Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 30 897
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Бях на преглед. Давам отчет. Госпожицата вече отговаря на 39 г.с. Не спира да се мята, така че килограми не успяхме да измерим, тъй като с тия ритници бедрото й излезе 33 г.с...та се отказахме да мерим бедро и тегло. 🤣 Всичко й е наред, водите ми са наред, явно само мозъка ми изтича....просто я мързи да излезе. Явно ще се възползва максимално от безплатния престой. Чула тя, че термина е на 12.12 и стои на топло. Тя хубаво иска да откара до тогава, ама с тея размери до 12.12 ще стане 5 кг. 🤣 АГ каза, че това сигурно ни е последната консултация...после стоя и реши, че ако до другия четвъртък не съм родила пак да ходя. 😃

Иначе снощи имах такива остри болки ниско, че бях убедена, че се почва, ама цък. И днес сутринта с такива ритници бях събудена, сигурна съм, че още малко и щеше да ми пукне някое ребро. Та като цяло това от мен. Уж е готова да излиза, ама не съвсем.

# 421
Dom.anais, недей така, че сме с един и същи термин. Почвай да баеш на бебето още малко да седи на топло 😂

Секциото ми е изчислено по ПРМ, а не по ФМ и ултразвук, според които е седмица напред, така че и аз му говоря да седи вътре до около средата на декември.

И при мен от няколко дни има болки долу, ту са тъпи, ту са пробождащи. Стяганията ми са по-малко от преди, но за сметка на това ме държат 5 минути със супер болки.

# 422
Ако си бяхме малко по-близки щях да се исцепя "добро утро, дрисли" Joy .

Ех, оцеляхме. Днес влизам в 35 г.с. кръвното ми се нормализира от няколко дни, мисля че е от фраксипарина. В приложението пише, че бебето вече е готово да живее извън мен. Какво добро бебе, на фона на това, че маса мъже не са способни да живеят извън мамини си дори на 35 години.
Ама да си седи в мама още три седмици.
Хахахахаха! Маминиии! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣   След като моята мома вчера ме преби, днес само хълца Simple Smile)) В 16:00 съм на преглед при акушерката, може и тонове да пуснем. Малко офф топик: днес довърших и последната си задача: масичката за повиване и нещата покрай нея. Гледам, че тук майките използват термус с вода и памучни тампони от d&m за забърсване на дупето, а кърпичките на водниста основа на памперс, почти само като са навън, та поръчах днес един термус на намаление. Освен това намерих в икеа много хубави контейнери, които се закачат към масичката за повиване, в които може да слагате разни допълнителни глупости, ако нямате шкафчета - като най-големият е вид малко кошче с капак, в който може да хвърляте памуци със сополи, лайна, но не и косми или тапи! 😂😂😂😂 Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 12:04 от Mo36

# 423
Mo36, това е супер идея с контейнерите, тъкмо имам малко място и може да са удобни.

Забравих да ви питам - хъркате ли? При мен последната седмица-две е нещо страшно, хъркам като мечка 😂😂 Мъжът ми не спи заради мен, ръчка ме да се събудя и да се завъртя, аз мрънкам, после пак захърквам и положението се повтаря. Впечатлена съм от таланта си на дъскорезница, преди го нямах 😂😂😂 Горката жена, която ще е с мен в стая в болницата...

# 424
Хъркам като мечка… Ама засега мъжът ми не се е изнесъл в друга стая! Или е по-уморен от мен, или страшно много ме обича! 🤣🤣🤣🤣 Абе не я мисли ти жената в болницата! Най-много да реже нощем въздуха повече от теб! 😂😂😂
Mo36, това е супер идея с контейнерите, тъкмо имам малко място и може да са удобни.

Забравих да ви питам - хъркате ли? При мен последната седмица-две е нещо страшно, хъркам като мечка 😂😂 Мъжът ми не спи заради мен, ръчка ме да се събудя и да се завъртя, аз мрънкам, после пак захърквам и положението се повтаря. Впечатлена съм от таланта си на дъскорезница, преди го нямах 😂😂😂 Горката жена, която ще е с мен в стая в болницата...

# 425
  • Пловдив
Аз засега не хъркам, никога не съм и не знам дали нещо ще се промени. Но жената в моята стая миналата седмица така хъркаше… направих си тапи за уши от тампоните за грим 😂

