Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 654
  • 804
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Чуден подкаст. Много ми хареса Валерия. Вече определено си затвърдих за кого ще гласувам, ако изборът е между четиримата финалисти.

# 211
Залагам, че и двата пъти е имало проникване.

# 212
Е нали Ицо говореше за него в началото. 😁Добре си е.
Не хванах отначало. Готин хъркащ мопс е.

# 213
Хареса ми Валерия. Каза, че като е спрял тока не са правили секс с Янков (то се виждаше по отношенията им), а са се крили да пушат контрабандни цигари. Отношенията им са започнали след излизане от предаването.
Била е със сериозни отношения към Кумбата, не е "минала" само оттам. Случвало се е по време на излъчването на Ергенът.
Даниел е имал списък с всички, които ще влизат в Къщата, липсвали са само някои от неинфлуенсърите (но май Веси я е имало). За мен това е изключително странно, немислимо ми е да е само от събрана информация от вече похвалилите се като Коцето. Имал си е източник в продукцията, което е голяма издънка и съветвам момчетата да ги затегнат.

Валерия знае позитивните отзиви за себе си благодарение на Туджаров, но не ни чете, защото го е правила по времето на Ергенът и се е напрегнала.

Изгледах и Цецо Ставрев в Надкаст, пак ме хвана яд, че не стигна финала.

# 214
Павел и Ицака се направиха на интересни с тази история за тоалетната, но после си признаха, че били вътре едва 1-2 минути. Не, че нещо, но е ясно, че е било за цигари или да си кажат нещо тайно. Но нали трябва да измислим някоя интрига на чужд гръб.
Туджаров зададе на Веси въпроса как така Жорката толкова бързо се е лепнал за Даниел, още повече, че двамата са доста различни и при други обстоятелства, може и да не се сприятелят. Та май е имало и тук коалиция отвън...

# 215
Как му се искаше на Ицака, да произнесе култовата фраза от Биг Брадър "Сексът в къщата не е мираж!". Smiley
Цял сезон спекулации, и накрая - греда.
Мираж е, мираж е, Ицак! Smiley

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 07:54 от mirror__

# 216
Ехаа, Ставрев каза, че в Сървайвър е влязъл с 1000 и нещо последователи в инстаграм, а е след участието си е имал 3000 и нещо. И сега след Къщата бил дръпнал с още 30К. Много интересна съпоставка с популярността от национална телевизия и youtube.

# 217
Просто последните Сървайвъри (особено последният) бяха голяма греда. Предпоследният на мен ми беше интересен, но имам чувството, че малко хора го гледаха,  а и монтажът беше лош. А последният ме отказа с протяжните си битки - предполагам и други хора.

# 218
  • софия
В момента положението е от ютуб гърмят яко, от тв мижав интерес. Независимо кое е предаването и каква гледаемост има.

# 219
Ставрев каза, че в Сървайвър е влязъл с 1000 и нещо последователи в инстаграм, а е след участието си е имал 3000 и нещо.
Това го бях чувал вече от него, май го каза в друг подкаст преди това.

# 220
Павел и Ицака се направиха на интересни с тази история за тоалетната, но после си признаха, че били вътре едва 1-2 минути. Не, че нещо, но е ясно, че е било за цигари или да си кажат нещо тайно. Но нали трябва да измислим някоя интрига на чужд гръб.
Туджаров зададе на Веси въпроса как така Жорката толкова бързо се е лепнал за Даниел, още повече, че двамата са доста различни и при други обстоятелства, може и да не се сприятелят. Та май е имало и тук коалиция отвън...
Някой някъде се изпусна, че Жоpо и Даниел са коалиция отвън. Валеpия каза, че Дани е пишел на всички.

Интеpесно ми е кой е дpъпнал най-много като последователи, дано кажат в някой епизод.

# 221
Трябваше ние да направим едно проучване и да засечем. Grinning

# 222
  • София
Янков ще обере вота, а Георги според мен е завършил първи на игрите. В подкастите намекнаха, че са минали вече, а все още говорят за него, че едва ли не е непобедим. Вече зависи и каква роля ще имат миналите участници, но клоня към Янков победител.

# 223
Ще дадат winbet щит на Жорката срещу гласовете на феновете на Янков. Sweat Smile

# 224
Янков ще обере вота, а Георги според мен е завършил първи на игрите. В подкастите намекнаха, че са минали вече, а все още говорят за него, че едва ли не е непобедим. Вече зависи и каква роля ще имат миналите участници, но клоня към Янков победител.

Скрит текст:
Предполагам, че всички го знаят, но вече не им се занимава с вероятни спойлери. Игрите са снимани преди повече от седмица. Янков имаше стори, че е паднал. Глезенът му беше станал двоен, а след два дни като го показа, беше синьо-черен...брррр

Общи условия

Активация на акаунт