Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 574
  • 804
  •   1
Отговори
# 300
Тия дето си пуснаха реклама в началото на стрийминг услугите по-добре да не го бяха правили. Този лайф си е анти-реклама. Усещам че тази вечер ще си счупя копчето на звука, че то постоянно усилване и намаляне Joy

# 301
Какво по-сериозно градят - общ профил в инстаграм ли? Grinning

# 302
Знае ли се колко ще продължи, или както всички бг реалитита - както дойде.

# 303
Нещо обясняваха за гласуването, но не разбрах как става? Зле им е лайфът много, я се чува, я не - жалко.

# 304
Тия дето си пуснаха реклама в началото на стрийминг услугите по-добре да не го бяха правили. Този лайф си е анти-реклама. Усещам че тази вечер ще си счупя копчето на звука, че то постоянно усилване и намаляне Joy
Хаха, тамън пишех същото. В началото пуснаха клип с реклама на някаква фирма за озвучаване. "Ние сме перфектният избор за озвучаване на вашето парти или събитие на живо", нещо от сорта, точно след като нямаше звук минути наред Grinning

# 305
Знае ли се колко ще продължи, или както всички бг реалитита - както дойде.

Няма да е твърде дълго, заради децата в залата. Предполагам, че до 21:00 ще са приключили.

# 306
Laughing Валерия ftw!

# 307
  • София
Това, че Алек е там и че защитава Кико и че Валерия го захапа е ЗЛАТЕН елемент! 😁

# 308
Точно това пишех в темата за "Ергенът". Joy Направо го затапи.

# 309
Валерия да се направи на интересна. "Защо, мили мой момко, ти не отиде на твоя финал, а се появи на нашия"?

# 310
Павел и Ицака са се барнали като абитуриенти.

# 311
Голям автогол е Алек да те защитава...аз на мястото на Кико бих го помолил да напусне - по-добре никой да не те защитава пред това...

# 312
Стискам палци на Кико, Валерия, Янков. В този ред.

# 313
А има ли вече опция за гласуване? На мен не ми се гледа и проверявам дали ще пуснат линк някъде, но не виждам.

# 314
Павел и Ицака дължат пари на всички дето си плащаме Youtube Premium. Значи плащаме да гледаме без реклами, а те ни пускат. Пфу! Joy
Тва със защитниците само аз ли нещо не го разбирам и го смятам за тотааално излишно?

Общи условия

Активация на акаунт