🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 746
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 345
Aз ги изкарвам 27.  16 единични, 7 четворни, 3 деветорни и големия.
За да преброя всички триъгълници, ги разделям на групи според размера им:
Малки триъгълници: Има 16 малки триъгълника, които формират основата на големия триъгълник.
Средни триъгълници:
 * Съставени от 4 малки триъгълника: 7
 * Обърнати надолу, съставени от 4 малки триъгълника: 3
Големи триъгълници:
 * Съставени от 9 малки триъгълника: 3
 * Обърнати надолу, съставени от 9 малки триъгълника: 1
Най-голям триъгълник: 1 (Целият триъгълник)
Общо: 16 + 7 + 3 + 3 + 1 + 1 = 31 триъгълника
Скрит текст:

# 346
Лора в Надкаст основно обясняваше за БерГ и Билянчето. Голямо плюене падна по Биляна. Тя също се определи като турист. С Марина били неразделни, да не повярваш двете усойници са се намерили. Много скучно освен плюене по другите и изтъкване колко е дейна друго нямаше.

# 347
Ох не знам за Марина, обаче на мен не ми излизат и тия клещи от съзнанието.

Явно Мая наистина е голям дразнител , че тук за нейния маникюр център се изкоментира доста , а тази идиотщина минава някак си под радара.

Ще ме извиняват продукцията, но не могат да ме убедят, че веждите на която и да било участничка в този формат са оформени с клещи.
...с клещи сме в лагер 1...и не само веждите😆😉 за другите незнам...

# 348
  • Варна
Почти заспах, толкова скучна жена. Страшно самочувствие има.

# 349

Снощи се загледах в краката на участниците - всичките са в лепенки, рани, нещо ги е ухапало, ударили са се... Обаче по Мая не виждам нищо такова, цяла-целеничка си е Grin
Сега се замислям, че май и по Бистра нищо не видях, но не съм сигурна.
Виктор Митов стои горкия безмълвен, как пък една дума не обели или пък просто не го излъчват.

Мая не е играла скоро. Затова и няма никакви лепенки около колената. Мисля, че Вера и тя е здрава в тази област. Около глезените ако имат някакви лепенки, но не съм се заглеждал. Бистра прекарва голяма част от времето си по клин и винаги играе с клин. Заради набожността ѝ или за да си пази краката. Предполагам, че тя е участникът със стратегия за обличане.
Митов продължава да го играе статуя в ъгъла.
Вера не помня какво и кога игра буквално съм забравил, но се показа много добра на терен.
На всичкото отгоре е и умна с готина усмивка. Чак да завиди човек на мъжа и....

Искам да знам името на " гения" , който е измислил тази вдъхновяваща сюжетна "интрига" през няколко епизода да ми показва как Кир Жуан " ухажва" гимнастичките. То бива дървени разговори, то бива малоумщини... Ако го дам на деца в четвърти клас ще говорят по-добре и ще го измисля по-добре.
 На Мая горе-долу и се отдава щото явно се е правила на дръж ми шапката пред разни чичковци.
Бистра се чудеше накъде да погледне. Киро с ехидната си усмивка и самодоволен, че е центъра на вниманието.

Можеха просто да ни дадат пълната игра, не да ми я "подстригват"кадър по кадър.
Тренера и Марина и те току-що кацнаха на острова и разбраха, че нищо не знаят за играта.
Направо да ѝ пращат Петя та да си ревунка на воля.

П.П.

Явно Мая наистина е голям дразнител , че тук за нейния маникюр център се изкоментира доста , а тази идиотщина минава някак си под радара.

Ще ме извиняват продукцията, но не могат да ме убедят, че веждите на която и да било участничка в този формат са оформени с клещи.

Я хванах те онлайн😉
Поздрави за добрата игра!

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 16:13 от Лорд Шаш

# 350

Леле сериозно ли?  Не се ли сетихте за конец бе хора.

Не не мога да повярвам сериозно, все едно съм в myth busters или някой ми прави скрита камера Grinning

# 351
  • Другата България
Верче, аз имам въпрос за лепенките.
Тези облепвания заради рани ли са, или заради ухапвания, ужилвания, инфекции и т.н.?
Щото наистина правят впечатление.

# 352
  • София
Оф,в момента гледам Лора, ми тя е бетер Мая, ужас.

Някакъв ужас е тоя Надкаст, спрях го след 20-30 мин, че не се издържаше. То хем глупаво, хем зпр да клюкари и клевети като бабка пред блока, нещо страшно. Направо се притресох и реших да не се мъча. Не знам водещите как са изкарали до края.

# 353
  • Враца
Жорката, в муцунката прилича на онова плъхче в капана. Особено като се зъби.

Сано защо постоянно казва, едни от най-красивите момичета на острова (гимнастичките), като на Мая интервенциите са зле и в добавка с грозни очи, е неприятна за гледане.
Една Нина, без всякакви корекции, ми е в пъти по-приятна за гледане!

Вера и Гогов са топ, покрай тях, изтърпявам и Дзами.

# 354
  • Другата България
За мен и Ванеса е по-лицеприятна за гледане от Мая, дори и Петя.

# 355
  • София
За да преброя всички триъгълници, ги разделям на групи според размера им:
...
Големи триъгълници:
 * Съставени от 9 малки триъгълника: 3
 * Обърнати надолу, съставени от 9 малки триъгълника: 1
Скрит текст:
Този не си го представям. Я го очертай.

# 356
# 357
  • Другата България
Аз ли недовиждам, но тук малките триъгълници не са 9, а 4?
Както и не виждам още два такива - с по 4 малки, обърнати надолу?

# 358
  • София
Лора хвърли голямата бомба в Надкаст, като каза, че докато Биляна е редила пъзели с Кирил се е виждал и с Берке, т.е. е тъкала на два стана, явно стратегически за самото риалити.

# 359
Аз ли недовиждам, но тук малките триъгълници не са 9, а 4?
Да, то няма как 9 триъгълника с обратен връх. Нещо се е объркал човекът с триъгълниците.

Общи условия

Активация на акаунт