Как бихте се чувствали на мое място?

• 10 481
  • 203
  •   1
Отговори
# 45
И според мен си е гей този, просто няма смелост да се заяви пред семейството си и пред обществото, затова много удобно се пише Би. Ако просто е искал да пробва, но това е останало в миналото му и вече е взел решението да бъде с жена, да създава семейство и дете, защо изобщо ти го е казал?

# 46
  • Mediterraneo
А аз си мислех, че тесногръдието наистина започва да свършва. Да, ама не. Поне не и във форума.

# 47
Даже не съм сигурна, че става въпрос за тесногръдие, просто потенциалният партньор на авторката и е споделил, че има някои  особености в сексуалните предпочитания и тя просто трябва да реши дали да ги приеме само за сведение, или биха представлявали проблем за тях като двойка.

# 48
  • Mediterraneo
Аз коментирам по- голямата част от публикациите по темата, не на самата авторка.
Значи, един мъж не може да е би, направо си е цял гей. Но пък една жена би била страхотно секси, ако е би. Изобщо, начетох се на пълни глупости само за 5 страници тема.

# 49
Интересна ми стана тази теория как жена като е би, си е бисексуална, ама мъж няма как да е би, той задължително си е хомосексуалист Grinning Чат-пат съм чувала такива изказвания от мъже за чиято мъжественост не ми се коментира колко е крехка, щом толкова дълбоко ги смущават такива неща без да имат общо с тях или с партньора им. От жена се изненадах, признавам си.
Поне добре се посмях, за което благодаря, скоро не бях попадала на такава шега Grinning
Тези, за които аз знам, че се смяха, после са били разочаровани Simple Smile А ти естествено може да си вярваш в каквото пожелаеш.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 17:49 от Linda*kiss

# 50
Интересно дали гей-мъж би бил толкова погнусен, ако партньора му признае, че е бил с жена.
В каквато посока има изказвания тук.

и какво ли ще си мисли жената, ако я смятат за толкова гнусен избор

# 51
  • Mediterraneo
Ха, интересна гл.т.! Жените като гнусен избор, не си го представяхте така, нали?

# 52
Че коя жена ще се обиди, че някаква гей двойка я възприема по някакъв си начин на база тяхната си сексуалност?...

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 17:45 от Linda*kiss

# 53
Бях чел едно проучване, че мъжете принципно са много по склонни да търпят еднополова изневяра от страна на жените си, от колкото обратното. Причината била, че жените подсъзнателно се страхуват от изоставане, докато при мъжете изневярата е свързана със съмнение относно бащинството на децата.

# 54
То има доста неща, с  които потрнциален партньор може да погнуси и стресне с признания и за бивша хетеро връзка, ако има особености в предпочитанията, зависи кой какво е склонен да приеме не така, по принцип, а лично, така да се каже.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 17:48 от Iris04

# 55
Даже не съм сигурна, че става въпрос за тесногръдие, просто потенциалният партньор на авторката и е споделил, че има някои  особености в сексуалните предпочитания и тя просто трябва да реши дали да ги приеме само за сведение, или биха представлявали проблем за тях като двойка.
Там е въпросът, че това не са точно сексуални предпочитания, а направо лайфстайл/житейски предпочитания, когато става дума за връзка. Сексуални са тези, които се изчерпват до леглото.

# 56
  • София
Темата сигурно е пързалка, но да си кажа. Нямам никакъв проблем с това, казвам го от личен опит, имала съм връзка с такъв мъж и  си беше съвсем свестен и нормален. Разделихме се по други причини, нямащи общо със сексуалността му, и макар че от години вече е на другия край на света, още си пишем и сме си близки. Но, да отбележа, човекът така и не уседна и не завъди семейство, с годините и смяната на средата от "би" май си го подкара направо към хомо. Което не значи, че с всеки така ще стане, споделям своя частен случай Simple Smile

# 57
Ех, три месеца са нищо, че да пишеш “вече три месеца”. Разделяй се докато е време! Ако не го приемаш сега, няма да го приемеш и в бъдеще!
Това няма нищо общо с това дали си или не си хомофоб! Да не би всяка от нас да приема всеки мъж! Ако е така , е притеснително!😅

# 58
Бях чел едно проучване, че мъжете принципно са много по склонни да търпят еднополова изневяра от страна на жените си, от колкото обратното. Причината била, че жените подсъзнателно се страхуват от изоставане, докато при мъжете изневярата е свързана със съмнение относно бащинството на децата.
Звучи интересно, но се чудя дали реалната причина за такава тенденция не е по-скоро доста по-прозаична.
Бих си представила, че обикновено мъжете по-рядко чувстват една жена като конкуренция за друга жена, която харесват или с която излизат. И затова им е по-лесно да го приемат. А и като че ли те са много по-склонни да имат подобни фантазии за две жени и тн.
Докато предполагам, че малко жени си представят за удоволствие двама мъже заедно. Та затова и им е трудно да го приемат.
Класически двойни стандарти.

# 59
  • SF
Ха, интересна гл.т.! Жените като гнусен избор, не си го представяхте така, нали?

Ха! Simple Smile Не бих се разсърдила или впечатлила, ако гей не ме харесва.
Но се впечатлих, когато ме хареса. Двама! Два пъти ми се е случвало!
И двамата бяха много близки мои приятели.

Общи условия

Активация на акаунт