BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 5 - 4.11 - 11.11.)

• 57 640
  • 1 643
  •   1
Отговори
# 1 605
Някой гледа ли на живо от къщата по nova play, защото при мен не се получава

# 1 606
Защо да са скучни съквартирантите? Според мен кастът е добър. Естествено, Биг Брадър трябва да ги бута от време на време, но това е било във всеки сезон.
Вие чухте ли ги да обсъждат нещо различно от полови членове, обсъждане и обиждане на някой от съквартирантите и храна? Да, вероятно и откъсите, които излъчват са такива, но и не си ги представям в друго амплоа. Първични, предсказуеми, нищо общо с предни сезони.

# 1 607
  • София

Днес няма излъчване на живо.

# 1 608

Днес няма излъчване на живо.
Мерси! Обърках се с програмните промени 🙂

# 1 609
За храната ми направи впечатление, освен месенето на Ивонне, и че наблягат на макароните. Всеки ден паста.
Не видях плодове. Цял месец без плодове.

# 1 610
И аз не видях плодове, но забележете, че те в списъците не пишат плодове доколкото видях. А като не е записано, как се предполага, че ще им дадат?

# 1 611
  • Буркина Фасо
За храната ми направи впечатление, освен месенето на Ивонне, и че наблягат на макароните. Всеки ден паста.
Не видях плодове. Цял месец без плодове.
нали трябва И да се хранят. паста, мръвчета, мезета ... Smiley

# 1 612
Вие чухте ли ги да обсъждат нещо различно от полови членове, обсъждане и обиждане на някой от съквартирантите и храна? Да, вероятно и откъсите, които излъчват са такива, но и не си ги представям в друго амплоа. Първични, предсказуеми, нищо общо с предни сезони.
В кой сезон е било различно? Някой даде за пример Фемили като сезон с добър каст. Ами, от там помня една двойка, която само говореше колко тройки е правила. Един Давид, който постоянно мрънкаше на жена си, че иска “сексче, сексче”. Един гробар, който беше толкова глупав, че не разбираше къде се намира. И една Корения, която беше толкова потисната от мъжа си, че не смееше да обели и дума. С други думи, същата простотия като сега. А ВИП Брадърите почти всичките бяха скучни, те си излизаха по участия и т.н. и се наливаха с алкохол от сутрин до вечер.

# 1 613
Плодове няма, ама броколи има една борса.

# 1 614
  • Sofia
Добре го измислиха това да не спят през деня 👍

# 1 615
В кой сезон е било различно? Някой даде за пример Фемили като сезон с добър каст. Ами, от там помня една двойка, която само говореше колко тройки е правила. Един Давид, който постоянно мрънкаше на жена си, че иска “сексче, сексче”. Един гробар, който беше толкова глупав, че не разбираше къде се намира. И една Корения, която беше толкова подтисната от мъжа си, че не смееше да обели и дума. С други думи, същата простотия като сега. А ВИП Брадърите почти всичките бяха скучни, те си излизаха по участия и т.н. и се наливаха с алкохол от сутрин до вечер.
Имаше такива участници да. Но имаше и много поучителни разговори между съпругата и любовницата на един уонаби мачо, интересен разговор се получи тогава. Вкараха и приятеля на съпругата на двойката със "сексчето", беше доста по-интересно от сега, да не кажа в пъти по-интересно.

# 1 616
  • Варна
Добре го измислиха това да не спят през деня 👍
Баща ми, лека му пръст, много искаше да влиза в Биг брадър, за да си отспи и мързелува 🤣

# 1 617
Много хитро са го измислили, защото някои участници изкарваха сезона спейки. Такъв пример е Орлин Павлов, даже и спечели. Много го харесвам, но истината е, че само спеше. А и как се очаква да има какво да гледаме ако само спят.

# 1 618
И Гала май си поспиваше повечко. Но тя по- рано ставаше сутрин заради На кафе.

# 1 619
Не го следя този сезон, защото нито един от участниците не ми стана симпатичен още от началото имах чувството, че са събрали най-големите тъпанари и утайки в обществото.
Направо ми писва вече, каквото и да отворя да чета Беба това, Беба онова, придружено от снимка на някаква обезобразена ромка, на която горната и устна е залепена за носа.
Предполагам, че тя е най-популярна, защото останалите участници , както казах за нищо не стават. Въпреки това е много досадно и дразнещо да се натрапва някаква такава и момичетата да си мислят, е това обезобразяване е еталон за красота и е вървежна мадама. То нищо хубаво няма в нея.

Общи условия

Активация на акаунт