Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 30 855
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
ELDB, как сте вие с малката? Heartpulse
Ами благодаря добре сме , аз все още си имам малко болки но поносими и това изтръпване на крака . Иначе Йоанна е много спокойна за сега . Вие как сте , дами ? ❤

# 481
Лятна буря, стискам палци! 🤞🏻
Колко са големи госпожиците и за кога ти е датата?
Аз бях на тонове, супер са. Матката ми обаче е твърда и акушерката пита дали съм се натоварила. А аз чистих банята и прибирах вкъщи. Каза ми днес и утре да лежа и до понеделник да се пазя, някой друг да чисти за да не ви изтекат водите и бебето да си избере сам дата. Не е приятно по спешност, да се вика екипа…

# 482
  • Пловдив
Сега съм 32+2 и са по 1600. Мънички са 😢

# 483
Сега съм 32+2 и са по 1600. Мънички са 😢
Аз съм 32+6 и е доста по- голям, но е едно бебе.
Не се притеснявай излишно, все пак са две, всичко се разпределя на две. Имаш още време да качат, нищо не се знае. Може да си изкараш до 36-та 🙃 и да са над 2 кила и 200.

# 484
Здравейте момичета, аз съм в края на 36г.с. и вчера при запис на тоновете изведнъж този на бебето прекъсна доктора каза че точно сега ли трябва да се обърне и намести отново датчика и тоновете продължиха да се записват. Трябва ли да се притесняваме от това прекъсване

# 485
Буря, много те прегръщам. Спокойно, само спокойствие. Това са вероятности. Може всичко да се нареди, почвай да се тъпечеш с протеини. Има време да качат Heart

# 486
На нас нали също бяха казали , че ще се роди малко бебче , но се роди 3190гр напълно нормално тегло . Такаче се успокой Буря знам , че няма как но се опитай и започвай наистина протеин . Стискам палци всичко да е наред ❤🙏🏻🧿

# 487
Здравейте момичета, аз съм в края на 36г.с. и вчера при запис на тоновете изведнъж този на бебето прекъсна доктора каза че точно сега ли трябва да се обърне и намести отново датчика и тоновете продължиха да се записват. Трябва ли да се притесняваме от това прекъсване
Аз винаги придържам датчика и натискам здраво, защото тоновете се “губят”. Няма място за притеснение.

# 488
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета ❤ Протеини ям меса, кашкавал, мляко. Сетих се яйца да си сваря. Риба поне по веднъж на седмица. Никога не съм приемала добавка протеин, дали е полезно сега да почна ?

# 489
И според мен може да почнеш протеин, но пак се консултирай с АГ-то си. Стискам палци, Лятна буря, ще пораснат девойките Heart Кръвотока гледаха ли ти го?

# 490
  • Пловдив
За кръвотока вече не съм сигурна. Но за плацентата мисля, че каза, че е почнала да се калцира. Показа ми някакви бели неща по нея, но аз вече бях притеснена и информацията си излезе.
Протеин на прах не ми предписа, каза да заложа на храната. Но все пак мисля да си поръчам някакъв и да почна да пия и него.

# 491
mamelitka, сложен ми е казусът ти, но аз гледах най-вече как се представят столчетата на тестовете и какви са разликите между тях. За мен безопасността е на 1во място за този продукт. Ето тук: https://www.adac.de/

Лятна буря, не се тревожи предварително. Щом ще си под наблюдение, всичко ще мине топ, ще се погрижат и за теб, и за бебетата.

# 492
Буря, знам че нямаш нужда от това и искаш просто децата ти да са добре. Обаче просто ти напомням, че много често апаратите не мерят правилно размерите. И дори най-лошият сценарии да се развие и да се родят по мънички, вярвай че всичко ще е наред. Вече неонатологиите са на високо ниво, следят те, всичко ще се подреди. Има кой да се погрижи за вас.

# 493
Лятна буря Спокойствие и повече Дзен. Според мен някакъв растителен протеин няма да навреди. Одеве гледах за себе си във Фантастико. Има няколко видя на Зоя, които са ок мисля. Граховият е с най-голямо съдържание на протеин.

Аз днес бях на преглед в Токуда и щях да се самоубия. 2.5 ч. чакане до сега не бях удряла с нито едно от децата. Бебето го измериха 2500 гр в 33 седмица. На мен ми се вижда бая, при все че сестра му се роди 2720 в 36.
Като питах лекарката колко да очаква да стане до планираното секцио, тя каза около 2800-3000, което някакси не ми се връзва в сметките.
Ама ще видим де, каквото такова. Още мъничко остана, аз имам точно 30 дена до секциото. Честно казано обичам да съм бременна, но нямам търпение да се превърна отново в жена с талия и да не ме боли нонстоп някъде 😀

# 494
Моето беше 2550 в 34 г.с. и аз си казах "ехааа какво голямо бебе", защото брат ми ае роди 2740 в 38 г.с. но днес лекарката каза, че не бил голям, мъничък вървял. Не го  е мерила, в четвъртък ще прави пълна програма, за да събере документи за раждането- ще го мери, ще вземе микробиология и иска кръвни изследвания.
Вече всяка седмица трябва да пускам кръвни изследвания и два пъти в седмицата ще ходя на тонове.
Аз не държа да е голямо бебе, но не мисля и че 2500 в 34 г.с. е малко. Нямам идея по колко наддават на седмица, но има още три седмици до раждането, все си мисля че ще удари 3 кг.

Та Буря, първото ми дете все ми обясняваха как е напред с две седмици, колко са му дълги краката, колко е висок. И накрая си прибрах бройлер в нас. Нищо не се знае, може да си продължат да растат.

За протеина, аз дълго време (5 години).не ядях месо, сирене. Яйца и риба рядко. Та горе долу ги зная протеините, за мен в този случай си трябва животински. Мъжът ми наскоро ми разказваше, че е намерил яйчен протеин (той пък е против млякото, образувало му сополи и не се чувства добре като яде млечни). Та казва, че бил малко по-скъп, но бил доста добър яйчения.
Много протеини има и в карантията, в черния дроб, но там се отлагат и токсини, та е хубаво да е от проверени източници.

Общи условия

Активация на акаунт