Къде в София - тема 6

• 25 254
  • 432
  •   1
Отговори
# 285
Проверих, както във всяка друга аптека има сало ароматизатори, а на мен ли трябват пълнители. Благодаря все пак за разходката

# 286
Kъде в райома между б. Ситняково и Спортната палата има игрища за свободно играене на баскетбол. Или в парка ? За деца между 12 и 15.
 Знам че в градинката пред Спортната палата има. Други ?

# 287
  • Los Angeles CA
Момичета,
Къде в София може да се намери ресторант, който има в менюто си безглутенови пица ?

# 288
  • София
Момичета,
Къде в София може да се намери ресторант, който има в менюто си безглутенови пица ?
Ние ядяхме доскоро в Леос Пица в Драгалевци, там имат с ниско съдържание на глутен, но последните пъти мъжът ми има проблеми след като яде там, а преди нямаше. Сега взимаме само от Пицалаб, но не е тип ресторант, а по-скоро за вкъщи, имат и масички. От тях не е имал последици. Те питат винаги дали става въпрос за човек с алергии, ако е такъв случая като при нас, сменят ръкавиците и подложката.

Може да пробвате и Лео, безглутеновата не съм пробвала, но другите са много вкусни и е добро обслужването.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 13:11 от Niya-

# 289
  • Los Angeles CA
Niya,
Благодаря за отговора! Става въпрос за алергия . На мен ми се искаше нещо като ресторант, в който да се седне и освен това да приготвят и нормални пици, но идеята е да е нещо което е вкусно и си заслужава да се опита.

# 290
  • София
Доскоро такъв ресторант ни беше точно Лео, но вече няма как в нашия случай. За друго място не съм чувала, ако намериш, сподели, че и на нас ни трябва.

Има ресторанти обаче с паста, пък вие на пица, ако ви е вариант.

# 291
  • пустинята Гоби
В пица Лаб, което реално е заведение за бързо хранене има безглутенова пица.

# 292
От къде мога да купя играчки, фигурки на Барбароните, от физически магазин?
Може да са плюшени...

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 10:51 от monii

# 293
  • пустинята Гоби
Миналата година купувах плюшени от книжарницата на ъгъла на Любен Каравелов и Графа, но скоро не съм минавала и не знам дали има още. Освен това после видях, че има и срещу ДСК на Попа, там в магазина тип “базарче”, ама и там не съм заглеждала скоро дали има.

# 294
  • на последния етаж
От къде да купя табакера и луксозна запалка? Нямам време за онлайн поръчка.

# 295
  • София
От къде да купя табакера и луксозна запалка? Нямам време за онлайн поръчка.
Има едни магазини за разни джаджи - Penshop, там съм виждала табакери и запалки. На Графа и в Парадайс имат
магазини. https://lightershop.bg/page/magazini

# 296
Миналата година купувах плюшени от книжарницата на ъгъла на Любен Каравелов и Графа, но скоро не съм минавала и не знам дали има още. Освен това после видях, че има и срещу ДСК на Попа, там в магазина тип “базарче”, ама и там не съм заглеждала скоро дали има.
Благодаря, много за информацията!
Ходих, имаше и на двете посочени от теб места, купих...

# 297
  • Melmak
От къде си купувате сутиени?
Искам физически магазин да пробвам.

# 298
  • София
От къде си купувате сутиени?
Искам физически магазин да пробвам.
От Магазини Немски център

# 299
На Стамболийски в частта преди Ботев от страната на KFC има едно малко магазинче за бельо, там имам страхотни попадения. Намира се между бижутерия и козметика. Като погледнеш витрината може и да подминеш, но мацката продава хубаво бельо и си разбира от работата.

Общи условия

Активация на акаунт