От ЮНИ месец обещаваме, че ще кърмим на поискване и ще мием дупенца напишкани

• 12 371
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
Blues , много съжалявам за това което е трябвало да преживееш, но така се случва в BG и  тази лекарка заслужава само #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Но радостното е, че в крайна сметка всичко е завършило ОК.

А сега да поработя малко, защото като гледам тов ахубаво слънце навън все повече ме хваща мърсела.

bouquet

# 211
  • Sofia
Blues   единственото което помага в нашата прекрасна държава е човек да е със здрава психика и да живее на принципа - всичко е добре когато свършва добре.        #2gunfire
май не остана почти никой от нас имал подобни приключения, кой по-малки кой по-големи, абе ужас, какво да кажа друго?!

4oko25 радвам се че и при теб всичко е наред 

bouquet    и за двете ви

P.S.  а това са ми бебешките покупки

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=82763

# 212
4oko25 радвам се че си се разминала с "малкото зло" аз имах подобен проблем може би писах тук, но не си спомням. Като попитах една позната какво да правя тя ми вика тичай в болницата по спешност и аз тичам и там ме успокоиха, че всичко е наред. Само, че при мен се беше получило след взимане на секрет. Просто нямам думи.

Blues много се радвам и те поздравявам за хубавия край  Hug. Докато четох разказа ти си мислех, че тук за два дни имаше два разказа за лекарска грешка (некомпетентност, става дума за твоя и разказа на MDS и доктор Томова) не мога да повярвам, че доктори могат да ни причиняват такива стресови ситуации  #Cussing out и много се ядосвам и ми идва да  #2gunfire някой.

# 213
MDS  покупките ти са страхотни поздравления   bouquet Напълни ми душата  Laughing и всичко с малки сладки обувчици. Само ако може да споделиш от къде си взела подложката за къпане, че до сега не съм виждала такава.

# 214
Blues мила много съжалявам за това,което са ти причинили сърцето ме заболя като четях,това може да се случи само в нашата родина,тия доктори са за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire,но важното е да мислиш положително,че бебето ще е добре и наистина ще е така  Hug отдъхни си и отсега нататък само положителни неща да се случват на теб и на всички мами.Още веднъж благодаря на всички за милите думи   mrstraetz

# 215
Ели4ко и аз те моля да ми дадеш номера на НОИ да се обадя да проверя.
Blues радвам се че всичко е завършило добре.Като чуеш нещо такова ти идва направо да ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.И това ми били лекари.Ами те вместо да спасяват живота на хората те им го  разрушават живота с лека ръка.И си мислят че едно извинявай ще ти свърши работа.
Но в момента ни пожелавам на всички настоящи и бъдещи майки да няма такива грешки от сега нататък.И живот и здраве през юни да имаме най-здравите,сладките и красиви бебета.
Чао от мен засега.

# 216
  • Варна
Момичета, ето в тази тема е коментирано това с болничните и има тел. на НОИ в София, където се правят справки по ЕГН:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172534.0

Копирам и тук:
Днес най-накрая се свързах с НОИ, за да разбера защо още не са ми преведени парите за болничния ми от 15.01. Служителката беше много любезна, провери по ЕГН и понеже не й излезна справката, ме помоли да й оставя телефон за обратна връзка  И наистина се обади - каза, че поради неясни причини все още не бил обработен, но се надява другата седмица да ми бъдат преведени парите
Телефонът в НОИ, на който можете да проверите (става въпрос за София) е: 926 19 90. Там по ЕГН извършват справката.

# 217
Здравейте и от мен newsm51
Еличко, моля за тел. на НОИ от който са дали информация, защо не са преведени парите от болничните, защото и аз имам същия проблем-сега звънях в банката да проверя дали имам някакъв превод и отговора е салдото е 0(нула). Моят болничен е от началото на 01.2007(тайно се надявах вече да са превели) Praynig
Благодаря предварително за отговора.

Поздрави и целувки по тумбаците на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Светле и рени 82, това са телефоните: 926 19 39 и 926 19 86

Blues, a на теб една голяяяяма прегръдка..   Hug Heart Eyes

# 218
Момичета, ето в тази тема е коментирано това с болничните и има тел. на НОИ в София, където се правят справки по ЕГН:

Копирам и тук:
Днес най-накрая се свързах с НОИ, за да разбера защо още не са ми преведени парите за болничния ми от 15.01. Служителката беше много любезна, провери по ЕГН и понеже не й излезна справката, ме помоли да й оставя телефон за обратна връзка  И наистина се обади - каза, че поради неясни причини все още не бил обработен, но се надява другата седмица да ми бъдат преведени парите
Телефонът в НОИ, на който можете да проверите (става въпрос за София) е: 926 19 90. Там по ЕГН извършват справката.

Светли, сега видях поста ти  Wink Явно е повече от един номер. Аз лично се свързах на един от двата, които написах, но не помня на кой точно  Blush

# 219
  • welcome to the Jungle
4oko25, BLUES,  прегръщам ви силно и съм безкрайно щастлива от най-добрия финал на проблемите ви!

