Напълно съм съгласна с вас и мнението ми е точно като на Firebird. За мен си е измиване на ръцете това с късите игли и килограмите. Поне да имаше доблестта да каже, че е сбъркала със стимулацията, може би щях да направя компромис. Но на доктор, който ми се оправдава с късите игли и ме обвинява мен, че не съм си била правилно инжекциите или не навреме ( точно в 21.30 ч) си бих Овитрел е просто.....недостойно и некомпетентно. Е, разбрах, че доста момичета в тази клиника е имало с кухи Я или т.нар. изпуснати фолкули. Аз не мога да имам доверие на доктор, който ме има за опитно зайче, не съм на 20 г за да си губя времето, АМХ-то и яйцеклетките, докато " без да иска" ми улучи правилните инжекции. Досега и при д-р Станулов, и при д-р Тургут съм имала блокиращи инжекции, които пазят ЛХ да не отиде в Космоса, което при мен често става изненадващо. А тук НЯМАХ БЛОКИРАЩА. Дори когато ми излязоха хормоните няколко часа преди Овитрела, тя лично ми каза, че ЛХ ми е много високо. И не знам защо не предприе мерки. Честно ви казвам, имам чувството, че аз и всички, дето минаваме през инвитро вече знаем много повече от докторите и ако можех сама да си правя стимулация и да си изписвам лекарства, сигурно да си я бях направила по-добре. Четох много английски източници и всички казват, че задължително при високо ЛХ се слага блокираща. А аз нямах.

Като знам за всяко фоликулче какво тръпнене е... Направо настръхвам, че има такива лекари, които реагират по подобен начин. А аз си мислех, че този доктор е от най-свестните и добри тук.... Препоръчани теми