BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 937
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Бебка толкова си е повярвала! То красота, то възпитание, то поведение, изказ...Много e лошо, когато човек няма реална себеоценка.
А Виктор, ако не играе игра, то има някакъв много сериозен проблем, и той не е Бебка.

Толкова не съм се смяла този сезон, колкото тази вечер с разсъжденията на Теодора и самочувствието ѝ. То бива да си тъп, но чак толкова Joy Joy

# 196
Теодора е по-заблудена от Виктор относно себе си и вида си.

# 197
  • София
Петър вече говори за себе си в трето лице, не мога 💀

# 198
  • Някъде в Матрицата
Петре, май се опитваш сам да си повярваш.🤣🤣🤣 Хората ти били виновни. Trollface

# 199
  • София
То бива бива самочувствие, ама това на Теодора е безкОментарно! На интелекта и на изказа няма кой да й стъпи на малкия пръст! На интелекта, оставяме визията! Joy

# 200
Загледах сега в Атижа, видимо е, че и тя има доста корекции, но според мен изглежда в пъти по-добре от Теодора, чаровна е, нищо общо с Теодора, с нейните ужастни устни и вежди.

# 201
Петър не говори на себе си, не анализира, говори на публиката. Цяло шоу изнася, за да се хареса на тия ''гадни българи''.
Преди малко Ивонне се появи в кадър за кратко. Може би без грим. Ми то си е мъж.

# 202
Ивоннето пък кога е виждала петнайската енигмова Joy Joy

# 203
“Много льох-льохло” е най-готоното определение за Петър. Мамасита закова. 😁

# 204
Атижа е много по-възпитана и по-мила от Теодора, няма и това огромно самочувствие.

# 205
  • София
Ивонне за това, което си мисля ли говори??

# 206
ИвонЧе каква палавница бре..

# 207
  • Някъде в Матрицата
Пешко, пълен си с клишета. Сърце и душа. Кажи "от ден едно" и те пускаме отново вътре да "даваш всичко от себе си".

# 208
  • София
Ивонето как ги мери тия сантиметри, шублера ли носи JoyJoy  Боже, какви теми отваря тая жена..Ето пак нападна враго, остаи чуека, нимфоманке JoyJoy  Опасна е Ивонето.

# 209
Ма майкооо

Общи условия

Активация на акаунт