За по горния коментар, представлява едно доста разпространено схващане включително и из техните среди- че тези наклонности са много разпространени и едва ли не всеки си пада, ама го прикрива или подтиска. Което е напълно погрешно. Факт е, че наистина има младежи, които да кажем експериментират, но по късно имат само хетеро връзки, аз също знам няколко такива момчета от квартала и училище, които после създадоха нормални семейства. Какво обаче става в главите им само те си знаят. В споделито има много такива истории на разни експериментатори, да го наречем така, които разказват анонимно историите си и какво изпитват вече като възрастни. На кратко, продължава да си ги влече, дори доста силно и някои си намират мъжки ласки. Общо взето който си е падал по патки и мъжки задници, продължава да си го кефят.
А за тва как градските младежи се мушкат с кеф по мъжки, меко казано не е вярно. Като гледам днешната младеж колко често употребява думички като п.....раст и синонима на амбреаж, леко се съмнявам да са толкова толерантни към експериментаторите

Имаше един лаф от рода на ,,жените са за брак, мъжете - за удоволствие". Пичът не е изключено да е на тоя принцип. За мен си е ред флаг за бъдещи проблеми. Щях да съм пас.