Instant Pot - тема 5 - мнения, рецепти и съвети

• 26 075
  • 703
  •   3
Отговори
# 15
  • София
И аз в групата на притежателите на Инстант пот Simple Smile. Миналата седмица си взехме Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER 7.6L, от намалението. Засега само телешко варено правих, и зеленчуци на пара. Доволна съм. Купих и тази купа. Правих картофи. Ами не. Не ми харесват, аз имам и само фрайер. И там не ми харесват. Нито печени, нито пържени. А и мазнината загоря вътре в купата, и много трудно я изчистих. А сложих малко.
Но за зеленчуци на пара е идеална.

Скрит текст:

# 16
Аглея, на каква цена го закупи?

# 17
  • София
Аглея, на каква цена го закупи?

449,99 лв. Сега четох в групата във фейса, че и на черния петък щял да е с такава цена пак.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 13:08 от Аглея

# 18
  • до най-прекрасния мъж
Опитайте да измиете картофите, да ги отцедите добре, след това да ги подсушите и омажете хубаво с мазнина. Пуснете ги първо за 10 Мин на 180°С, после на 205°С за още 10-15, докато се зачервят хубаво. Стават перфектни - меки отвътре и хрупкави отвън.

# 19
  • София
Опитайте да измиете картофите, да ги отцедите добре, след това да ги подсушите и омажете хубаво с мазнина. Пуснете ги първо за 10 Мин на 180°С, после на 205°С за още 10-15, докато се зачервят хубаво. Стават перфектни - меки отвътре и хрупкави отвън.

Точно така ги направих. Ще им дам още един шанс Smile

# 20
  • до най-прекрасния мъж

Точно така ги направих. Ще им дам още един шанс Smile
Пробвайте с други картофи. Някои сортове не са подходящи и стават меки, точно нито печени, нито пържени.

# 21
Аз се бях нагласила да купувам тази купа от черния петък именно защото четох, че не залепва като кошницата, която идва с пота. Някой може ли да предложи алтернатива, от която е доволен?

П.П. И аз съм с Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER 7.6L

# 22
  • На брега на реката
Пак ще напиша, че аксесоарите не влизат в ЧП.
Само цял уред се намалява.

# 23
Гледам в сайта, сложили са информация за участващите продукти в кампанията - включват Аксесоари. Вярно, само три неща са, но кошницата поне влиза. Пише и това: Голяма кампания за аксесоари Izibizi ще се проведе от 29.11 до 02.12.2024г.

# 24
  • 1st floor
Аз кошницата я взех лятото на някаква промоция. Ползвала съм я само за готвене на пара и е ок. Вярно ли залепват картофките при пържене или само мазнината остава? В съдомиялна или на ръка трудно се мие?

# 25
Пак ще помоля за линк за кошницата.
И въпрос - става ли за Ултимейт?
Благодаря!

# 26
  • София
Аз кошницата я взех лятото на някаква промоция. Ползвала съм я само за готвене на пара и е ок. Вярно ли залепват картофките при пържене или само мазнината остава? В съдомиялна или на ръка трудно се мие?

Картофите не залепнаха. А самата мазнина, явно от циркулиращия въздух. Не знам случвало ли ти се е, да печеш във фурната нещо, почти без мазнина, но ако самото месо например да пръска мазнина и тя засъхва по тавата. Аз нямам съдомиялна. Но голямо тъкане на ръка ударих. Иначе за зеленчуци е идеална.

Пак ще помоля за линк за кошницата.
И въпрос - става ли за Ултимейт?
Благодаря!

https://instantpot.bg/produkt/koshnitsa-ot-nerajdaema-stomana/

# 27
Толкова много я ползвам кошницата че вече е разделена от стойката и. Последно в нея за 2 минути нарязана тиква, с чаша вода. Оставям я да освободи налягането изливам водата и след това пускам на грил да се запече.

# 28
https://instantpot.bg/produkt/koshnitsa-ot-nerajdaema-stomana/

Правих ориз, но с кисело зеле и се получи много добре. Ще пробвам и само ориз, не виждам защо да не стане. Само повече вода ще налея

# 29
Благодаря за линка, не става за Ултимейт. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт