичета от мен от сърце Ви желая!

# 28
На моя приятелка в чужбина ѝ казаха също 6 месеца след кюретажа пазене, казвам го за твоя информация. Аз нямам личен опит.

# 29
Привет, Вели, съжалявам за трудните моменти, през които си преминала последната година, на мен също миналата година ми се събраха 3 кюретажа един след друг, та разбирам мъката ти. В България винаги казват 3 до 6 месеца след кюретаж, но зависи лигавицата доколко се е възстановила, дали някаква инфекция не се е хванала покрай процедурите. На мен всеки от пътите още след 2-рия цикъл ми даваха зелена светлина за опити. Пожелавам ти скорошен успех до пухкав финал! Flowers Four Leaf Clover

Вики, аз пропуснах края на миналата тема, та имаш много стиснати палчета за положителен резултат! Flowers Four Leaf Clover

Аз днес минах за изследванията, резултатите ще са готови в четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт