Какви бяха очакванията ви?

• 4 884
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
Защо не смениш патрона още сега? Нека прибира детето от детска градина и да го води до вратата.
Ако си решила да се развеждаш нямаш полезен ход с този мъж освен да плаща издръжка и да се грижи за детето.
На въпросите, които е нормално да задава бих отговаряла - да пита баща си, на теб също някои отговори не са ти мног ясни. Децата разбират кога си честен с тях от многа малка възраст.

# 76
Май авторката тайно се надява онзи да се върне при нея един ден...
И защо ти е? Цял живот на харем ли ще го играете? Ще редува при коя жена и дете да прекара нощта?

# 77
Е тя написа, че тя е подала молбата за развод и че не иска да си го връща. Вероятно й е гадно все още, иска да се освободи от него и да продължи живота си, но той й се влачи вкъщи, седи до късно и така й пречи да преодолее всичко случило се. Той явно е размислил и иска да накара и нея да размисли, но без да поеме отговорност за изневярата и тъпите си решения. С този “театър” ще го накара да реши - или ще осъзнае че я е загубил и ще подпише споразумението, или ще предприеме реални действия да си я върне.

# 78
Тя трябва да реши за нея си. Неговите решения са си за него.

# 79
...
На въпросите, които е нормално да задава бих отговаряла - да пита баща си, на теб също някои отговори не са ти мног ясни. Децата разбират кога си честен с тях от многа малка възраст.
И аз така мисля. Насочи детето да говори с баща си. Ти давай обяснение за нещата, които ти правиш, а той нека си отговаря за себе си. Кажи, че тати обича да разговарят и ще се радва, ако си говорят двамата.

# 80
Тези, които познавам, наивно вярваха, че въпросните ще се разведат.
Не би...

# 81
Е тя написа, че тя е подала молбата за развод и че не иска да си го връща. Вероятно й е гадно все още, иска да се освободи от него и да продължи живота си, но той й се влачи вкъщи, седи до късно и така й пречи да преодолее всичко случило се. Той явно е размислил и иска да накара и нея да размисли, но без да поеме отговорност за изневярата и тъпите си решения. С този “театър” ще го накара да реши - или ще осъзнае че я е загубил и ще подпише споразумението, или ще предприеме реални действия да си я върне.

Не мога да продължа живота си докато той ми се влачи всеки ден вкъщи,звъни ми постоянно или ми пише.
А патрона не съм сменила защото апартамента е СИО и адвоката ме посъветва така,защото ако го сменя сега ще излезе че го ограничавам да има достъп до имуществото си и може да ме осъди за това.
Не ми трябват допълнителни дела ,нерви и проблеми.

# 82
Контакт с него винаги ще имаш -имате дете . Ограничи си контактите с него до темата за детето или му го оставяй за няколко дни и излизай с приятелки.

# 83
  • София
Действай смело по развода, това ще е най-добрия ти ход. Новите ви отношения трябва да се регулират. А това дето се влачи при тебе и детето...иска и вълкът сит и агнето цяло. Не допускай така да се гаври с теб.

Общи условия

Активация на акаунт