Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 610
  • 804
  •   1
Отговори
# 285
Бях забравила, ще днес е финала обаче ударена от неделната скука и алгоритъма на Инстаграм си спомних. Не че чаках с нетърпение да стане 17 и 30, усетих се чак в 17:50 ама е според несериозно, непрофесионално и направо обидно към феновете да подвеждат така. Обявяват, че ще има лайф ама положението е като на избори - обявява се, че ще стане, а накрая... Тръцки!

# 286
Теб пак е имало какво да те подсети (алгоритмите на ИГ), мен и това няма какво да ме подсети, хаха.
Скрит текст:
Имах, но го изтрих още преди 5 години, защото усетих, че на ден ми яде значителна част от времето. Излишна суета. Сега се чувствам много по-добре
.
И къде се предполага, че трябва да се гледа този лайв? В тубата няма живо излъчване. На кой линк се гласува? Някакви разяснения има ли изобщо някъде?
А от колко започва? Нали уж от 18.00?

# 287
Имаше обявено, че лайфа ще започне в 17:30 в Youtube. Споделят и някакви сторита на други хора и като гледам май още не е започнало и в залата.

Малко е тъпо да се обявява така пък да не се спазва.

# 288
Не съм влизал тук скоро, понеже вече не съм хом офис, но влезнах да видя какво става с финала , нещо пак са изпалили 😂

Ако Дон Барба Супершанс (Янков) спечели ще стана непоносим 🤪 🤪

# 289
Хмм, само ча членове ли е гледането на живо? Не ми тръгва на мен.

# 290
  • София
Почва сега Simple Smile

Много стискам палци на Валерия!

# 291
На билетите пише 18 часа. Напълно убедена съм, че малките са се наредили 10 минути по-рано през залата и още чакат хората да си седнат по местата.

Едит: започна. Изглежда супер на пръв поглед. Видях Павел от ИВ. Има и камера на кран, която минава през публиката на терен. Нищо общо с клетия финал на Диви и красиви. Дано да е така до края.

# 292
Към 18.25 започна живото излъчване в тубата. Първите 2 мин. без звук. Преди това имаше статична картинка няколко минути.

Много народ. Публиката е доста повече от тази на Диви и красиви - финал.

# 293
На мен ми е интересно нещо. Нали уж щеше да има концерт само за хората в залата? Той след финала ли ще е или преди? По време? Какво ще правят с копирайта в Youtube? Докато хората пеят на сцената ние ще слушаме някаква друга музичка ли?
Този сезон - много въпроси без отговори. Даже вече не се вълнувам кой ще спечели. Очаквам даже да обявят Дани за победител Joy Все пак е любимец на продукцията и го защитаваха до последно със зъби и нокти.

# 294
Гледам с десетина минути закъснение, ама на скорост 1.25,  докато стигне до реалното време. Много досадна музичка върви, някакъв безкраен диджей сет.

# 295
Имаха доста проблеми със звука. Сега ги чувам добре. Догодина сигурно ще ползват друга фирма за живо излъчване. Joy

Преди малко Ицака каза, че са 9000 души. Сега Георги каза, че искал трибуните назад да са по-пълни и Павел му каза "13 хиляди души не ги ли виждаш?". Последно като проверих залата имаха около 5500 разпродадени места. Според мен едва ли са повече от 6 до 6500 души. Което пак е похвално.

# 296
И на сцената излизат един по един:
Гробна тишина когато излязоха Мария, Алекса, Моника, Веси, Даниел, Виктория (пролича народната любов) Grinning
Луда истерия при излизането на Цецо Ставрев, Спас и четиримата финалисти.
По-вяло за Антонио, Венета и Цецо Ставрев
А Тодор не е отишъл.

Хаха, Павел от Игри на волята е на първия ред и му викат "ти не си ли в изолатора, бе" Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:56 от diziler

# 297
Минаха по-малко от 30тина минути и вече съм възмутена.
Звукът е леш. Музиката освен дразнеща е и твърде силна. Когато говорят нормално все едно микрофоните са им сложени и където слънце не огрява, а като викнат... Еми и съседите три етажа по надолу чуват. Реакцията на публиката не се хваща изобщо от микрофоните.
Първа битка - в басейн. Има професионален плувец и давате битка с вода! За мен това е супер нечестно спрямо другите участници. Вярно че е само топване в басейн ама ме дразни.

Не е добре. Не. Определено ме загубиха като зрител за 4ти сезон.

# 298
Аз сега разбрах защо позволиха на Виктория да помогне на Валерия и да продължи напред. Знае ли са, че на финала ще трябва участниците да са по бански. Joy

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 19:13 от Meddyy

# 299
Да, звукът е много лош, наистина. Много силна музика и публиката не се чува.
На Веси микрофонът не е включен, не се чува ни в залата, ни в тубата.  През микрофона на водещите се чува и нейният глас отдалече. Каза, че с Георги вече градят нещо по-сериозно, хахаха. Признаха връзка.
На Венета микрофонът гърми, а на Спас в първата минута пак без звук Grinning

10200 души са в залата, 37000 гледат в момента онлайн.

И класирането до момента:

Общи условия

Активация на акаунт