ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 543
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Хмхмхмх, ходих на РС, представих се подобаващо и сега чакам да ми забранят достъпа до училище... мдамммм..Sweat Smile Sweat Smile

Мммм да и нашата е днес, но нямам никакво намерение да си го причинявам. Единствено помолих един родител да попита за часа и мястото на олимпиадата, че моя пак не чул, не разбрал.

# 76
  • Майничка
Ох, аз трябва да подарявам на момче от моя клас, до два дни трябва да съм купила подарък, а нямам ни муза, ни време.
Естествено, чорапи от Пирин хил и подкова суджук винаги са опция.😉
Девойката бачка в един мини март, ще видим колко ще устиска, защото условието е да не пада успеха.

# 77
Оооо, Нинкааа, от съ не обади, щяхме да разкършим снаги. Голяма си калпазанка. Я кажи в кои дни беше насам? Отиде ли все пак на РС?

Карзче, честита ви нова придобивка, как е със зам. дир., ще я бива ли таз работа или ша съ жалвате.

Мамзелче, само така, то трябва да има и запомнящи се, нема все в сянка да се седи. За успеха ко ти пука, тя ще си го оправи, а и надали е толкоз зле.

Гери, мятай тоз суджук насам, ко ша го раздаваш на други. От теб суджука, от мен пиенето с още едно мезенце, от някой друг, пък ще е десерта. Ей го е, купона е спретнат. Браво на наборчето, нека работи, и успеха и няма да се развали, споко.

При мойта никой нищо не говори за таквоз нещо - подаръците де. Всеки гледа себе си, до лани не са си разменяли, тази година едвали, причината е ясна. А и да не беше тя, пак сигурно нямаше, дори стаята нямат желание да украсят.
Учудващо, този път мина дооооста леко и безпроблемно, много бързо се оправи, така успя и да си почини малко. Конците ще ги махнат във вторник, а аз ще трябва да търча пак до училището, вдигнах ръце от туй ръководство. Само при нас ли е тъй, с бележките по семейни причини. Ми ако учеше в друго населено място, как смятат, че някой ще се юрне до там.

Бокси, натиснете педалите малко, та да потръгнат нещата, знае ли се, може да му хареса. По - добре да пробва, отколкото после да се чуди дали е било за добро или не.

Рениии, как е бебешочето? Сигурно доста е пораснала, скоро ще търчите подир нея.

# 78
Ох, Тони той не си оставя магарето в калта ходи пита разпитва.Днес класната му писала да отиде в Стем центъра отишъл моичкия чакал 20мин. и накрая класната му звъннала по телефона да му каже ,че господина си бил отишъл да и изпрател три имена ,тел.номер и мейл ,това вече за трети път го прави,дано пък третия път му е за късмет.🤦🤷
Хубаво е да си подаряват по нещичко за спомен ,моя си пази подаръците от съученици като трофей наредени 😀 Казах му утре да се престраши и да попита момчето, какво харесва 😂

# 79
boksii, много несериозно отношение от преподавателя.

# 80
Така е и детето се изнервя много.Не знам как е в останалите градове,но тук в Бургас организацията е тотал щета.Същата работа е и със състезанията , които се организират от града.Плащаш едни пари и я има обратна връзка,я няма.Имали сме случаи на едно две ,на които така и не разбрахме ,колко точки има на тях.🤦
bokii, много несериозно отношение от преподавателя.

# 81
  • Бургас
И аз не знам още Тони!
Само каза,че била гадна и зла!
Дано се спогодят,че иначе жална ни майка !

# 82
  • Сф
Да ви кажа и тук..
От лоялната програма на форума влезте ,отидете в платформата партньор и може да си обмениш точките от форума за подаръчен ваучер. Аз имах 10125 и си взех ваучер.на декатлон за 100 лв. Мисля че са под бройка. От темата " томболи, игри ,подаръци"казаха и действах да не свършат. Мисля са под бройка. Има и на озон и тн. Ако имате затруднения обясняват в темата https://m.bg-mamma.com/?topic=1712618.360 Дано имате достатъчно точки да вземете нещо хубаво!
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
  • Mars Hotel
Мерси, Пюрче - оказва се, че съм скромна. 4100 точки имам, засега не виждам нищо, което да ми грабне окото.

Докладвам, че щерката след контузията на коляното има нужда от здрава рехабилитация. Сега се мъчи с разни упражнения с ластици вкъщи. Поне има разрешение да ходи пак на фитнес.

Тази седмица имат 4 контролни, другата - две плюс класно и така до ваканцията.

# 84
И аз благодаря, Pure
Видях, че мога да осребря всичките си точки за 60лв ваучър от Озон или Сиела. От другите нищо не ми хвана окото, а 60лв за книги винаги мога да наместя 😄 Ще чета сега как всъщност мога да ги ползвам на практика.

# 85
  • в очите на дъщеря ми
Божкеее "0" точки и що така......явно приносът ми към БГ мамма е.........точно никакъв.......мдамммм....даже не съм разбрала, че трябва да допринасям с нещо......
Обаче друго е по-интересно, как в темите са се хванали за косите и се скубят, та пушек се вдига.....хем грозно, хем смешно......ще се избият, коя има повече принос.....Sweat Smile

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 12:45 от Мамзел Нитуш

# 86
Благодаря, Пюр! И аз стигнах до 30 лева ваучър от Сиела. Само по електронен път ли може да се използва - ей това не разбрах!

# 87
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз пък имам 0 точки. Anguished

Тонка ходихме на Чепеларе и просто минахме покрай вас. На РС не отидох.

# 88
И аз съм с 0 точки , но то и в две теми само участвам не съм от най активните.😀

# 89
  • Сф
Тук обясняват .
https://m.bg-mamma.com/?topic=1712236
Моят може и във физически магазин. Така пише на него.
Мамзел, свиркай си . Сега тече втора част на подаръка, а именно дължи ли се данък и как точно. А повечето напазруваха вече,  все пак форума е анонимен. Темите врят ..и има много обидени , интересно е много ,ще се помни . 😂

Общи условия

Активация на акаунт