Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 635
  • 804
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз слушах Мария днес при Туджаров, много трудно вървеше разговорът. Мария сподели, че била много агресивна, повече от Емо Каменов. След сагата с цигарите се била качила на синхрон с бокс и ако не е била жена на смяна, щяла да им посегне. 😳

Сподели още, че на мястото на Каменов би реагирала много по-остро към Спас, демек да го набие. Не я интересувало, че е мисия.

Наистина не разбирам още от първи епизод защо са я вкарали, тя дори не е интересна. Вижда се и подкастите с нея имат малко гледания.

# 241
  • София
Като цяло Надкаст бележат някакъв антирекорд от гледаемост този сезон. Прекалиха с видеата (не съм пропуснал такова + чакалкаста и ауткаста и някои други да не ги изреждам сега) просто и яко разводниха и досадиха на масовата аудитория и дано си направят извода, че така не се прави...

А и като ги въртят така из няколко подкаста и се получава двойно разводняване и пренасищане. Хората гледат основно при Павел Колев и Ицака в 'Ще си кажат'
А те вместо да направят един хубав обзор на последната седмица, да кажат своите фаворити и накратко един цялостен обзор на сезона да направят, то нищо. А се скъсаха от подкастове, по два, три на ден. Представям си ако и от ИВ можеха да им гостуват какъв цирк щеше да е.
Количеството не е равно на качество...

# 242
Веселушка от сезон 2 тази вечер напусна и другото риалити, но този път на финалната права:

Доста зле се представи, според мен. Бях с хубаво впечатление от нея след участието й в Къщата, но в Брадъра явно си показа истинското лице.

# 243
  • България
Аз не разбирам защо трябва всеки отпаднал да ходи и в Ще си кажат, и в НадкасТ, и в Чакалкаст. Ще си кажат е предостатъчно, оттам нататък е преповтаряне на едно и също.

То и няма какво толкова да се обсъжда в това предаване - нищо съществено не се случи в Къщата.

# 244
И в По-дълбоко и т.н. Пак, че не минават и през Maxcast (на Гуспата) и подкаста на Ивайло Герасимов хаха. Там поне поспряха. В Мачкаст гостува Беба, а тази седмица се очаква и Виктор. В NayCast гостува Ния-Косара (след което се скараха за пореден път с Неделчо, тя го е засрамила там), Капитонова и още куп риалити звезди. Да не забравяме Мъци, Йоан-Петър, Йоанна и т.н., дето се правят на големите подкастъри.

# 245
От тези, които съм гледала в ‘ Ще си кажат’ и в Надкаст във второто са ми по-интересни. Иначе не съм съгласна за Надкаст, фен съм им, но не им гледам всички видеа. Предполагам и повечето хора са така, не гледат за всички риалитита и всички хора. Има за всеки по нещо. Не виждам да се оплакват от малко гледания, освен това вече си имат финансиране от Острова, така че знаят какво правят.

# 246
Мисля, че Надкаст не са на загуба, ако теглиш чертата на гледанията им за месец, със сигурност са повече, отколкото преди.
Мария в Надкаст ми беше... странна. Изобщо не ѝ вярвам даже на интонацията.
Стискам палци все пак епизодът с Валерия да е бил с двама водещи, не мога да си причиня същото като миналата година - вторият най-слаб Надкаст след този с Емил Каменов.

# 247
Сезонът на подкаста на Виктория и Коцето свършва и планират да направят пауза за определен период. Междувременно Коцето щял да започва нов подкаст, само негов.

# 248
Ммдаа, значи и там са се изпокарали. То като няма печалба и всеки решава да гради "собствена кариера". Павел без Венци Венц,  Ангел без Мойсей, Коцето без Виктория.  Мис Усещане, която няма удовлетворение от нищо + злобен г*й, какво очаквате от тази взривоопасна комбинация?

# 249
Не, не са се скарали. Имат общо гостуване в Чакалcast и го обясняват. По-скоро може би идеите им за теми са били свързани с участието им в Къщата и сега чакат вдъхновение и нямат ясна концепция.
А Коцето иска да си прави и нещо по-различно сам.

# 250
E явно им губи от времето, отнема ресурс, отнема време.. а печалба никаква. Това може да им пречи да си вършат други неща, които пък им носят печалба.  И това е напълно разбираемо. Колкото до изпокарването, въпрос на време е Grinning

# 251
Ох, Коцето разказва как е имал еротичен сън с Жорката... JoyGrinning

# 252
  • София
И аз не мисля, че са на загуба Надкаст. Радвам се, че отразяваха всичко от Гривните и Игрите, за Къщата може би обзори стигаха и да поканят 2-3 по-интересни. Това пренасищане дойде и от Павката и Ицака, 100 човека на полуфинал и как да минат всички за седмица. Трябваше да ги разделят поне на два епизода.

Със Ставрев много ми хареса Надкастът.

# 253
Има Надкаст с Валерия (и Неделчо този път), супер е. Категоричният ми фаворит, чак ми се иска да си направи подкаст Simple Smile
Не съм била най-големият фен на Коцето в Къщата (не, че и ме е дразнел), но супер много ми хареса като водещ на подкаст в епизодите с Ирина и Наско Колев. Определено му се получава и се радвам, че ще го слушам по-често.

# 254
На мен ми беше направило впечатление, че доста хора в коментари под видеата им (в канала на По-дълбоко) бяха казали, че харесват повече Коцето за водещ и му се получава по-добре без Виктория. Може и затова да се е замислил да направи нещо самостоятелно.

Общи условия

Активация на акаунт