Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 32 225
  • 674
  •   1
Отговори
# 30
  • sofia
А препоръки за универсално покривало?

# 31
Здравейте, може ли мнение за Cam Taski sport / Fashion 3в1?

# 32
В пъти по добре от бъгларските и полските колички, CAM е италианска марка. Имала съм друг модел, гледам, че са запазили огромния багажник долу. Ех, много неща събира. Хубаво, че има ботушче за крачетата за зимата. Така, че да си караш седящата част. Даже, ако може да се купи само седящата част, става и за новородено, ще си лежи вътре. Столчето за кола- по-добре си купи от друга марка.
Ниска ми се вижда лежащата количка, CAM имат   и по-високи модели, дано дръжката да е висока, 105 см, чети в ср сайтове чуждестранни за параметрите.

# 33
Благодаря, в момента има доста добра цена в онлайн магазините. Столчето за кола ще е друго със сигурност, това ще се използва само по прегледи.
В пъти по добре от бъгларските и полските колички, CAM е италианска марка. Имала съм друг модел, гледам, че са запазили огромния багажник долу. Ех, много неща събира. Хубаво, че има ботушче за крачетата за зимата. Така, че да си караш седящата част. Даже, ако може да се купи само седящата част, става и за новородено, ще си лежи вътре. Столчето за кола- по-добре си купи от друга марка.

# 34
Здравейте! Днес гледахме колички и се спряхме на Anex IQ. Тъкмо когато се прибрахме обаче, видях, че има и Premium серия, за която нищо не споменаха в магазина. Някой запознат ли е какви са разликите между двете серии?

# 35
Някой има ли представа откъде може да ке закупи само седалка за Mutsy Evo? Гледам по сайтовете има например само шаси, но не и седалка, което не го разбирам. Просто не ми се иска 3 в 1.

# 36
Здравейте може ли да ми дадете мнение за количка Anex Eli 2 in 1 ?
https://-spam217-/anex-eli-bebeshka-kolichka-2v1
Жена ми се е влюбила в нея, но имам 2 притеснения:
1) От еко кожа е и ме притеснява да не се олющи / скапе много бързо.
2) Навсякъде в момента е с псевдо намаление - беше 1800 -1900 лева август месец сега са "намалени" за по 2050 -2150 лева.

Ще се радвам да чуя мнения за количката, дали си струва и ако да - някаква пепоръка за магазин.

# 37
  • Варна
2) Навсякъде в момента е с псевдо намаление - беше 1800 -1900 лева август месец сега са "намалени" за по 2050 -2150 лева.

Ще се радвам да чуя мнения за количката, дали си струва и ако да - някаква пепоръка за магазин.

Тази количка е с тегло от 14 кг.
Ако не живеете на село, където липсват препятствия, като подлези, асансьори, тротоари, вероятно ще е добър избор.
Във всички други случаи, както и ако съпругата ви е по - скоро слаба, отколкото едра, най - вероятно при такъв избор ще я замените в 6 месец.
Много често тук може да прочетете, как някоя майка е много доволна от количката си, но в 6 месец я е заменила с лека / "лятна".
Не разбирам как може да си доволен от нещо и да го замениш в първия възможен момент с нещо от което си по - доволен Flushed

После, чисто икономически, разделете сумата която ще платите на месеците в които ще я ползвате - 6 месеца и добавете цената на новата лека количка.
Опитайте да направите същото с цената на по - скъпа, но по - лека количка, която обаче ще ползвате 24 - 36 месеца

# 38

Това е един и от моите варианти за количка и доколкото съм запозната с модела, мога да кажа, че количката е доста лека за комбиниран модел - около 10 кг, даже в един от магазините ни казаха, че е 9 кг. Моите впечатления са, че наистина е много лека и маневрена, но това което ме притеснява е също еко кожата. Струва ми се, че не е много устойчива, а цената на количката си е доста висока.

# 39
Кожа като цяло не препоръчвам. В летните месеци ще спарва неминуемо, а да не говорим, че е и трудна за поддръжка. Давам за пример кожената дръжка на Сайбекс, в 90% от случаите е обелена, а не се покрива от рекламация. Има чудесни колички в този ценови клас, изберете нещо, което ще ползвате повече време. Подкрепям Рошко, по същият пример смених Приам на 7-мия месец, защото беше тежка. Не гледайте само теглото на шасито. Перфектен вариант е до 8-9кг с летния кош, а с този за новородени не повече от 12-13 (той е малко по-тежък от летния или както се води официално 6+), така ще изкарате с една количка от началото до края, няма да ви трябва “лятна” или за изпът. Ако има опция да остава по мрежа на гърба на летния кош е огромен плюс, детето не се изпотява и не купувате някакви подложки. Миос е в този ценови клас. Мисля и че на Инглесина имаха сходни предложения. Анекс не харесвам, защото е полска, масово се продават почти с пълна гаранция в олх. Продуктът  не отговаря на съотношение цена-качество. Изиуокър също са хубави, с хубава тапицерия и добра конструкция. Количка над 10кг е равносилно на смяна след няма и година. 🙂

# 40
Аз пък съм много "за" за изкуствената кожа - почиства се лесно ако се изцапа, а това си е неминуемо. Просто се пита дали е UV стабилизирана.

# 41
  • Варна
Аз пък съм много "за" за изкуствената кожа - почиства се лесно ако се изцапа, а това си е неминуемо. Просто се пита дали е UV стабилизирана.

Всъщност "изкуствената кожа" е полиуретанова пяна - https://bg.solamni-material.com/info/what-s-pu-leather-made-of-95227993.html

За сведение, полиестерните тапицерии също биха могли да се почистват бързо и лесно с мокра кърпичка.

# 42
Здравейте,

Включвам се към вас със запитване относно два модела колички, на които съм се спряла и ще бъда благодарна за отзиви.

Единият е Peg Perego Veloce Belvedere 3in1 https://aiko-bg.com/product-92465060082 , а другият е Cybex Balios S Lux 3in1 https://aiko-bg.com/product-60665060301

От Варна съм, на една улица от морската градина, където ще се обикаля най-много предполагам, нямаме пречки като стълби или други стръмни места. Асансьорът ни е голям, имаме място за складиране също така.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 07:46 от Mysticflame

# 43
Mysticflame, всичко хубаво, но не подценявай ужасните подлези и рампите!

# 44
Mysticflame, всичко хубаво, но не подценявай ужасните подлези и рампите!

Благодаря, затова искам съвет, не съм наясно с нищо. Дадох го просто като ориентир ☺

Общи условия

Активация на акаунт