Отговори
# 30
Вели, и аз като файърбърд нямам опит точно с това, но на моя приятелка ѝ казаха, че се изчаква същият бр.седмици, колкото е била Б (в нейният случай 10та седмица - изчака около 3 месеца). Успех!

Благодаря ви за стиснатите палци, но едва ли ще го бъде. Нямам никакъв признак на нещо по-различно. Днес от сутринта съм с много силна пробождаща болка ниско вляво. Имах малко стомашни проблеми сутринта (от храна), но и след тях болката не отмина. Направо ме срязва, не мога да се изправя нормално. Да е киста/ЗФ, ама ако е така, май трябваше болката да се появи малко след О според мен..

# 31
Момичета записвам се и аз в новата тема да ви следя. 🧡🧡🧡 Пълнолуние желая ти успех и стискам палци за пухкав финал 🩷🩷🩷
Аз преди няколко дни бях  в депресия май..не ми се говореше с никой. . Само го мисля какъв ще е резултатът от изследването за папиломавируса. За сметка на  това съм с течение и сърбеж след цикъла. А си мислех че след конизацията всичко ще е наред.
На всичкото отгоре свекито смята че съм във филм и като се успокоя ще се получат нещата и само сме си давали парите за глупости и изследвания.
Това наистина идва в повече понякога,вместо подкрепа получаваш упреци .
И така де общо взето при мен нещата тази година ги отписах.
Veli86 на мен ми правиха кюртаж но с опитите казаха да почакам.
Добре че със сина ми разтоварвам като редим пъзели ,това му е хоби .  като има на промоция в някой магазин  се изкушаваме и купуваме 😁
Миналия ден си отдъхнах в Балкана и премислих нещата,надявам се някой ден всичко лошо да мине....
Дори се подготвям за Коледа. Любимия ми месец 😍не е лесно да си стрелец и да седиш на едно място 🤣

# 32
Здравейте на всички, включвам се и аз в тази темичка, харесва ми колко сте позитивни и се подкрепяте тук!  Кратко представяне от мен:

Скрит текст:
Аз съм на 36г. С партньора ми сме заедно от 2 г. и през юни месец започнахме опити за детенце (първо и за двамата). Забременях веднага, но за жалост се оказа кухо яйце и трябваше да направя аборт. Избрах медикаментозен, като по-щадящ за организма. Физически се възстанових бързо, но психически още го изживявам много, най-вече заради годините и тиктакането на часовника. Сега от октомври започнахме пак с опитите. Утре ми е датата на МЦ и за жалост съм почти сигурна, че ще ми дойде, колкото и да не ми се иска. Мечтая си да видя пак двете чертички, но едновременно с това се ужасявам да не се повтори историята от лятото. Темата с децата ми е много болезнена, защото имах 15 годишна връзка с предишния ми партньор, с който се разделихме в края на 2019 (точно преди пандемията), защото той уж не беше готов за деца. После след няма и година се ожени за някакво случайно момиче и сега вече имат две момиченца. Много наранена се почувствах, най-вече заради загубеното време, но… явно така е трябвало да стане, за да мога да срещна сегашния ми мъж, който обичам безумно много и го усещам като моя си човек и единствения, с който искам да бъда ❤

Конкретно по темата за аборта и изчакването - според мен това е главно за да може хормоните на жената да се нормализират след въртележката, на която са били подложени покрай бременността и внезапното й прекъсване. Иначе, откъм лигавица, може и още след първия цикъл да се е възстановила.

# 33
V_sS, Не знам как се сдържаш да не пуснеш едно чхг! Браво за волята!
Ами аз да Ви кажа, чета в reddit, там има доста такива теми и някои момичета са забрменели веднага, аз ще изчакам с опитите, докато не мина преглед.

# 34
Лорейн, разбирам те напълно, но не го мисли бившия. Той е минало и си имала късмета да намериш правилния човек. Съжалявам за кухото яйце, но бих те посъветвала да не се притесняваш на този етап. Невероятно позитивно е, че толкова бързо си забременяла. Вярвам, че скоро пак ще имате късмет. Въобще не е задължително втория път да има проблем.

