Къщата на инфлуенсърите - Тема 9 (сезон 3)

• 52 615
  • 804
  •   1
Отговори
# 420
Ама то и ние не успяхме да гласуваме. Как разбра, че само феновете на Янков са ощетени? Всички сме в кюпа, не беше ок. Освен това Жоро нямаше как да бъде на трето място, Кико и Валерия винаги са били в страни и битката си е била между тях двамата, за всички беше пределно ясно. Янков успя да си спечели зрителския вот, повече точки нямаше как да получи.

# 421
Аплодисментите в залата бяха най-малко за Кико и Георги. Дори 20 хиляди да са успели да гласуват, то поне 40 хиляди не успяха. Да не говорим, че зрителите в залата трябваше да имат вот с по-голяма тежест. А те очевидно бяха по-скоро за Янков и Валерия.

# 422
И аз не разбрах кой е на трето и кой на четвърто място? Нито дадоха таблицата, нито го съобщиха. Или поне аз не чух.

# 423
Аз не знам защо хората мислят, че е нагласено. Презареждах десетки пъти, за да успея да гласувам за Жоро. Сигурна съм, че не съм била само аз. На мен Кико ми беше антипатичен, а след случката с Веси - направо противен. Колкото и да се обявява против насилието, то станало, каквото станало.
Естествено, че много хора харесват Янков, но не чак толкова по-малко са тези, които са от другата страна.
Защото не можем да се абстрахираме от всичко, случило се през сезона и огромната защита, която се удари за коалицията на Георги през сезона. Аз презареждах не десетки, а стотици пъти от две устройства и въпреки това не успях да дам гласа си за Валерия. Съвсем сериозно смятам, че ако гласуването беше свободно, Георги щеше да остане трети, защото всички настроения в интернет бяха такива. Да, щеше пак да е победител с 1 точка пред Янков, което ме кара да си мисля, че са калкулирали очаквания вот (Янков, Валерия, Георги и Кико в този ред) и затова са избрали стъпка от 4 точки, а не 5 или 10, както е по-логично.

Гледала съм всеки един епизод този сезон в часа, в който излезе и ми беше най-интересното предаване от целия ефир. Бях крайно инвестирана, а сега съм още по-крайно разочарована от факта, че не успях да упражня вота си.

# 424
Според мен и да не бяха оакали гласуването на зрителите, Жорката пак щеше да спечели, но наистина най-“инфлуенстващ” е Янков, както се видя

Посланието на Кико е най-добро според мен, но както самия Янков каза в Надкаст, той е нещо като отражението на нормалния българин, който не е перфектен така да се каже

# 425
Аз също, но така сме устроени - всеки гледа от собствената си камбанария. За мен Георги е съвсем логичен победител.

# 426
Според мен няма как Георги да бие Янков и Валерия по гласове. Просто той не е инфлуенсър, не си развива социалните мрежи. Има си аудитория, но тя е по-нишова и не съвпада съвсем с аудиторията на Къщата. Докато аудиториите на Янков и Валерия съвпадат до голяма степен със зрителите на Къщата и имат много стабилна фен база.
Изобщо няма да коментирам играта му и как се развиха нещата там, то е повече от ясно.

# 427
А ако тези са отговорни за звука тази вечер, може преспокойно да ги уволняват Grinning

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 23:33 от diziler

# 428
Звук на терен е нещо съвсем различно от звука в залата. На терен означава, че са били звукари по време на самото предаване, докато са снимали в къщата.

Човекът, който търсите е "тон-режисьор стрийм".

# 429
Недко не знам какъв звук на терен е бил, като пя на живо в Гласът на България тази вечер.

# 430
Е в случая не изписват екипа от предишните епизоди, предполага се, а тези, които направиха финала тази вечер.
Но който и да е отговорен... резултат беше потрес. На трима или на четирима души не се чуваше нищо докато си кажат първите няколко изречение. Впоследствие постепенно се вдига звукът.. Което значи, че който и да е тонрежисьор, не знае на кой плъзгач от пулта кой микрофон отговаря. Тоест липса на подготовка,  лоша организация.

# 431
Изписват точно екипа от предишните епизоди. Тези, които са правили финала са изписани като "Продукция финали". Там няма монтажисти, защото са на живо. В излъчването технически най-голяма роля играят режисьорът на пулт, тон-режисьорът и операторите.

# 432
Добре, значи не са конкретните имена. Но определено има хора, които им провалиха звука тази вечер. Това нещо се репетира, тренира... записва се кой микрофон на кой потенциометър на пулта излиза и се реагира веднага, когато дадат думата на някого. А не  първите няколко изречения да отидат в небитието. Да не говорим за супер силния музикален фон в началото, под говора. Не се чуваше ни публика, ни водещи, а музиката гърми ли гърми.
Гледала съм всеки един епизод този сезон в часа, в който излезе и ми беше най-интересното предаване от целия ефир. Бях крайно инвестирана, а сега съм още по-крайно разочарована от факта, че не успях да упражня вота си.
Наистина беше най-редовна и в час за абсолютно всичко.  Жалко, че се получи така. Не знам какво са предвидили и какво не... Ама трябва да има опция да гласуват 50 хиляди едновременно. Извинявам се много, ама Евровизия като обявят 10 минути гласуване и  тогава едновременно гласуват 500 млн ТВ зрители от цяла Европа, Израел, Австралия и къде ли не. През приложението им всичко беше възможно.
А при "Диви и красиви" защо нямаше проблем на финала при гласуването?

# 433
  • България
Хаха, предаването беше пълна пародия през цялото време и приключи подобаващо в същия стил. Халал да му е на Жорката харизаната победа.

# 434
Ето и моите впечатления от финала. Организацията ми се стори отлична до момента с гласуването.  Имаше полиция пред залата, имаше хора , които упътваха. Имаше барчета през два метра. Е, не продаваха кафе, но това си е мой проблем🙂. Също така имаше и добра организация за пушачите- бяха отворили почти всички изходи.
Започнаха по-късно, защото в 18.00 залата беше полупразна заради , както обявиха, голямо задръстване, и се наложи да чакаме. Любовта на публиката участниците си я усетиха- публиката аплодира основно Ставрев, Спас, Коцето, Кико, Янков и Валерия, също и Жорката и Веси, но не чак толкова много. Освиркаха Даниел, и до известна степен Маря и Виктория.А, и Алек-третия ерген, беше доволно освиркан.
Другото е показано. Според мен Вал се пазплака, защото при рунда със защита от роднините баба и беше силно аплодирана, доста повече от сестрата на Янков. Много хубава изненада беше това с пералнята. Това, което не се видя, е как Спас се снима с всички, които искаха. А когато Кико пристигна, тръгна да влиза през централния вход, а не от вътрешния, определен са участниците. И охраната даже го провери като нормален зрител🤣, при което той леко се възмути. Аз пушех отстрани, и група фенове го извикаха да се снимат, но той само ги погледна, и тръгна в друга посока. Може и да е бързал, защото евентуално е закъснявал, но не ми направи добро впечатление. 
Иначе в залата всичко се чуваше добре. Но когато стана проблемът с гласуването, аз си тръгнах, защото усетих накъде отиват работите. И не тръгнах само аз- имаше и други зрители, които тръгнаха.
Ами...честито на победителя, да му е сладка победата.

Общи условия

Активация на акаунт