# 426
Aз сутринта мислех, че днес че се ражда,почанах си ме стягания както си трябва. Ама вчера легнах в 2 и реших,че трябва да поспя малко да събера сили, и дремнах 1 час - сега съм като нова без болки 😀
Аз не хъркам уж, но спя сама така че не е сигурно 😀, мъжа ми милия е на дивана, защото всичко ме дразни около мен. Като се роди бебето си го викам обратно да си бодуваме заедно, сега ми е дал да се наспивам 😀😀😀
Иначе аз затова си взех тапи за уши, да имам шанс да дремна в болницата,че миналия път не стана 😀😀
Дрехите на бебето са изпрани и подредени, имам напредък. Мисля,  че утре най-късно всичко ще си е н място и катуна ще е спомен...
Но съм загубиля последните изследвания с печат от лабораторията кръвна група и тн, та ще се разходя да си ги взема сега.
Утре и колата ми влиза за оправяне на щети, та на мъжа ми му казах вече да си слуша телефона,че няма да мога да се самозакарам да си раждам, ама не знам колко ме взе на сериозно. Той още не вярва ,че до 2 седмици и 4 дни ще имаме бебе (ако дочакам термина, което ме съмнява) 😀😀😀
Само сина ми е готов "хайде, да се ражда вече брат ми 🥺🥺🥺"

# 427
Аз не хъркам, а вия 😃
ММ ме буди трета вечер подред с думите : Боли ли те нещо, добре ли си?
Било страшно шумно, някакви измъчени стенания по нощите идват от спалнята. Добре, че съседката ни е глуха баба 😂

# 428
Мо с големия бях с термос и кърпички памучни, сама си ги бях шила. Сега ще сменя с линимент и кърпички от дм. Има за многократна употреба едни меки и пухкави, като гъбка за пудра.

Стрйндж няма страшно де, ще си хъркаме заедно Joy ще им кажем да ни сложат в една стая да си хъркаме.

Иначе да, хъркам. . Мъжът ми понякога ав изнася в хола, а тази нощ три пъти ме бута, че съм щяла да събудя детето.

Айси и моето момче на ден по няколко пъти ме пита дошъл ли е брат му хахаха ама защото чака подарък Joy

# 429
Аз не хъркам май, нооо съм лепнала нещо и имам хрема та не можах да спя и беше ужас. Като допълнение имах зверски киселини, зверски…
Пристигна ми от Шийн пратка. Бях му поръчала дървено кръгче където да напиша име, дата и размери след като се роди. Нали каката ни е голяма и тя иска. Тренд е в инстаграм. Модерна работа 😂

# 430
От днес съм в отбора на падащата тапа, записите на тоновете са добри и имам леки контракции. Дано като е трето да излиза до термин, че с големите беше мъка с преносването.
Определено обичането с мъжа дава отражение за подготовка на раждането 😁😁 след 3-4 дни ще пробвам и ананас да консумират, да видим там как ще е.

# 431
Хич не ми е обичливо на мен. 😃

Не хъркам, ама срам, не срам, от както съм бременна леко ми текат лиги докато спя. Не знам защо. 🥹

И аз трудно спя от киселините. Миналата седмица уж всичко беше по-добре...ходех си до тоалетна, киселините бяха намалели, бях спряла да качвам килограми. И от вчера пак старата песен
...запек, 2 килограма качени за един ден, червата ми ще изгорят от киселините. Снощи ревах като магаре на ММ, че съм малоумна и, че съм лоша майка, защото не знам дали ще разбера кога раждам...та ме успокоява цяла вечер човека. Горкият, вече целият му ден е зает с моите емоционални изблици и 24/7 споделяне какво течение имам и питане дали случайно не са води, щото нали той ще знае... 🤣

# 432
Хелоуу Simple Smile) Честито на родилите мами, да са ви много здрави дечицата, а на вас - бързо възстановяване и влизане в ритъм.
Чета ви с интерес и благодаря, че споделяте все полезни и забавни неща.

Да се отчета и аз - в 35 + 2 г.с., мадамата както допреди месец-два беше със завишени околоплодни и все със седмица напред, сега е седмица назад (2,4 кг) и с води в норма. Доки казва, че според нея няма да дочакам още 5 седмици (понеже съм слаба). Но пък шийката не е мръднала, 3 см е, така че имам надежда че все пак ще избутаме по-голямата част.
Поне ще мога да му отпусна края и да започна да хапвам малко повечко въглехидрати.
С покупките сме почти готови, поръчани са, само ги очакваме. С тези размери, дрешките си мисля че ще са й големи, ама каквото такова. Grinning Остана ни столче за колата и там имаме колебания. Вие какви сте взели?

Mo36, тези контейнери наистина изглеждат много практични. Ние имаме една количка от Икеа, която смятам да ползвам за консумативите, там мисля че също ще пасната супер.

# 433
Минах прегледа-2700 гр бебе, наместено, мека шийка, без разкритие все още. Спирам магнерота, че съм 36 гс и чакам. Надявам се ММ да помогне с малко обичане за раждането 😀.
Хъркането-не хъркам. Или поне ММ не ми е казвал. Случи ми се веднъж като бях болна, стреснах се от собственото си изгрухтяване 😀😀
Обаче пък много често хълцам и се оригвам. Абе отврат 🥹
Надявам се като родя, сексапила да се върне, въпреки, че ще съм олята в кърма и недоспала та явно няма да е хахаха

# 434
Dom.anais, чудесно изглеждаш. Моето коремче е като твоето. 😊

Общи условия

Активация на акаунт