Какви бяха очакванията ви?

• 4 784
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
При женените мъже почти винаги става въпрос само за секс, тръпка, разнообразяване… до развод и брак с любовницата се стига по-рядко
Само да запитам - като е толкоз рядко (почти никога) - защо толкова често жените казват тук (във всякакви теми), че може мъжът им да ги зареже с децата заради друга жена?

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 12:20 от chris78

# 46
  • Бургас
Защото в началото при женените мъже винаги става въпрос за нова тръпка и секс само, ако беше за друго- първо щеше да се разведе, а после да се оглежда за нова любов…то и влюбването е до време… ако жена му не се усеща или просто по финансови или други причини го търпи да има и други връзки, защо да си разваля рахатлъка…. да страдат децата… да делят имоти…Вече ако любовницата е много напориста за брак, при някои мъже, може и да успее да го разведе. В много случаи официалната съпруга го изритва и той тогава е принуден да се задоми с новата. Така че дали ще има развод, почти винаги зависи от търпението на съпругата и амбициите на любовницата
Имам позната с женен любовник и тя вика- за какво да го развеждам, ако стана официална съпруга, битовизмите ще убият тръпката ни и той като нищо ще си намери нова любовница

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 13:55 от bur02

# 47
  • Далечният изток
От моите наблюдения рядко мъжът зарязва семейството, в смисъл да си тръгне, когато намери друга. Кюта си с любовницата докато жена му разбере и го изгони или тя си тръгне и подаде молба за развод. Инициатива от мъж още не съм видяла.

# 48
Да, мъжете рядко фактически подават документи. Въпреки че случаите, които аз знам, май 2 от 4 мъжете са подали за развод. А другите двама са заставили жените си - изнасят се, заявяват им, че са влюбени в друга. Стига се до развод, защото с поведението си това искат и накрая жената не издържа. Според мен, така им харесва на мъжете, защото усещат една идея по-мако вина и по-малко отговорност за техния си избор да са с друга. Тези, които продължават и с любовницата и с брака и не се развеждат, е защото жена им си ги търпи.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 12:39 от Linda*kiss

# 49
  • София
Аида да каже, но и на мен ми се струва, че мъжете много по-рядко подават документи за развод въобще. Може да се изнесат, но сякаш оставят жената да предприеме юридическата стъпка, за да се чувстват "по-малко виновни".

# 50
Аида да каже, но и на мен ми се струва, че мъжете много по-рядко подават документи за развод въобще. Може да се изнесат, но сякаш оставят жената да предприеме юридическата стъпка, за да се чувстват "по-малко виновни".

И аз чета и чета... и в крайна сметка обаче бих казала, че виновния, без значение той или тя обикновено се надява / чака другия да подаде документи с идеята, че .. ето на... сгреших, исках да работим ама ... той/тя подаде документи.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 15:13 от Toni_Balkanska

# 51
Познавам любовница, която 10 години вярваше на един, че ще се разведе, а той така и не го направи и я изостави окончателно. Познавам и друга любовница, която впоследствие се омъжи за човека, та и му роди още две деца отгоре на това, което той вече имаше от бившата. Всякакви конфигурации има, няма универсален отговор.

# 52
И а чета и чета... и в крайна сметка обаче бих казала, че виновния, нвз значение той или тя обикновено се надява / чака другия да подаде документи с идеята, че .. ето на... сгрешил, исках да работим ама ... той/тя подаде документи.
Изневерилият един вид неговото вече си го е направил/ вложил си е енергията в един ход, сега дава възможност/чака на другия да си отиграе неговата част.

# 53
И аз мисля, че случаите са много и разнообразни.
Може жена да стане любовница на женен, без да знае, че той е женен. Тогава тя какво иска, е ясно, просто връзка с този човек.

Може двамата да си имат свои семейства и да търсят само разнообразие и неща, които не намират в семейството си. Това може да е например разбиране, нежност, секс. А защо не си развалят семействата? Може и да ги развалят в някакъв момент.

И третият вариант е, жената да хареса женения мъж и наистина да вярва, че може да го разведе и да го получи за себе си. Не е изключено да стане, но може и да не стане. Нямам представа кое е по-често, но познавам хора и с единия изход, и с другия.

Присъединявам се към общото мнение: ти си плети твоята кошница, а другите какво искат, си е за тях.

# 54
  • Be realistic - plan for a miracle.
Прочетете за triangulation и narcissistic supply.
Сама ще си отговорите на въпросите, които ви мъчат по-долу от сорта на кой и защо ви звъни и търси след като....еди какво си.

Той се изнесе ,заживя с нея,запозна детето ни с нея.Искаше развод ,сега не иска вече,не иска да подпише споразумението,но продължава да бъде във връзка с нея.
Идва вкъщи уж да види детето и си тръгва посред нощите.Нищо не се случва между нас,най-накрая си говорим като нормални хора(като приятели ) без да се караме.Но постоянно ме търси и то не за да пита нещо свързано с детето,а за да ме пита как бил минал денят ми,да ми разкаже как бил минал неговият ден.
Но както казах е във връзка с нея.
Затова стоях и се чудих какво очаква тази жена от такъв мъж и защо стои в такава връзка?Като той самият явно не е толкова готов колкото твърдеше да напусне старият си живот и да гради нов живот с нея.

# 55
Не съм се занимавала никога с женени, не обичам игрички и не обичам да деля. Подкрепям твърдението, че ако има изневяра, значи има други, по-дълбоки проблеми във връзката, които са довели до изневярата и не на любовницата трябва да се търси сметка, а на кръшкача. Имам няколко приятелки, които са били любовници - очакванията им бяха, че ще разведат мъжа и ще заемат мястото на съпругата.

# 56
Имам приятелка, имаше връзка с женен мъж, с времето пламна голяма любов, надеждата й беше да се разведе и да се събере с нея. Така и се случи. Драми за месец-два, след това всичко спокойно. Всяко чудо за три дни е изключително вярна мъдрост. Щастливи са си и в момента двамата.

# 57
И все пак процесът е също толкова важен, колкото и резултата.

На мен лично такъв процес не ми харесва. Какво казваш на децата? "Аз бях любовница. Криехме се като престъпници. Твоят тати изменяше на друга жена, а аз на ...х.... Ама сега сме заедно и ето ни."

Но това съм аз. Много наивна и необиграна за тоя форум. Не е по темата, ама както казва Carrie Bradshaw - "I couldn't help but wonder..." 🤔😬

# 58
На децата не е нужно нищо да казваш или се обясняваш. Кой споделя интимният си живот с децата си като предлог за едно или друго? Това е лудо.

# 59
Ако децата са големи и питат, все нещо трябва да се отговори.

Общи условия

Активация на акаунт