💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 3 💛

• 15 735
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
Момичета! Здраствайте! Чета, какви храни давате, ала бала, това онова.. и сякаш съм от Септемврийчетата 😂 ние още се плюнчим на по 1 зеленчук, утре става седмица от началото на захранването на моето кукле 😂😂😂😂
VaniaK, споко, не сте назад, в тон сте, ние сме от всички най-назад 😂😂
Не зная кое му е смешното, но ми е смешно. Вероятно защото захранването за мен е истерия, обаче пиша и се смея ☺🤭

# 676
Да, аз с теб се успокоявам, че има и по-изостанали 😀

# 677
Много сладко го казваш! 😂😂😂😂😂😂

Но всичко е точно, има време! 😎🤗🌸
И аз ще се похваля, когато стигнем до месата! Някой ден 😂🤣

Да, аз с теб се успокоявам, че има и по-изостанали 😀

# 678
Спокойно, ние както бяхме напреднали и ядеше по 120 гр пюре, сега не знам какво става. Първо намали на 50-60 гр и от седмица някъде не иска да хапне нищо. И суче по-малко.
Има ли и други бебчета, които така рязко са спрели да хапват? Възможно ли е болките от зъбите да са причината?
Взех да се притеснявам вече, утре става на 7 месеца, а така доста изостанахме.

# 679
И моята става на 7месеца, днес 😄🍀
Влязох да измрънкам, още сега стана да яде нашата, значи сигурно още един път ще има до сутринта 🙄
Спи два пъти на ден, веднъж час и нещо и веднъж 30минути.

# 680
Това със зъбите и твърде възможна причина. А и апетитът варира, не всеки ден е еднакъв. Щом обаче се превърне в тенденция  се търси по-адекватно обяснение. За мен такова са зъбките. Давала ли си й да си ги чеше венците с играчка намазана с гелче за никнещи зъбки, минути преди хранене? Има огромна вероятност това да помогне. 🙂

Честити 7ми месечинки и на двете бебенца! Lolita_758 и Фрезия 🙂 да са здрави и щастливи бебета!

Спокойно, ние както бяхме напреднали и ядеше по 120 гр пюре, сега не знам какво става. Първо намали на 50-60 гр и от седмица някъде не иска да хапне нищо. И суче по-малко.
Има ли и други бебчета, които така рязко са спрели да хапват? Възможно ли е болките от зъбите да са причината?
Взех да се притеснявам вече, утре става на 7 месеца, а така доста изостанахме.

На мен преди няколко дни ми дойде за първи път след раждането. И освен, че беше кербала (както казва VaniaK 🤭 ) имах ужасно главоболие. Бях чувала, че хормоналното главоболие е непоносимо и от най-гадните възможни ама.... друго е да го изпитам. 3 дни ме държа 🤪 накрая, ща не ща, пих течен аналгин и ме отпусна. Вчера си купих детски течен аналгин. Не знаех, че има такъв. С по-пречистени съставки бил, но активната съставка пак е метамизол и мг са същите. Та, такъв ще пия вече, ако ми се наложи, поне докато кърмя. Купих си и едни "памперси" на либрес, че където не легнах, там не изцапах. 😂 А то кофтито беше, че в пика на болката цапондрих и сменях чаршафи и прочее, пък хич не ми беше до това. Голямо "удоволствие" е това да боли глава. Ако имах само 1 желание, щях да поискам никога повече да не ме боли глава, също и никой да няма главоболие. От дете ме боли глава и това е... нещо мъчително и силно повлиява живота и качеството му.
Е, отплеснах се. Ще оживея и този път, аз съм търминатор 😎 😂

# 681
И моята спи по 4 пъти на ден по 30-40мин, мн рядко по-дълго и задължително с доприспиване.
Отказа пюрета, иначе суджука не го връща Grinning др. седмица ще я запиша на кухня да видим.
Аз от седмица съм зле със зъбна инфекзия. на косъм от абцес Sad и тази сутрин и двете се събудихме с хрема, мен ме боли и гърлото Sad тя беше с обрим мин седмица така и не разбрахме от какво

# 682
3 пъти по 40 мин спи. Напоследък първата дрямка е около час, но не винаги. От съвсем малка спи така.

# 683
3 пъти спи. Сутрин около час, на обяд излизаме и кога заспи, кога се събуди. Понякога спи 30 минути, понякога повече. Зависи и от заобикалящите ни фактори. Следобед спи най-много, но тогава лягам с нея да я гушкам. Ако тогава не спи поне 2 часа, после не може да изкара до нощното лягане. И трябва да включа 4-та дрямка и става по-зле, защото пък тогава нощното ще дойде към 11 часа и предпочитам да легна с нея, да я гушна (то и на мен ми се доспива) и после в 21.30 да е приключил филма. Обаче пък последните няколко вечери е неспокойна. Приспивам по няколко пъти и вече съм изморена. Искам поне вечерта да си почина малко и да свърша нещо за себе си.

Каприз, кухнята не е ли от 10 месец? Рано сякаш ми се вижда. Макар, че може да пасираш нещата, ако ти се сторят много едри.

# 684
Аз точно влизам да попитам дали при някой последно време има някакви смущения със спането.
Ванина още преди 2-3 месеца си махна нощното хранене, издържаше си напълно спокойно 7-8-9 часа без ядене през нощта, заспиваше почти сама иии тук от 1 седмица г/д е нещо страшно. Много трудно заспива, след заспиване през 20 минути започва да плаче, супер неспокойна е, а и топа е към 3-4ч. събужда се с писъци за ядене… какво е това чудо не знам. Някой преминавал през подобно нещо? Ще оживеем ли всички вкъщи? Grinning

# 685
Не яде вечер и няма такива истерии, но определено съня е неспокоен от няколко дни. Надявам се да е временно и бързо да си стане същото бебе 😀

# 686
^Вероятно бебчетата ви скоро ще развиват ново умение и са в такъв период.
Моята спи по нейни си желания, някои дни 2 пъти, някои дни 4, повечето се старая да са 3. Въобще за режим не може да стане дума, понякога издържа дълги интервали, понякога не.
Моята не изявява голямо желание(даже никакво) да сяда, камо ли нещо друго. Но какво да се прави, когато тогава.
Аз също съм доста назад, още не съм давала каша. Имам купена оризова, но понеже реших да дам пюренце с грах изчаквам малко. И месо трябва тея дни да почна.

# 687
Зеления грах и зеления боб били по-нежни и можело да се даде на по-малко бебе. Ако си дала два дни грах, минавай на следващото. Аз мисля и зелен боб да дам, нищо че в някои таблици го дават от 10-я месец.

# 688
Каприз, кухнята не е ли от 10 месец? Рано сякаш ми се вижда. Макар, че може да пасираш нещата, ако ти се сторят много едри.
Общинската да, но има частна от 6м. Тя вече е на 7м и половина. Да не остана и аз по-назад от другите майки Grinning
https://vkusensviat.com/meniu-ot-6-do-8m/

# 689
Моя бебстър си мина на 2 дрямки по негово желание. Започна да е свеж по- дълго време и спи веднъж 2 часа, веднъж час и половина горе-долу. Винаги съм до него. Така нощен с дневен прави между 14ч и 15ч.

Общи условия

Активация на акаунт