💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 9 (11.11 - 18.11)

• 66 702
  • 1 268
  •   2
Отговори
# 1 035
  • Варна
Императорът скачаше по гъбките и стреляше с прашка. На момичетата лостове и тежести 🙄

# 1 036
Силвия се изчерпа. Нямам и думи.

Борисенко е свежия полъх.
Смятайте колко са гладни щом ядат този мазен салам, непечен, без хляб, с такава наслада и апетит. Отврат продукция.
Дано в понеделник са на резиденция.

# 1 037
БгЛюбо:
От миналите сезони. Така се процедира във фаза 2 при вече един номиниран от племето.

Дяволче, оказа се че не си прав. Ето на съвета Ралица каза, че при равен глас капитана решава.

Винаги капитанът решава при равенство!

Много се зарадвах за Борисенко с тези наденици

# 1 038
То и в резиденцията същите салами ги чакат

# 1 039
Димо 100 пъти повтори тая 184 см жена Joy

# 1 040
Борисенко: От кога не съм ял месо?
Аз: Спокойно, като излезеш, ще ядеш! Grin

# 1 041
То и в резиденцията същите салами ги чакат
Има повече хляб, салати, месо ,а печене-пържола, шоколад, напитки, неограничена питателна, (макар и вредна) храна. Я виж какви шкембета имат червените.
Та, Борисенко да напълни малко клина. Yum

# 1 042
На мене пък ми стана жал за Силвия точно заради натиска на продукцията. 😠 Тя си го каза - караят я да избира между това, което "искаТ", и съвестта й. А ние виждаме как продукцията може да наказва непослушните си участници. В този ред на мисли може и "поразяващата ръка", Джак Спароу, "императорът" да се озове на... блатото с племето си...

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 22:22 от Bilyana14.

# 1 043
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Значи сам се оправяш, сам се спасяваш, сам си печелиш предимство, секундантите всъщност бяха само едни асистенти и абсолютно излишни.
Милият Борисенко, как само се радваше на долнопробната наденица "Кучешка радост". Всички от продукцията са за обесване на площада, задето докарват хората до такова състояние.

# 1 044
Върхът на сезона щеше да бъде , ако Борисенко погледне саламите и каже -а не , мерси

# 1 045
  • Някъде там...
На мене пък ми стана жал за Силвия точно заради натиска на продукцията. 😠 Тя си го каза - караят я да избира между това, което "иска [b)Т[/b[", и съвестта й. А ние виждаме как продукцията може да наказва непослушните си участници. В този ред на мисли може и "поразяващата ръка", Джак Спароу, "императорът" да се озове на... блатото с племето си...
Хм, значи въпросът на Ралица "Докъде искаш да стигнеш в Игрите?" може да се тълкува и като заплаха. Или ни играй по свирката, или си заминаваш скоропостижно.

# 1 046
На мене пък ми стана жал за Силвия точно заради натиска на продукцията. 😠 Тя си го каза - караят я да избира между това, което "иска [b)Т[/b[", и съвестта й. А ние виждаме как продукцията може да наказва непослушните си участници. В този ред на мисли може и "поразяващата ръка", Джак Спароу, "императорът" да се озове на... блатото с племето си...
Хм, значи въпросът на Ралица "Докъде искаш да стигнеш в Игрите?" може да се тълкува и като заплаха. Или ни играй по свирката, или си заминаваш скоропостижно.
Точно и аз така го разбрах. Волята на игрите.

# 1 047
Ми грешката и е че е добрячка , и на тези години още не е разбрала, че грам не трябва да и пука за хората и мнението им. То си е негативно винаги , ако няма какво да изсмучат от теб и нямат изгода. Така , че правиш си играта , както ти харесва. Да взема пример от Добрин
Абсолютно съгласна- Силвия е коренната противоположност на Добрин и Мартин- деликатна, несигурна в себе си….
Е без никаква интелигентност , не съм съгласна . Силно чувствителна , изпада в паника и не може да разсъждава правилно под стрес. Което не прави човек глупав.
Корекция - социална интелигентност е дефицит при Силвето. Иначе си е умна сигурна съм- художник - карикатурист не може да бъдеш без усет за детайл, без ироничен поглед, без да четеш между редовете. Защо не го прилага това и в група?

# 1 048
Борисенко каква радост. Яде, яде, па помирише наденицата.
Вече не трябва да й се вика "кучешка радост", а "борисенкова радост"
 Ке, Умре за нея! 😉

# 1 049
В крайна сметка сезон 6 ще се запомни само и единствено с един гол зад....к. Този, на Виктория.
Силвия в началото заголваше и тя кълки, ама бързо се спря. В предните сезони повече прашки се вееха по арените.
Сега са варелите.

Общи условия

Активация на акаунт