Как тренирам -28

• 21 832
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Супер изглежда, ще я пробвам, мерси! Simple Smile Тъкмо и аз си поръчах да пробвам течната стевия от Vikinuts, че си пуснах и протеиновия им крем, трябва да ги зареждат в обекти, или ако има вече такива, да ги споменат на сайта, знам ли. Grinning

# 256
  • София
Аз бях писала за тях, но не знам дали е в тази тема или по-скоро в предишната. Протеиновия им шоколадов крем е топ! И състава му. Ама с Нона взехме един вегански протеин - никога повече. Аз даже успях да се спазаря да го върна и да ми върнат парите. Течната им стевия е на супер цена също.

Къде живееш? Аз съм купувала ВикиНътс от Кауфланд, но не в самия магазин, а след касите по тези щандовете за сурови/печени ядки.

# 257
Дада, в тази тема каза, вече съм си го взимала, ама само едно бурканче, той взе, че се оказа много хубав. Grinning  в София съм, ще видя дали го има в Кауфланда в Младост, май продават ядки Rois там. Иначе онзи ден видях в The mall на етажа на Била, май е -2 има един магазин до Берьозката, където продават много от кремовете на Vikinuts, но протеиновия го нямаше.

# 258
  • София
Ако е Кауфланд Младост този, дето е до кръговото на околовръстното аз там пазарувам непрекъснато, че работя в бизнес парка и точно от там съм взимала ВикиНътс Simple Smile

# 259
1 доза телешки протеин изолат ползвам аз, с вкус на шоколад (пробвах със суроватъчния на мъжа ми, но телешкия

Петенце, моля за препоръка за добър телешки протеин изолат.
Нещо не мога да се ориентирам добре.
Реших да опитам този: https://fitness1.bg/proteini/muscle-meds/muscle-meds-carnivor/10621
Спряха ме отрицателните ревюта - не се разтварял добре, надувал много стомаха и тн.

# 260
  • София
Точно него ползвам. Не съм усетила нито едно от негативните ревюта. Но аз не го пия, а го ползвам за закуска в овесените ядки. Преди години като тинейджър пиех от него, не помня такъв ефект.

Не може да се сравнява подуване със суроватката например. А за разтварянето- все пак е телешки протеин. Но аз не виждам никакви такива проблеми.

# 261
Благодаря, Петенце
С твоята препоръка го поръчах веднага 😊
Няма да го ползвам ежедневно, всъщност аз от много време не съм пила протеин на прах, но в някои дни просто имам нужда.

# 262
  • Бургас/Пз
Петенце, моля за препоръка за добър телешки протеин изолат.
Нещо не мога да се ориентирам добре.
Реших да опитам този: https://fitness1.bg/proteini/muscle-meds/muscle-meds-carnivor/10621
Спряха ме отрицателните ревюта - не се разтварял добре, надувал много стомаха и тн.
Ветрена, ние с ММ изобщо не го харесахме този. С разбиването нямахме проблем, обаче аз имах много стомашни неразположение- газове, тежест, той пък казваше , че му става тежко и усеща, че по-трудно го преработва. Накрая го използвах само в сладкиши и сладки. Сума ти време го влачихме. Разрових се и Бях попаднала някъде на мнения, че тази марка ползва не много качествени суровини. От три седмици ползваме този https://fitness1.bg/proteini/everbuild/everbuild-ultra-premium-1 … isolate-2lb/32082 . За нас е страхотен. Нищо общо с този на Островит. Разтваря се за секунди и изобщо не ми причинява никакъв дискомфорт. Даже сега на черния петък поръчахме още една голяма опаковка. Със сигурност за момента този протеин е най-добрия от всички. Пили сме и на Амикс, и на Биотеч , и на Скитек. Направо не знам как досега трябваше да пробваме толкова много докато стигнем до този на Евърбилд

# 263
  • София
Ветрена, ако имаш проблеми от него- пиши ми, ще ти го купя, няма никакъв проблем:)

По принцип аз имам много здрав стомах, така че и това може да оказва влияние, иначе откъм протеини съм много капризна, но този на мен ми е ок.

Ани, тя показва този на МъсълМедс, не на Островит.

# 264
Благодаря и на двете Ви, мили Петенце и Ани ❤
Carnivore на Muscle meds поръчах, да!
От Островит нямам големи впечатления, само фибри ползвам от тях и много ги харесвам - какаови са и идеално ми вървят с ядково мляко.

# 265
  • Бургас/Пз
Благодаря и на двете Ви, мили Петенце и Ани ❤
Carnivore на Muscle meds поръчах, да!
От Островит нямам големи впечатления, само фибри ползвам от тях и много ги харесвам - какаови са и идеално ми вървят с ядково мляко.
Ааа, извинявам се, не знам защо така ми излезе в сайта. Ще чакам да кажеш за този тогава, него не сме го пробвали. Макар че скоро едва ли ще сменим сегашния Simple Smile

# 266
С ръка на сърцето признавам, че само Петенцето съм чула да е доволна от телешки протеин. Всеки друг опитал го се чуди как да се отърве от него. Чувала съм хора да го продават и подаряват на други в залата. Аз също имам негативен опит от преди много години и втори път не съм посмяла да купя, че го подмятам-подмятам и накрая в кофата.
Но аз съм против и растителния. За мен е вятър работа.

Според мен, ако има опция за единични дози - поръчайте си, за да пробвате преди да се вземе голяма опаковка.
На мен вчера ми дойде Кевин Леврон. Предния път бях с голд серията изолат - ужасен откъм разтворимост, не ми хареса. Този път си взех класиката - вкус бял шоколад и боровинка, доста приятен.

# 267
Аз взимам телешки, но колаген. Не знам дали има разлика.

# 268
  • София
Честно казано не знам какво да ви кажа. За мен този протеин на МъсълМедс има недоуловима разлика със суроватка. Вкусът на шоколада е плътен и наситен. Дори го предпочитам 😀

# 269
Аз отскоро пия протеинов изолат от говеждо месо на Bulk. Тъй като имам горчив опит с вариантите на шоколад на различни марки, взех banana fudge. Много сладък за моя вкус, но поносим.
Следя се и усетя ли, че предизвиква подуване и газове, ще го спра.

Общи условия

Активация на акаунт