Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 32 435
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета моля препоръчайте ми ресторанти за сватба . Гости от 100 до 130 души . 😊 за предпочитане Добрич

# 481
Момичета, помощ.

Препоръчайте ми добър шивач за коригиране на сватбената ми рокля за гр. София.

Благодаря!

# 482
Здравейте. Записвам се в темата с впечатления от сватбата на дъщеря ни.
Накратко:
Уникално място, много красиво и удобно за такова събитие.
И времето беше с нас. След петъчния дъждовен ден, точно за събота дъждът спря и за церемонията в 17.00 ч. (изнесен ритуал) беше слънчево и топло.
Младоженците бяха организирали всичко сами и си направиха сватбата такава, каквато те си я искат.
Беше истинска приказка.
Хотелската част на комплекса е нова и много удобна за гостите от профинцията и за тези, които пожелаха да останат да нощуват.
Храната, персонала, отношението, всичко беше отлично.

Искам да препоръчам DJ и водещият в ресторанта Радо от djrado.bg.
Уникален, интелигентен, внимателен, ненатрапчив, импровизиращ, с готино чувство за хумор младеж.
За навън задължително си поръчайте цветна заря. Много красива беше.
Пускам снимка на цветната заря от мястото на събитието.

Разбрах, че Радо е водещ не само на сватби, но и на рождени дни и детски партита.
Горещо го препоръчвам.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 18:13 от Фран

# 483
Момичета, помощ.

Препоръчайте ми добър шивач за коригиране на сватбената ми рокля за гр. София.

Благодаря!

От бутика, от който си купих роклята, ме изпратиха тук. Полата беше 5 пласта и трябваше да се скъси. Доволна съм. Взеха ми по-малко отколкото очаквах.

https://maps.app.goo.gl/2mUM7kk4rzqhZr79A

# 484
  • Melmak
О, моята рокля от Ателие Ивоар там я коригираха също, доволна съм.

# 485
1 юни е нашият ден ,обаче като гледам прогнозата  дават го да вали ,а сме извикали фотограф за снимки на вън . Някакви идеи ако вали как да направим снимките 😁

# 486

Помните ли за колко време горе долу я коригираха?
Бременна съм и ми се иска максимално преди сватбата да правя корекция в случай че напълнея.

# 487
Имам въпрос към тези, които са взели фамилията на мъжа - доколкото разбрах, срока за подмяна на личните документи е един месец? Кога поръчахте новите документи и ако сте пътували във или извън Европа преди да станат новите, било ли е проблем?

# 488
Срокът е един месец, да, но личните карти бързичко ги издават, за 10-тина дни. На 1-ви се оженихме, на 4-ти си подадох документи за смяна на лк и на 14/15-ти си я взех готова. Иначе за пътуването, не мога да отговоря, не съм пътувала

Имам въпрос към тези, които са взели фамилията на мъжа - доколкото разбрах, срока за подмяна на личните документи е един месец? Кога поръчахте новите документи и ако сте пътували във или извън Европа преди да станат новите, било ли е проблем?

# 489

На 24.09 се оженихме. На 30.09 пътуваме в чужбина за 10 дни. Нарочно бях взела самолетни билети със старата фамилия, за да съвпадат с личната карта. Подадох документи за смяна, след като се прибрахме.

# 490
  • Melmak

Помните ли за колко време горе долу я коригираха?
Бременна съм и ми се иска максимално преди сватбата да правя корекция в случай че напълнея.

За седмица някъде беше готова, но моето беше спешна поръчка, защото месец преди сватбата бях без рокля, понеже друг магазин ме разочарова. От ателие ивоар уреждаха всичко с шивачите, аз ходих веднъж само да ми вземат мерки и това беше. При мен роклята имаше корекции и в ширината, поръчваха плат за дошиване на корсета, идеално изпълнено, не личеше, че е коригирано. И дължината, разбира се, винаги се коригира спрямо обувките.
Аз бих се свързала с тях на ваше място, за да обясня, че заради бременността трябва съвсем преди сватбата да я коригират. Така ще могат да планират добре работата си.

Имате срок 1 месец. Ние пътувахме две седмици след сватбата за държава извън ЕС. С глупавия си акъл заявих билети с новата си фамилия. Сменях паспорт и лична карта в бюрото на Лъвов мост експресно. Не си го причинявайте, купете си билети на старото име и като се върнете сменяйте!

1 юни е нашият ден ,обаче като гледам прогнозата  дават го да вали ,а сме извикали фотограф за снимки на вън . Някакви идеи ако вали как да направим снимките 😁
Аз се сещам за Ларгото, зависи къде из града сте позиционирани ако става дума за Сф.

# 491

На 24.09 се оженихме. На 30.09 пътуваме в чужбина за 10 дни. Нарочно бях взела самолетни билети със старата фамилия, за да съвпадат с личната карта. Подадох документи за смяна, след като се прибрахме.

Точно такъв ми е казуса, благодаря!

# 492
1 юни е нашият ден ,обаче като гледам прогнозата  дават го да вали ,а сме извикали фотограф за снимки на вън . Някакви идеи ако вали как да направим снимките 😁

Много е рано да се каже отсега дали ще вали.
Следете прогнозата, но едва ден-два преди датата може да се каже със сигурност.
Аз много се изнервих, защото постоянно цъках по сайтовете дали ще вали и наистина до даваха да вали на нашия ден. Едва два дни преди събитието вече си показваше, че ще грее слънце. Както и стана.

# 493
Как процедирахте по звъненето дали ще идват на гостите, които родителите ви са поканили (ако сте имали такива) - вие ли звъняхте или родителите пак си се свързваха с тях да ги питат за потвърждение?

# 494
  • В най - голямото село
Бихте ли ми препоръчали фирма за украса с живи цветя? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт