Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 622
  • 804
  •   1
Отговори
# 255
Ужасна визия има Валерия в НадкасТ. Чак не изглежда хубава, което е доста показателно.

А Туджаров как нахално защитава Валка за изневярата.

# 256
Ооо 🤗 кученцето и то е там

Визията на Валерия е малко като тези винтидж куклите. На мен ми харесва горе-долу. Само тези камъни под очите, ако бяха по-мънички и дискретни, щеше да е по-красиво сякаш.

# 257
  • България
Туджаров отдавна не бях го виждала толкова да се подмазва на жена. Толкова маже, трябва Неделчо да вади Доместос да измие олиото. А Валерия е обвързана с Янков макар и да се карат постоянно.
Иначе Неделчо вкарва подкаста в релси и е забавно.

# 258
Аз само прехвърлих надкаста с Валерия, но ми се вижда много различна в сравнение с предходното си гостуване там. Личи си, че малко е пораснала. Самото й поведение предния път след излизането й от Ергенът беше някак простовато.

# 259
Няма ли да пуснат нещо тази седмица на канала на Павката и Ицака? Къщата Plus примерно? Тази инициатива си остана с два епизода...
Тамън да запълнят тези 10 дни до финала (20-30 ноември), в които не се качва нищо в канала.

Да съберат четиримата и да ги подпитват по няколко теми, например. Несъмнено ще има спорове.

# 260
Ти всичко ли изгледа, че още ти липсва? Joy Не искам изобщо да слушам вече едно и също, научих им версиите наизуст, вече може мен да канят да ги представлявам официално и да изкажа позицията им. Joy

# 261
В неделя от колко часа е живото излъчване в тубата? Смятам да гледам “Игри на волята” първо (имат специален епизод), после на забързана скорост и финала на Къщата.

# 262
  • софия
В неделя от колко часа е живото излъчване в тубата? Смятам да гледам “Игри на волята” първо (имат специален епизод), после на забързана скорост и финала на Къщата.
Хахах, пробват се да цакат ПиЦ ли? Това ми харесва, значи момчетата определено вече са фактор. С удоволствие ще гледам финала на къщата в неделя в реално време.

# 263
  • София
Аз съм на театър тогава живот и здраве. Дано като свърша да може да се гласува все още. 😃

# 264
Скрит текст:
Хахах, пробват се да цакат ПиЦ ли? Това ми харесва, значи момчетата определено вече са фактор. С удоволствие ще гледам финала на къщата в неделя в реално време.

Няма нищо общо с Къщата. Финалът на ББ е в събота и съботния епизод са го изместили в неделя заради това😁А и финалът на Къщата мисля, че започва от 18:00 часа😊

# 265
Предполагам в "специалния" неделен епизод на Игрите ще видим последната битка от Изолатора за връщане в обединеното племе (ако не се бъркам и не избързвам).
Малко прекаляват с тези епизоди - не ни оставят и малко време за почивка  Sweat Smile

# 266
Малко прекаляват с тези епизоди - не ни оставят и малко време за почивка  Sweat Smile
А в неделя 16-18 ч. има Биг Брадър Лайв в Нова плей. Вярно не оставят празно Grinning

p.s. тоест тази неделя вече няма да имат щом в събота е финал Grinning

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 22:05 от diziler

# 267
  • България
Алек ни кани на финала на Къщата на инфлуенсърите! JoyJoyJoy

# 268
Ти да видиш. А той самият ще присъства ли? Съмнявам се Grinning Но щом е тагнал InfluhouseBG значи е платена реклама Grinning

# 269
Той на собствения си финал не присъства, какво остава на този.

Общи условия

Активация на акаунт