Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 680
  • 804
  •   1
Отговори
# 195
Аз изгледах подкаста с Янков, според мен са заедно с Валерия. Държи се окей поне на подкаста, но наистина има фенове и ще му помогне това доста. Забелязах, че Кумбата пишеше и пращаше пари на подкаста, значи още са си приятелчета, нищо че аз залагах, че вече не са хаха.

Ще видим как ще е с Валерия.

# 196
Не е истина,  Янков с какъв дълбок катарзис излезе. Предупреди  дори, че е готов на бой в клетка, като крайна мярка срещу Дани, ако не спре да хвърля кал по Валерия. Това ще да е съвременен дуел, дето се вика Smiley

Жалко впечатление ми направи Жорката, който влезе в коментарите, в реално време, да си прави социологията, като отмята присъстващите феновете. Голямо отчаяние.

# 197
Не мога да повярвам, че го казвам, но подкастът с Янков много ми хареса. Като интересна информация мога да извадя, че са си заедно с Валерия (не го каза в прав текст, но беше недвусмислено), били са скарани наскоро, но вече всичко е наред. С Кумбата са им охладнели отношенията още покрай първите епизоди на Къщата, когато Кумбата е интерпретирал грешно думите на Янков, че иска да излезе от сянката му. Сега си говорят, но се усети, че не е като преди.
Звучи доста разочарован от Коцето, а за Мария се изказа доста негативно. Обясни и за коалициите и за стратегиите, без да се прави на ощипан като КПД.

Запомних ясно и следното, защото напълно съвпада с моето мнение - смята, че Веси е избрала да се сближи с Даниел и Георги не защото харесва стратегическата игра, а защото е виждала отборът си като "смотаняци", а тях като "готините" (не употреби тези думи, от мен са).

Нямам търпение за Валерия. Надявам се Неделчо да е в Надкаст, когато стигне тя до там, че наистина беше потресаващ епизодът с нея и Туджаров за Ергенът.
Чудесно:
-Веси на кастинг за "Игри на волята"
-Виктория на кастинг за "Островът на стоте гривни" 2025
-Симеон (от "Диви и красиви") на кастинг за "Биг Брадър" 2025
Ники от ДиК също се записа на кастинг за ББ 25, а Янков иска да ходи в Островът. Весела е разочарована от този сезон на ИВ и също си мисли за Островът.

# 198
  • България
Надявам се Островът да не вземе статисти като Весела, Виктория и Янков. Ще са супер голяма котва за продукцията.

# 199
Не разбирам този безцелен стремеж към участие в максимално много риалити формати с единствената идея да станеш известен.
Ето затова ни куцат предаванията в последно време...липсват ми играчите обичащи играта и готови да се борят и да играят интересно. Вместо тях гледаме популисти...

Ех пуста известност

# 200
ЩЕ СИ КАЖАТ Лайв… с Валерия:

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 18:40 от diziler

# 201
Защо се изненадвате? Тя Вики сама си каза, като беше в НадкасТ.

# 202
Alucard, все си мислех, че разбираш от ирония и сарказъм. 😂

# 203
Оххх, да, сега вече е смешно 😂😂😂😂

# 204
Заслушах се в лайва с Валерия. Ицака похвали БГ мама Wink

# 205
Гледах малко от подкаста с Валерия и честно казано, сега се усещам, че ако бях пропуснала последния епизод и това сега, щях да остана с по-положително впечатление от нея. Двамата с Даниел май не са толкова различни все пак... според него той е я "минал", според нея тя го е "минала" и него го било яд. Според мен... чудя се какво се хвалят в цял нет, че са се "минали", защото който когото и да е "минал", нищо похвално не виждам в това.
М/д, си мисля, че Валерия наистина е виждала най-голяма конкуренция сред жените във Весела. И сега, когато говори за нея, най-голям проблем се оказва, че й е било сближаването на Весела със Ставрев и там другите момчета. Оставам с впечатление, че Валерия е искала само тя да играе по този начин. И си мисля, че си е била харесала този Ставрев. Това са си мои заключения, де

П.п Кученцето е много сладко 🤩 Аз въртях да го видя някъде дали се показва повече... към края си стои отделно и надига главичка - много е готино

# 206
Жалко, че Ицака тази година не си води кученцето на подкастите (Гришо), във всеки скут заспиваше това куче и хъркаше на микрофона. Дано да е живо и здраво животинчето.

# 207
Е нали Ицо говореше за него в началото. 😁Добре си е.

В началото на видеото съм. Много тегаво върви. Ицака и Валерия са ужасна комбинация.

# 208
  • София
Във ФБ го виждам често Гришо. 😃

# 209
Поздрав за Валерия от един неудовлетворен човек от живота. 😂😂😂
Валерия вечно иска да е права. За нищо не си признава вината и винаги на въпреки.
Веси беше по приятен гост за мен.

Общи условия

Активация на акаунт