Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 691
  • 804
  •   1
Отговори
# 135
  • България
Азов каза, че Кико е на толкова, на колкото е казал, че е.

Затова и повече не повдигам темата и вярвам на Азов, а не на Дани - наскърбения лъв.

От видяното в инстаграм нямаше и да ми мине през ума, че приятелката на Кико е по-голяма от него и има дете. Аз съм в шок!

Моткането между последния епизод и финала на 1 декември е тъпо, аз лично за такова време ще изгубя интерес и няма да гледам нито един подкаст с участник. Последно гледах Венета, оттам нататък всичко ще е плява (без Кико). Спас беше много досаден за слушане и го спрях след 10-тата минута. Марулка, Веселка, Данко, манко са ми антипатични и без да говорят.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 11:41 от ferencliszt

# 136
Аз изслушах Виктория снощи. Не е лошо момиче, личи си, че полага някакво старание да се развива. Но оставам с много смесени чувства към нея. Много е намахана, когато застане пред камера сама, обаче когато е в социална среда нещо й става, обърква се, тотално се обезличава, свива се. Демонстрира много голяма увереност по подкасти, но не успях да видя това в нея в Къщата. Не мога още да реша дали й помогна или беше в неин ущърб да се сприятели с Коцето. От една страна, имам чувството, че щеше да бъде тотално изгубена без подкрепата и напътствията му, но от друга - доста ми се сляха техните усещания и мисли и не знам къде свършваше личността на Коцето и къде започваше нейната същност.
Освен това, не ми хареса как да участва в риалити се е превърнало във фикс идея за нея. Както в техния подкаст, така и в Ще си кажат, непрестанно повтаря, че искала да ходи в Островът, искала All stars, щяла да се доказва. Има толкова много различни сфери, в които човек да се доказва, не знам защо все ги влече към такива неща.
Не ми хареса също, че постоянно говори все едно всички останали са под нейното ниво. Хем не се опитала да се опознае с толкова хора, хем ги определи като скучни, нямало как да ги има в обкръжението си, нямала какво да си каже с тях. Според мен интелигентен човек винаги може да намери общ с език с хората. Все пак в Къщата нямаше абсолютни изпадняци, сигурна съм, че дори Янков има как да го провокира човек, за да се проведе по-сериозен разговор. Просто за всеки човек има различен подход.

# 137
Моткането между последния епизод и финала на 1 декември е тъпо, аз лично за такова време ще изгубя интерес и няма да гледам нито един подкаст с участник..
Ами разбира се. Да бяха разтеглили малко… последните 2 епизода с общо времетраене 5 час,  можеше ги да разделят на 4 или 5 епизода. И да имаме 10 дни между последния епизод и финала в Арена 8888. В тези 10 дни да пуснат няколко подкаста с отпаднали вече участници. А интервютата с финалистите да ги оставят за след 1 дек. Но… така са си решили.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 22:34 от diziler

# 138
Азов каза, че Кико е на толкова, на колкото е казал, че е.

Затова и повече не повдигам темата и вярвам на Азов, а не на Дани - наскърбения лъв.

От видяното в инстаграм нямаше и да ми мине през ума, че приятелката на Кико е по-голяма от него и има дете. Аз съм в шок!

Моткането между последния епизод и финала на 1 декември е тъпо, аз лично за такова време ще изгубя интерес и няма да гледам нито един подкаст с участник. Последно гледах Венета, оттам нататък всичко ще е плява (без Кико). Спас беше много досаден за слушане и го спрях след 10-тата минута. Марулка, Веселка, Данко, манко са ми антипатични и без да говорят.

Аз не разбирам защо двамата, които със сигурност знаят годините на Кико и Коцето, защото са подписвали договор с тях, не са казали в подкаста директно на Дани, ако той наистина е излъгал.
Много странно той да лъже, те да го знаят и да си мълчат.

# 139
Те казаха, че ще погледнат - не са знаели дали е истина, но пък защо да ги изобличават. Ако искат да лъжат, да лъжат, да не са убили човек.
Реално и Кико ми изглежда по-зрял (макар че кожата му си е на 25-годишен Simple Smile ), и Коцето ме изненадва, че е 95 набор като го знам от много години, но не пречи да е факт.

# 140
ЩЕ СИ КАЖАТ с Кико

# 141
Кико е голям маниак. Сам си води интервюто. 😅

# 142
Готин е Кико. Дано повече хора го подкрепят. Малко тъпо, че се пада на финал с по-популярни хора, а публиката ще гласува. Но каквото стане. За мен се представи добре и има много позитиви от участието си, само трябва да е по-спокоен. Искаше ми се да бяха показали повече от него, за да го опознаем. Утре ще догледам.

# 143
Аз успях да хвана първият подкаст с Кико, който беше лайв, но им спря интернета. Новият още не съм го гледала, много съм назад със съдържанието и макар че много го коментирахме, пак ще кажа, че не е добра идея да изсипеш толкова много съдържание наведнъж.
Сега пуснах Виктория в Надкаст, за съжаление и Неделчо изглежда е "сдал багажа" и дори не е гледал последните епизоди. Sad

# 144
То навсякъде повтарят едно и също, няма смисъл да се гледа всичко. Много лошо решение едновременно да излизат няколко подкаста с еднакво съдържание, за другата година да се разберат нещо. Още повече, че откакто Надкаст се снима при Ицака, последният взима идеи за въпроси от там. Например, Виктория я разпитваха за неща, които Неделчо развиваше като негови теории.

# 145
Гошко в "Ще си кажат":

# 146
Сетих се сега, като видях Георги, че гледах епизод на Чакалcast с Outcast BG за ИВ, който беше много силен и ми хареса. Но за сефте видях Жоро супер мълчалив, много малко се включваше и ме изненада. Обикновено винаги избива на монолог и отнема вниманието от гостите. Може би Иван успя да го респектира. Simple Smile

# 147
  • България
Той Кико води монолог, one man show. Вчера го слушах преди да заспя, задържа слухово интереса с малоумни вицове.

# 148
Веселка (от Къщата 2) и в другото риалити счупи леглото, хахахах

# 149
Много добри кадри и субтитри си хванал, ахахаха
Георги каза, че не са заедно с Весела, но е възможно нещо да стане. Според мен просто не искат да се обявяват все още и пазят Фейгин. Искаше ми се да се включа в подкаста на Валерия и да питам защо на нея ѝ изкараха миналото с имена и обстоятелства на показ, а Георги и Весела ги опазиха и дори в монтажа не се виждаше, че е имало нещо помежду им, а много от участниците потвърдиха и се чудеха защо е изрязано. За съжаление няма да успея, но ако някой от вас иска, може да попита в коментарите, ако го отразят.

Общи условия

Активация на акаунт