Цял ден ви мисля и двете, защото не бях в къщи  Peace. Блус, искам да ти кажа, че се чувствах ужасно, когато четях първата част на поста ти, буца ми заседна в гърлото, сърцето ми биеше учестено, а з бях си представила, че съм на твоето място  Tired. Щастливата развръзка ме накара да се радвам като малко дете!!! БРАВО!!!А тайно да си призная, вярвах абсолютно на добрите резултати, защото ако имаше таласемия твоя мъж, със сигурност щеше да му бъде открита досега и известна   bouquet.
4око25, и за теб се радвам, че от всички възможни злини, твоята е най-безобидната  Hug. БРАВО!! Дано и да е последната   bouquet

Момичета, присъединявам се към апела на Блус - да проверявате пак и пак лошите новини, защото в нашата мила родна страна грешките комай са ежедневие  #Cussing out.
аз преди 8 месеца преживях подобен кошмар с моя Оги, когато на 1 годинка, на рутинните кръвни изследвания в БОДИМЕД ни направиха на ИДИОТИ  #Cussing out. Взеха кръв от детето, излъгаха ни на 2 пъти, че резултатие ще са готови , но не бяха и накрая ги дали на мъжа ми с думите - " НЕ, това не може да са реални резултати, ще пуснем нови!" СЪС СЪЩАТА КРЪВ, която бяха взели от детето ми сутринта.
Във "вторите" резултати нямаше 2 в норма!! Всички показваха сериозни отклонения  #2gunfire...а беше събота, ден, в който можех само да пусна още 1 кръвна картина в друга лаборатория, чиито резултати бяха далеч по-приемливи, но пак извън нормата! Няма да ви разказвам как преживях съботно-неделните 48 часа, за да бъдем в понеделник сутрин в Детската Онкохематология - това са ми най-черните мигове в живота Cry. Естествено, в болнична лаборатория, в която всеки ден се калибрира апарата за анализ на кръвта, а всички доктори там разчитат само и единствено на стойностите на кръвните показатели - кръвта на сина ми беше ИДЕАЛНА! Shocked И СЛАВА НА БОГА  Praynig, защото лекарското и лаборантското нехайство ми бяха съсипали нервите за 2 дни..и не само на мен, а и на цялото ни семейство  #Cussing out.
Аз специално пуснах жалба срещу БОДИМЕд и получих отговор, че са констатирани нарушения и са им налжили санкции!! А ДАНО ПОНЕ СА СИ ПРОМЕНИЛИ МЪРЛЬОВЩИНАТА!!!

НЕзнам..след емоционалния ден днес и супер-добрите развръзки, искам да ви прегърна всяка една поотделно, от радост, че всички сме тук и заедно, и да ви пожелая спокойна, приятна и хубава вечер   bouquet Hug Heart Eyes

# 220
Моя мъж, на рождения му ден, го чувам, че нещо майстори в кухнята. Отивам да видя, той хванал един контакт и го човърка нещо с отверка. Викам "Мило, какво правиш бе?", а той: "Ще се самоубивам! На 30 години станах, баща на две деца, секс не мога да правя сега, ти само ме тормозиш, за какво да живея!" #Crazy
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy голям смях!

# 221
Ох, Лъвичке, и теб ли са те тормозили! Боже, представям си какво ти е било.
Момичета, стискам палци и се моля за всичките ни дечица никога да не се сблъскват с болници, лекари и т.н. (освен профилактично и за консултации, разбира се)! То в таз тъпа държава кви нерви трябва да имаш, не знам!!! #2gunfire

# 222
Добро утро на всички бъдещи мами newsm51 smile3525
Сърдечно благодаря на svetli  и Eli4ko  за телефоните на НОИ, защото вчера се рових в страницата на НОИ, но на обявените там тел. не получих нужната информация. Днес ще опитам на дадените от вас тел., дано успея Praynig

Това е от мен.
С пожелание за много усмивки и хубави емоции.
Целувки по коремчетата preggo

# 223
И аз да кажа, наистина на

Жената, която отговаря на този тел е много любезна и дава наистина изчерпателна иформация относно болничните  bouquet, чак да се ненадява човек на такова отношение в НОИ.

За сега това е от мен Hug

# 224
wavey

сетих се че вчера чух за някакво училище за бременеещи мисля от 20.03 в МОЛа, вие знаете ли нещо.аз имам инфото от реклама по радиото, но се заслушах късно и не съм сигурна правилно ли разбрах
[/quote)
Здравей,
добро утро,как си.Има курс за бременни в Тина Куркова.Ако се интеруваш ще ти дам телефона за да се обадиш.Той е само в петък и може да отидеш на триазерен видеозон. newsm07
Аз бях на 13 март и ми казаха,че всичко е нормално за моята 28 г.с. и ще бъде според акушерката момиче. baby
Честито на новите съпрузи да са живи,здрави и много щастливи newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт