Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 30 888
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,момичета.Знаете ли подходящо успокоително? Или е по-добре да отида в спешното? Разбрах ,че моята любима баба е получила инсулт и не дават надежди и от час к половина не мога да се успокоя,дори валидол не помага..

# 436
Dom.anais супер си!
Аз за обичане не мога да си представя...никакво желание, чувствам се всичко друго,но не и жена, самочувствие на -1000.
Даже оня ден му казах на мъжа ми, ако реши да ми изневерява сега да го прави умно 😀😀😀 обидих го,после ми се смя и му стана мъчно за мен ,докъде съм стигнала..
Ама това е положението. Надявам се,че по-добри дни ще дойдат ..ама с това секси палаво настроение, туко виж съм преносила 😀😀😀

# 437
Муун, няма успокоителни за бременни, с които да няма последици за бебето. Направи Си чай от лайка и си вземи Рескю капки на др Бах под езика.

# 438
Много благодаря,ще опитам ,дано ми помогне

# 439
Здравейте, мами!

Честито на родилите, здраве и бързо възстановяване пожелавам! 🥹

Аз имам планово секцио след 10 дни и май вече ме хващат “лудите” 🤣
Страх ме е много от всичко.. от поставянето на упойката най-вече (имам страх от игли) 🙈
Ударете по едно рамо в успокояването 🫣

Иначе вече сме в 37ма седмица 👀

Мноого се чудя и аз за изписването какво да правя… нашите родители не са от града и ще е кофти да ги видя за по 15мин само.
Обмислям да ги поканим вкъщи за час два.. и кой от къде.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 23:45 от Не се сърди, човече

# 440
Всичко ще бъде наред, Киви!

Хич не се плаши от упойката. Преди няколко години ме оперираха, имах киста на опашката, седмица преди това моя мъж го оперираха от същото, той има страшно висок праг на болка, но много го болеше като му слагат спиналната упойка. А аз пъзлата дето леко да ме бутне човек и рева от болка, отивам в операционната, треперя като въшка, боцват ме в гръбнака, ми че то нищо не беше. По-болезнени вземания на кръв съм имала. Това ми беше най-приятната част от цялата работа. Така, че изобщо не се плаши от упойката. Всичко ще е наред и ние ще стискаме палци да мине бързо и безболезнено. ❤️❤️❤️

# 441
Dom.anais😍😍 много си готина Simple Smile ако живееше наблизо щеше да си ми mommy buddy.
Първото ми дете се роди в 36 седмица и малко и беше 2720.

За малкото бебе ще ползвам първоначално кошница за кола. После вероятно ще вземе стола на сестра си - Britax Dualfix Pro M мисля се води. Има приставка за новородено и уж става, но не съм сигурна, че ще го сложим директно в него.
Отделно трябва да вземем и стол за над 70 см ръст, който да няма опорен крак на пода, за да може сестра им да минава и да сяда посредата.

# 442
Ние взехме Swandoo Marie 5 i-Size, също има приставка за новородено. Решихме на изписването да го пренесем до колата в коша за новородено от количката и след това да си се вози в столчето. Евентуално може да заемем и кошница 0-6 месеца от сестра ми.

# 443
Le Strange, това много го заглеждах, но го нямаше никъде налично да отида да го видя, когато ми трябваше. Изглежда жестоко!

Според моя скромен опит със столчетата, хубаво е да се дадат повече пари за утвърдена марка. Никак не е без значение. Priam не е must, но качествено столче е. Поне според мен. Според мен всякакви лорели, кикабу и производни точно за столче не са ок.
Аз лично, когато избирах, гледах да е минало поне единия тест и да се върти (за мое удобство). От сегашния си опит бих добавила и да има хубаво легнало положение. За малко бебе до към 1.4 м. не е никак без значение.

# 444
Това взехме ние на намаление Simple Smile на Сайбекс Simple Smile

# 445
На мен също ми се иска да има приставка за новородено столчето. Имаме една завещана кошница от роднини, но е на години и не знам дали и колко да ѝ имам доверие.
Иначе засега се чудя между Cybex Sirona и Joie i-Spin 360. Swandoo са ни ги препоръчвали в Бебемакс веднъж, но не съм ги проучвала.

# 446
Аз поръчах Cybex sirona G. От три месеца до 4 годинки. Имаше намаление във Вис Виталис и излезе изгодно+изофикс базата.
Иначе към количката имаме кошница, която се монтира и на сашито и така ще го изписваме/возим първите месеци.

# 447
Ние взехме Joie i-Spin 360, похвалиха ни го, им си тестове и сертификати, върти се както се вижда от името, има си опорен крак. От първоначалните ни тренировки с него, доста лесно се работи с него. За новородено си има добри уплътнения, позволява позиция на тялото до легнало положение.

# 448
Днес бях при акушерката… Моята мацка все още си е с главата надолу, но лежи надясно… Толкова ми се искаше вече да си е обърнала главата към моя гръб..: Но не! Иначе каза, че шийката се е скъсила, но нямам разкритие… Препоръча ми тези дни да си направя клизма с идеята да направя място, да си обърне главата… В четвъртък влизам в 39-та и няма време ( както казваше онзи от “Минута е много”)… На 2-ри ми е следващият преглед при тези, които ще ме израждат… Ако не се е обърнала направо им казвам да правим секцио на 4-ти ( или втората годишнина от първия дейт с мъжа ми), тамън да помни датата по-лесно 😂😂😂, че хич не ми се иска дълго и тежко раждане, с опасност от закачане на раменцата, вакуум, разкъсвания и тнт…Чак след година след секциото ще може пробване за втора бременност, което е малко тъпо, тъй като съм на 37… Но здравето на бебето и моето са на първо място!

# 449
Да мина и аз на отчет... днес бях на преглед, моята беба е много  голяма страх ме хваща 3400гр /37+4/. Преживях много  голям ужас, защотооооо ми е първа бременност и днес ме провери за разкритие..... е майката си трака, останах с травма ахахахаха, не  знамм как ще раждам... дайте малко кураж🙏🥴 иначе съм  с разкриетие 3 см, но малката госпожица си стои🙏🙏🙏🙏 ние жените сме герои, само това ще кажа🤗🩷

Общи условия

Активация на акаунт