Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 570
  • 804
  •   1
Отговори
# 315
Резултатите след втория сегмент:

Този, който е правил табличката, нещо не може да сметне 1+1 Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 00:22 от diziler

# 316
Не следях предаването редовно, оттук-оттам епизодите, откъси от клипчета  и подкасти с по-симпатичните ми участици, но като цяло знам за какво става въпрос.
Излезе ми в ютуб лайва и реших да си го пусна и съм с доста положително мнение. Цялостно изглежда професионално, Павката и Ицака са подготвени и стоят много добре на сцената, игрите са разнообразни, браво от мен. Е, проблемите със звука са видими, но уви проба-грешка, догодина нивото ще е още по-високо. Похвално е, че с всяка следваща година се учат от грешките и се усъвършенстват.
Нямам фаворит, може би само Кико някак не ми е симпатичен.
Много се разчувствах, когато показаха бабата на Валерия.

# 317
Ох, съжалявам, но никога не бих подложила близките си на такова нещо.

# 318
А има ли вече опция за гласуване? На мен не ми се гледа и проверявам дали ще пуснат линк някъде, но не виждам.
Ще пуснат QR код по-късно, за 15 мин.  Но като минат видеата с най-добрите моменти и на четиримата финалисти.
Много се разчувствах, когато показаха бабата на Валерия.
Дааа, много мило беше

# 319
  • софия
Финалът е топ, забавлявам се на макс. Буквално градят историята на Интернет предаванията. Жорката го бият, като маче у дерек. Много се смея, до сега няма спечелена игра. На последната е победител, защото Кико му уцели мишената.

# 320
Сега Неделчо гледа и си вика: "Трябваше поне да си сложа риза на нашия финал." Grinning

# 321
Павел и Ицака дължат пари на всички дето си плащаме Youtube Premium. Значи плащаме да гледаме без реклами, а те ни пускат. Пфу! Joy
Е те са се изхитрили да залепят рекламните клипове на спонсорите преди и след видеата с игрите и визитките. Така че и в залата гледат същите реклами, щат, не щат. А не е редно, защото са дали пари за билети.
Сега Неделчо гледа и си вика: "Трябваше поне да си сложа риза на нашия финал." Grinning
То техният финал беше... 20 души в залата, Мишето с папийонка, Нидиелчу по анцуг и с ръце в джобовете. Пълна скръб беше всичко.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 21:05 от diziler

# 322
Павел и Ицака дължат пари на всички дето си плащаме Youtube Premium. Значи плащаме да гледаме без реклами, а те ни пускат. Пфу! Joy
Е те са се изхитрили да залепят рекламните клипове на спонсорите преди и след видеата с игрите и визитките. Така че и в залата гледат същите реклами, щат, не щат. А не е редно, защото са дали пари за билети.
Те пускат рекламите (за клиповете не знам дали ги гледат в залата също) докато в залата някой пее. Поне ни спестяват мъката да слушаме Антонио и изтормозени те опити на Ергении... Ъ, така де, Евгений (Ергена 2).

# 323
Евгени Генчев май наистина не го видяхме. Или песента му е минала в залата, докато ние гледаме реклами? Възможно ли е?

След третия сегмент:

# 324
Евгени Генчев май наистина не го видяхме. Или песента му е минала в залата, докато ние гледаме реклами? Възможно ли е?
Да, рекламите прикриват изпълнения, за да няма копирайт, а и да цоцат рекламодателите. За съжаление го превърнаха като в телевизията.

# 325
Значи в залата не видяха Крис Ненков от първия сезон, дето вика "продадох стария анцуг и сега ще купя нов". Хахаха.. нали все го бъзикаха, че ходи с един и същи анцуг. А той 2 дни с него, но тези два ги дават като 6 епизода.

След четвъртия сегмент:

# 326
QR кодът им за гласуване не работи!

# 327
Мдааа, не работи.

# 328
Да, наистина не работи, целият чат в YouTube гърми "не работи, не работи", при мен изписва 502 Bad Gateway. И в залата им крещят на водещите "не работи", те викат "няма обхват" Grinning

# 329
И при мен не работи, явно са пуснали друг QR код за тези които са там… много тъпо

Общи условия

Активация на акаунт