Как бихте се чувствали на мое място?

• 10 527
  • 203
  •   1
Отговори
# 105
Ако този мъж го е играл жена в секса и му е харесало, трудно би се задоволил да е мъжа в двойка мъж-жена. Опитвам се да пиша малко по-културно, че да не изпростяваме съвсвем Grinning това по повод въпроса какво не може да даде жената на един гей/би.

# 106
Моите женени приятели, плували на двата бряга, са много харизматични и красиви момчета, жалко че авторката изчезна, да ни каже още малко за въпросния мъж. Може да е сърдечен човек с доминираща Анима и светла душичка*. Такива признават хомосексуализма от лоялност към настоящия партньор

*който има гей приятели знае, че това си върви с депресии и пълна безотговорност във важни работни моменти, но когато е в добра фаза е много симпатично

# 107
  • Пловдив
Казахме ти какво мислим, за да не се окажеш изненадана когато след 10 години и 2 деца го завариш на калъп с друг мъж. Естествено можеш да се надяваш да не се върне към тази си би природа, но е малко вероятно и ако не е изпитвал силно влечение към същия пол едва ли щеше да ти съобщи ако има такъв опит. Но то си знаеш, няма ние да живеем с твоите избори
Със същия успех може да го завари с друга жена. Пък даже да не е бил би.

Ако този мъж го е играл жена в секса и му е харесало, трудно би се задоволил да е мъжа в двойка мъж-жена. Опитвам се да пиша малко по-културно, че да не изпростяваме съвсвем Grinning това по повод въпроса какво не може да даде жената на един гей/би.
Що? Има си играчки, продават.

# 108
Да завариш мъж с жена не е чудо невиждано. Но да го хванеш с мъж - за мен конкретно би било твърде голяма изненада Simple Smile За какво ми е и това на главата? Simple Smile

# 109
Преди хипотетично да си легна с такъв мъж бих искала тест за ППБ.

# 110
Скрит текст:
не разбирам каква е драмата на хората относно мъжете, които правят нещо си с други мъже.
Никаква, последствията са си за тяхна сметка. Само да не са ни вкъщи. Ако, да пази Бог, все пак ни се роди такъв в семейството, няма да спрем да си го обичаме. Но е неразбираемо защо една хетеросексуална жена би се обързала с хомо или би.
Ако въпросният харесва само жени, също няма гаранция, че ще е верен, но все пак при едно прилично ниво на морални задръжки, няма постоянно да залита навън. Такъв има нужда от жена и си има до себе си жена.

Докато един бисексуален, колкото и да е свестен, ще има нещо, което постоянно ще му липсва. Няма как да е едновременно във връзка и с мъж, и с жена. Т.е. има как, но стигаме до противоречие с условието.

И какви са тези последствия за тяхна сметка? Освен къде прикрита, къде открита погнуса, омраза и агресия, проявена срещу тях от разни хора

Ами аз мисля, че необходимото условие някой да ти е верен, е да не е слабохарактерен, а не дали е би или хетеро или там още сумати сексуалности, полове и тн.

# 111
Би ми било доста странно, но не искам да съдя никого.

# 112
Трябва ли да се извиняваме, че сме хетеросексуални?
Вече не е ли удобно да си нормален в 21-ви век?

# 113
Като знам какви "мъже" има... по-голяма конкуренция са и от жените Grinning някои "мъже" са такива кучки, че по-добре да се изправиш срещу жена любовница.

# 114
  • SF
Щото в казармата не са ставали извращения.
Според мен този мъж трудно би имал връзка с жена, която се отвращава от мисълта. С друга жена, която също е би, може да са чудесна двойка.
Аз бих приела изневяра с мъж по-лесно.

Именно. Най-прекрасно е да се събереш с човек, който те разбира. Да се търкулне гърнето и да си намери похлупака. Да си говорят и да се разбират. Или да се разбират, когато си мълчат.

Има ли я думата "изневяра" не бих я приела за нещо нормално, съпътстващо двойката. Даже не знам дали ако само мисли за изневери или друг човек е заседнал в мислите и намеренията му, бих изтърпяла.

# 115
Изобщо не е гаранция, че ще е някой жизнерадостен и лек за общуване. Само за един такъв се сещам от приятелския ми кръг. Иначе за още двама - ужасно трудни характери. Все пак за характера играят роля и разни събития в детството, плюс осъзнаването, че ги влекат и мъже. С единият съм и живяла ( но 1-во той не беше съвсем осъзнат, 2-ро с твърде много задръжки, резултат - мрачен, опак характер, но някаква иначе отвътре струяща лъчезарност от типа готиният темерут - а моята крайно екстровертна натура си умираше за такива типажи), таа отчитам като моя грешка, че не останахме само приятелчета. Когато има намесени чувства, става твърде сложно. А е хубаво любовта да е ...лесна.

# 116
  • Обран бостан ;)
Като знам какви "мъже" има... по-голяма конкуренция са и от жените Grinning някои "мъже" са такива кучки, че по-добре да се изправиш срещу жена любовница.

Еманципати брат , тоест сестро Wink

# 117
Трябва ли да се извиняваме, че сме хетеросексуални?
Вече не е ли удобно да си нормален в 21-ви век?
Всъщност, уместно е да се извиняваме, когато единствено себе си наричаме "нормални", това е

# 118
  • Обран бостан ;)
Казвате, че една жена не може да му предложи сексуално това, което един мъж може, но не е ли и обратното вярно!? Един мъж също не може да предложи това, което жената може!

Сещам се само за едно нещо. Даже го бях написал, но май го няма.
Да, изтрито е. Сърдете се на модераторите.

# 119
Наивно е да се смята, че страп-он-ът е същото като "мъжката" близост. То е като да го кажете за вибратора.

Не е никак по-добре да ти изневерят с мъж. Например, ако решиш да се бориш за вниманието на мъжа си с любовницата или някоя, която му се навърта - вие сте равнопоставени, един и същ "К*рвенски номера, том II". Като в спорта - с повече старание, може да имаш предимство. Затова и много мъже не изневеряват или не се развеждат. Докато колко точно "би" мъже не изневеряват? Това не е въпрос на силата на характера. А на характера като цяло. Там характерът има други нужди. Как точно ще се конкурираш с мъж? Може би с мускулна маса, с грубост в секса, с агресия в поведението, с панталони, с къса прическа, недодялани маниери. Как?
Мислите ли, че човек, който търси мъжка интимност, реално оценява женските качества? Защото те в голяма част са противоположни на мъжките. Не принизявате задоволеността в една връзка с вибратора, нали? По същия начин, нещата са много повече от единия страп-он. Звучи като връзка, в която жената все ще се опитва да компенсира нещо, и тя няма да знае какво и как.

Авторката трябва да види гаджето си в другата светлина и после да решава. Може да си промени мнението.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 13:49 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт