Иначе снощи имах такива остри болки ниско, че бях убедена, че се почва, ама цък. И днес сутринта с такива ритници бях събудена, сигурна съм, че още малко и щеше да ми пукне някое ребро. Та като цяло това от мен. Уж е готова да излиза, ама не съвсем.
.
)) В 16:00 съм на преглед при акушерката, може и тонове да пуснем. Малко офф топик: днес довърших и последната си задача: масичката за повиване и нещата покрай нея. Гледам, че тук майките използват термус с вода и памучни тампони от d&m за забърсване на дупето, а кърпичките на водниста основа на памперс, почти само като са навън, та поръчах днес един термус на намаление. Освен това намерих в икеа много хубави контейнери, които се закачат към масичката за повиване, в които може да слагате разни допълнителни глупости, ако нямате шкафчета - като най-големият е вид малко кошче с капак, в който може да хвърляте памуци със сополи, лайна, но не и косми или тапи! 😂😂😂😂 
ще им кажем да ни сложат в една стая да си хъркаме.
) Честито на родилите мами, да са ви много здрави дечицата, а на вас - бързо възстановяване и влизане в ритъм.
Остана ни столче за колата и там имаме колебания. Вие какви сте взели?
Препоръчани теми