Аз преди да започна да се интересувам от темата за забременяването изобщо нямах представа колко често се случват аборти в ранна бременност. Знаех, че рискът е по-голям в началото, но дотам. В последствие не ми се повярва на колко много жени, които в последствие са си забременели и износили здрави деца, се е случило я кухо яйце, я биохимична, я нещо друго. Знам, че не е утеха, но наистина на този етап особено с бързото забременяване, бих си дала още няколко месеца опити и стискам палци бързо да станат нещата Simple Smile

# 35
На новите момичета пожелвам бърз успех, да не се задържате много тук! Heart

Относно упреците важно е вие да да поставите граници как да се отнасят към вас. Мен много ме товарят такива изказвания и вече не си мълча, та и хората станаха изведнъж много внимателни и тактични. Не казвам, че не изръсват някоя простотия понякога, но е доста по-добре от преди.

# 36
Здравейте момичета, записвам се и аз в новата прекрасна тема, благодаря на Rave.
Страхотна и вдъхновяваща история от Пълнолуние, затова че дори и след години неуспехи, чудото може винаги да стане, дори и по естествен път. Лек остатък от бременността ти пожелавам!

Firebird, съжалявам, че тестът те подведе, изглеждаха толкова реални твоите две чертички.
Ще ми се да вярвам, че и на V_sS чертичките са истински, не знам, какво търпение имаш, че успяваш да не направиш втория тест, но евала Smiley Дано търпението от месеците пауза за лечението на щитовидната бъде възнаградено с едно чудодейно забременяване!

DoodLe, и мен винаги ме притеснява, като видя левкоцити на микробиология, обикновено АГтата казват, че минимално количество е нормално да има, но мен би ми било най-спокойно да няма Smile. Така че те подкрепям за фемофлора.

Fayona, дано имаш отрицателни резултати и нищо да не стои на пътя ти пред една успешна бременност.

На мен си ми дойде тази събота, на 17 DPO, голямо чакане му чакам, докато дойде цикъл. Знам, че често момичетата се оплакват от кратки лутеални фази, но и много дълга не ми трябва, защото съм в супер минорно настроение, вече знаейки, че нищо не е станало и само искам да започва следващият цикъл.

Успех на всички момичета!

# 37
Забождам се и аз. Благодаря за новата тема!
Пълнолуние, ще си имате чудо Heart

Скрит текст:
Утре ни е консултацията във Вита с Цветков, малко съм се сдухала, притеснила, напрегнала, изнервила.

# 38
Кенди, стискам палци! 🍀

Момичета, излезе ми МБ, това означава, че са ок нещата нали?
Скрит текст:

# 39
Какви чайчета мога да си правя сега? Или няма значение преди да съм видяла + тест?

# 40
Вики, чиста е, супер си! Nature Sparkles

Кенди, успех на прегледа, дано да се усетите и той да е човекът за вас! Flowers Four Leaf Clover

# 41
Рейв, прекрасна тема като винаги.
Нареждам се под розовия прашец на Пълнолуние и вярвам, че чудеса се случват.
Късмет!

# 42
Ви, супер е МБ!
Кенди, пожелавам Цветков да ти подейства много успокояващо. Аз ако може да се абонирам за мнение и впечатления от доктора, болницата и т.н., че нашите планирани стъпки май са сходни.
Сиси, жълт кантарион избягвай, другите (мента, лайка) са ок, но по 1-2 чаши макс. Аз ги проверявах един по един, ама много разнородна информация има. Според мен за да стане проблем, трябва да изпиеш много големи количества.

# 43
Запис и от мен.
V_sS, стискам палци все пак чертичката да не е изпратителна! 🙏
Момичета, аз съм с хрема и се чувствам отпаднало. Пия биозин мама 2х1, но се чудя мога ли да пия инфлуцид? Иначе пръскам един спрей с морска вода, ама не помага особено. Дано бебчето е добре и това разболяване да не му повлияе.

# 44
Днешният тест е отрицателен.. Чудеса се случват, но не и на мен явно 😀 Сега си чакам кротко МЦ да стартираме. Поне изследванията ми са добре, здрава съм и ММ спря цигарите най-накрая (една малка победа) 😊

Успех на всички чакащи за тест, за преглед или процедура! 🩷

Общи условия

Активация на акаунт