Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 669
  • 804
  •   1
Отговори
# 180
  • софия
Гледах до някъде живото, докато се прибирах от работа. Янков наистина има огромна фенска маса. За отрицателно време събра 3000 гледащи. И по този параграф сложи Жорката на второ място. Тъкмо ПиЦ го похвалиха, че до вчера бил първенец в лайвовете.
 Ако е въпрос на гласуване, Янков ще е победител ми се струва. Дано да са измислили нещо, което да уравновеси нещата и останалите да имат шанс.

# 181
Аз не още. Ама поне да дам линк:

"ЩЕ СИ КАЖАТ" с Кристиан Янков:

# 182
В ЧакалКаст Веси и Георги официално обявиха, че са двойка.

# 183
Ужас. То пък егаси шуро-баджо историята. Тя гадже на водещия на Чакалкаст (където е гостенка), а водещият пък участва в предаването и коментира и себе си.  Чакалчето успя ли да вземе думата?
Между другото, Виктория каза в Надкаст, че всичко онова, което останалите казаха на първите номинации, когато нападнаха Веси, съвпадало с личните й впечатления за нея и разбирала напълно аргументите им.
Бре, ти да видиш. А  Влади от О100Г като гостуваше в Надкаст потвърди, че е с Виктория от КнИ.

# 184
# 185
Да, Влади каза, че щял да изчака Виктория да участва във втория сезон на Островът и като излезе, щели да си правят бебе. Нямам думи за тези хора, с някакви патологични състояния са всички. Joy

# 186
Чудесно:
-Веси на кастинг за "Игри на волята"
-Виктория на кастинг за "Островът на стоте гривни" 2025
-Симеон (от "Диви и красиви") на кастинг за "Биг Брадър" 2025

# 187
Малко са, искам всички да ги гледам постоянно. Имат толкова какво да покажат.

Янков има много натрапчиви паразитни изрази "разбираш ли" и "сеш' ли се" (сещаш ли се).

# 188
При речник от стотина думи какво очакваш? Grinning

# 189
А БГМамите откъде знаят, че Веси е разделила Жорко и Фейгин ? Grinning

# 190
А БГМамите откъде знаят, че Веси е разделила Жорко и Фейгин ? Grinning

Жорко влиза в къщата с двугодишна връзка и уж влюбен. Когато идва Фейгин се държат като младоженци. Малко след излизането вече е забелязван с Веси.
Вариант едно - за краткото време от излизането до загаджването с Веси, Жоро и Фейгин установяват непреодолимите различия, които до сега някак са им убягвали.
Вариант две - раздялата е заради новата забежка.
Аз предпочитам бръснача на Окам.

# 191
Защото е обществена тайна, която се разпространи, непосредствено след участието им.

# 192
Изключително жалко поведение от Жоро стратега и мис вкиснато мляко. НЕ сме заедно, ама след 2 подкаста вече сме. Детската градина. Представям си как кроят стратегии и не спят по цели нощи и как миека Веска и Жорко изстрелва по 500думи в секунда и подскача пренавито..

# 193
  • софия
Ай ся, Веска разделила Жорко и Фейгин. Той Жорко не, че има кой знае какъв капацитет, но не е малоумен. Хлътнал е по Веска и е решил да се раздели с Фейгин. Аз даже съм доволна. Фейгин е пич, а Жорко и Веска се заслужават един друг. Да са живи и здрави.

# 194
И аз съм доволна, Фейгин е много готина, тия двамата да се гледат и да си се радват на стратегиите си.

Общи условия

Активация на акаунт