Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 625
  • 804
  •   1
Отговори
# 405
Честито на Бубето и Ицака!

Честито! Макар, че тези публични демонстрации и циркове грам не са ми по вкуса. Това са си неща между двама души.

# 406
Кико е умен млад човек, с наистина достойна цел да поощрява здравословния начин на живот. Каза им го и днес, че няма да рекламира никога хазарт и... дръпна дявока за опашката. После му казаха да мълчи, чух ясно "не сега, Кико". Пародия. Настъкмиха го на последно място по зрителски вот, щото иначе имаше опасност за Жорко.

# 407
  • София

Честито! Макар, че тези публични демонстрации и циркове грам не са ми по вкуса. Това са си неща между двама души.
Това е второто публично предложение за брак между инфлуенсъри тази седмица. 🤣

# 408
  • София
Повече от половината хора не успяха да гласуват всъщност по вина на организаторите. А и наистина ли нямаше значение разликата в получените гласове? Може да си много, много добър в постигането на резултати, но инфлуенсърството не е това, а е харесват ли те хората и гледат ли те хората. А хората гледаха и харесаха Янков. За мен той трябваше да е победител.

# 409
Няма как финал на живо на YouTube реалити без предложение за брак. 😂

# 410
Аз не знам защо хората мислят, че е нагласено. Презареждах десетки пъти, за да успея да гласувам за Жоро. Сигурна съм, че не съм била само аз. На мен Кико ми беше антипатичен, а след случката с Веси - направо противен. Колкото и да се обявява против насилието, то станало, каквото станало.
Естествено, че много хора харесват Янков, но не чак толкова по-малко са тези, които са от другата страна.

# 411
Както писах, аз не съм била чак толкова "инвестирана" в предаването и много от нюансите вероятно ми се губят, но още отначалото си мислех, че Жорката ще е победител и не съм изненадана или разочарована. Аз още от Игрите си го харесвам - малко пренавит, малко дечко, още не се е оформил като личност, въпреки че победи, смятам че хората, с които се коалира му развалиха имиджа и грешката си е негова.
Повече ми е тъжно заради разочарованието на феновете, които не са успели да гласуват.. И за Павката и Ицака също, защото все пак смятам, че не са лоши момчета и много труд и старание са вложени, но накрая резултатът е малко спорен,  макар че аз лично не смятам, че са опитвали да нагласят някого  като победител.... и дъщеричката на Янков как се разстрои милинката.
Поне накрая любовта тържествува...

Останах изненадана, че Вики е гласувала за Жорката, мислех, че ще подкрепи Валерия.

# 412
Аз не знам защо хората мислят, че е нагласено. Презареждах десетки пъти, за да успея да гласувам за Жоро. Сигурна съм, че не съм била само аз. На мен Кико ми беше антипатичен, а след случката с Веси - направо противен. Колкото и да се обявява против насилието, то станало, каквото станало.
Естествено, че много хора харесват Янков, но не чак толкова по-малко са тези, които са от другата страна.
Аз ще каза - защото не можахме да гласуваме, затова.
Иначе исках Валерия да спечели и щях да гласувам за нея, когато видях точките се опитвах 100 пъти да гласувам за Кико, ама така и не успях, а не съм само аз, направила тази сметка и ако гласовете ни бяха отчетени при примерно 2-3 или 3-4 място за Кико-Георги в гласовете, то победител ставаше Кико.

# 413
Виктория много пъти обясни в подкасти, че подкрепя Георги, като основна причина посочи, че той й е помогнал в няколко игри и изпитва благодарност към него. За мен основно от чувство за дълг си беше решила да гласува за него. Иначе казваше, че подкрепя и Валерия.

# 414
Честито на Гергинчо Вескин! Друго си е да си победител, подпрян по всички възможни начини. Радвам се, че срамното петно срещу името му ще остане в историята.

А облечената в бяло първа дама какво ли си вика - ето, ние бяхме прави, стратегията проработи.

# 415
Поне разликата в точките между първи и втори не изигра никаква роля, Янков губи с 5 точки от Жоро, а не както казаха с 1. Разлика при тази стъпка нямаше да има и ако Жоро беше трети в телевота (щеше да е с 27 точки, а Янков с 26) и щеше да ме е яд, че не са направили 5, 10, 15 или 20 точки, което е по-логично.

Само, че Янков беше на 1 място от вота на зрителите, не Георги
Дам. Георги беше с 19 точки преди вота, а Янков с 10. В последствие Жоро печели 12, а Янков 16 и така стават съответно с общ сбор от 31 и 26.

# 416
Стига ревахте.GrinningGrinning
Жорката с първо място, пари и заби миската. Евала на момчето !

# 417
Няма как финал на живо на YouTube реалити без предложение за брак. 😂
А, то да беше само онлайн риалити... не само в Диви и красиви, ами и в Брадъра  Даниел Петканов предложи на Алекс. Здравко на Христина още в първия сезон. Ако не се лъжа: в Като две капки вода имаше някакво предложение, но не помня вече с Емануела или Златка Райкова беше свързано, защото не съм го гледал, само разбрах за тази случка.   Черната Златка май и тя така, с публично предложение. Петко Паркинга в Денсинг Старс преди години предложи на Яна...
Тази показност ми е много странна на мен. Но щом е толкова масово, явно се счита за нормално.

# 418
Не съм гледала финала, но следях от писаното тук.
Тъпо е, че е станало така с гласуването.
А на трето и четвърто място как се разпределиха Валерия и Кико?

Аз се радвам за Жорката. Може би една идея повече щях да се радвам за Кико, защото от тримата само той не беше отпадал при номинации така или иначе. А и другите трима ми бяха твърде натрапчиви през целия сезон.
Определено съм хепи, че втора Кумба не спечели.

# 419
Аз съм доволна от победителя. Всичките не ми бяха любимци, но Георги най-малко ме дразнеше.

Общи условия

Активация на акаунт