Какви бяха очакванията ви?

• 5 069
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
Няма значение колко са големи децата.
Ти си възрастен индивид.
Не държиш сметка на деца. Не се обясняваш за интимния си живот. Не ги касае, ако ти не изявиш воля да се пошегуваш или споделиш.

# 61
Много ясно, че има значение. Големите деца се вълнуват защо баща им и майка им се развеждат. Все нещо се обяснява. Малките по-лесно са ОК с  нови ситуации от всякакъв вид.

# 62
ЪЪЪ не виждам кка съм длъжна да се обяснявам на децата си с кого спя. Вие правите ли го?

# 63
Не. Но като се омъжиш за някого или живеете заедно, или се срещате постоянно, това се подразбира.

Тайните срещи също често се разкриват, освен ако не са за по веднъж, може би.

# 64
Моето дете разпитва вече.
Защо баща му не е вкъщи?
Защо е с друга жена ?
Няма ли да се върне ?
Това са ежедневни въпроси,на които аз се опитвам да отговарям така че да не очерня баща му.И е много тежко,защото само на мен ги задава,но не и на баща си.

# 65
Аз говоря за абсолютно задължителният въпрос на малките деца - а вие как се запознахте?
То дори да не кажете, пак играе роля за семейната динамика.
Нали се разказаха случаи за хора, които изневерявали, ама в крайна сметка свили гнездо.
Аз изразих за себе си, че не бих искала това да е процеса за "голямата ми любов". Не че зависи изцяло от мен. За това казах,че и процесът е важен,не само резултатът.
Резултат - някой в крайна сметка се оженил за любовника/любовницата си.
Процес - връзка, възникнала по реално гаден начин.

Наясно съм,че в живота има много изключения, де. Simple Smile

# 66
  • SF
Ако децата са големи и питат, все нещо трябва да се отговори.
Е, все нещо се отговаря.
Моите съученици си знаеха, че баща им си има жена, майка им мъж, а те си имат братче от бащата и братче от майката.
Някои деца искат да знаят детайли около запознанството на родителите си, но дали родителите ще ги разкажат и как,  вече не може да се обобщи. Други не искат и да си помислят, че някога родителите им са правили секс.
Моята приятелка от детството си мислеше, че след 30 години хората вече не се целуват. Целувките са само за гаджетата. Поне така искаше да си мисли за майка си и приятеля й.

# 67
Защо баща му не е вкъщи?
Защо е с друга жена ?
Няма ли да се върне ?
Това са ежедневни въпроси,на които аз се опитвам да отговарям така че да не очерня баща му.И е много тежко,защото само на мен ги задава,но не и на баща си.
Дали защото само вас усеща и вижда в роля на жертва? И имитира вашите въпроси.
Детето как знае, че има друга жена? Изглежда сякаш фокусът на детето пак реално е вашият фокус. А не например, защо не се разбирате и защо си се сърдите?

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 20:59 от Linda*kiss

# 68
Защо баща му не е вкъщи?
Защо е с друга жена ?
Няма ли да се върне ?
Дали защото само вас усеща и вижда в роля на жертва? И имитира вашите въпроси.
Детето как знае, че има друга жена? Изглежда сякаш фокусът на детето пак реално е вашият фокус. А не например, защо не се разбирате и защо си се сърдите?
Детето знае ,че има друга жена ,защото баща му го срещаше с нея още преди да разбера ,че тя е в картинката.
Вече след като разбрах за нея и стана скандала ,му казах че за мен не е редно да намесва детето ни в цялата ситуация,да го среща с нея ,но той зад гърба ми докато съм на работа ,излизаше с нея и детето по разходки,на детски кът и тн.Аз разбирах от комшии,приятели които са ги виждали,дори и от самото дете,че са ходили в парка.
После аз му казах да се изнесе и той заживя с нея още в същият ден.Даже когато ходеше да го взема от градината ходеше с нея,абсолютно всеки път.

# 69
Ясно. Нахалничко от негова страна. И доста прибързано, незряло, предвид, че сега не иска да се развежда. Можеше да спести на детето ви тези обърквания. Но не съм изненадана. Мъжете не крият много гаджетата си от децата. Точно така ги срещат в неглиже, според тях, формат.

# 70
Mirena00, поне твоят мъж е честен, не се крие и живее с друга. В теб е решението какво ще правиш, като той си е хванал пътя.

# 71
Ако искаш да го разкараш и да го жегнеш кофти , следващия път като дойде да види и къпе детето му кажи, че много се радваш да го видиш и че е дошъл - защото имаш среща и така можеш да излезнеш за няколко часа. И излез, гримирана, секси облечена ииии ако трябва виси в колата, но се прибери самодоволна и не му вдигай телефона ако ти звъни по време на “срещата”.

# 72
Да речем, че в "оптималния" случай разпали неговия интерес и ревност, за какво ще са й те всъщност? Най-доброто отмъщение е хубавия живот. Няма нужда от циркове и презентации. Вътрешно като си добре, той какво ще мисли е без значение Simple Smile

# 73
Като седи с него вечер все едно са си женени, само дето той се прибира после при любовницата, какво прави? Да му покаже, че си е продължила с живота, а не да го оставя да му е комфортно и при нея и при любовницата.

# 74
Няма нужда от театър. Няма да й стане по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт