Къде в Пловдив??? - 107

• 27 589
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
В кой квартал? На кръстовището на Ал. Стамболийски с Талев в Южен има зеленчуков магазин. Имат зеле, краставички, туршия. Те си ги правят тези неща и винаги са били хубави. Та питай в някой зеленчуков магазин.
Кършияка 🤔

# 331
Щом е за Кършияка, от зеленчуковия магазин зад училище Хр. Г. Данов (на Братя Обрейкови и Добрин Петков) съм купувала.

# 332
  • Пловдив
В магазин "Иво" - на спирката срещу Филипово и Пещерска гроздова имаше цели зелки - вътре във витрината.

# 333
На Луда Яна на ъгъла със Сава Муткуров в зеленчуковия има зеле и туршия.

# 334
  • Пловдив
От Кауфланд съм взимала хубаво вкусно кисело зеле в пластмасови кутии. Не си спомням дали бяха цели зелки.

# 335
Цели зелки сигурно ще има на пазара на Младежка

# 336
  • Пловдив
От Кауфланд съм взимала хубаво вкусно кисело зеле в пластмасови кутии. Не си спомням дали бяха цели зелки.

На мен тяхното не ми харесва, има някакъв дъх, а и не става за сарми, поне за станимашки сармички не става.

# 337
Има ли физически магазин, от който мога да купя такъв чувал? Не знам, как се води. Зебло? Юта?

# 338
  • Пловдив
Кой отдел в общината отговаря за кучешките клетки?

# 339
  • под тепетата
Не е ли Екологията? Там си записваме домашните любимци.

# 340
На кой автобус да се кача от панаира до НАП-а?

# 341
  • Пловдив
На кой автобус да се кача от панаира до НАП-а?

27, ако се движи все още по надлез Родопи /понеже отвориха бетонния мост/
иначе никой, трябва с прехвърляне
там минвата 11, 37 и 36

# 342
  • Пловдив
Паркингът в зала СИЛА голям ли е? Довечера сме на концерт и се чудя дали ще има места.

# 343
Не е малък. Но последния път на концерт в залата спрях на мол Марково тепе, защото в района всички улици бяха блокирани от коли

# 344
Аз да попитам, за магазин за пижами. Търся зимна, дамска, голям номер, само да не бъдат произодство на Ариал, Асеновград. В Гранда на първия етаж не можаха да ми предложат нищо по голямо от XL. Трябва ми 2 или 3ХL и ако може ръкавите и крачолите да бъдат с нормална дължина, а не силно скъсени и да ми стигат до средата на прасеца. Да ме насочите?

Общи условия

Активация на акаунт