Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 30 847
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Факт, както каза лекарката ми днес, по-добре доносено и здраво бебе, килограмите са без значение.

Средно мисля, че наддават около 200 гр на седмица или поне така казва гугъл.

# 496
Аз пия протеин от 2 месеца или повече. Не мисля.че аз качвам нещо, но виж детето според мен си расте доволно 😄
Иначе ми го предписаха за отоци, но и там не виждам подобрение.
Не мисля, че конкретния вид е от значение стига да е подходящ за бременни Simple Smile

# 497
  • Пловдив
Знам, че тези ехографи дават разлика. То си им пише +/- 15 процента. Но все пак са малки. Силно се надявам да поналеят.
Falan1, какъв протеин взимаш?

# 498
Pregnaco -малко е гаден на вкус, ама става

Чувала съм че има и на по-ниски цени различни видове Simple Smile

# 499

Мен от Pregnaco направо ми се повръща.
Взех си от този Фресубин. Много ми допада на вкус - и си е готова дозичка, но нямам идея дали е ок 🫤 Някой дали го е ползвал ?

# 500
Аз небременна пиех грахов протеин с кисело мляко. Преживяваше се 😀

# 501

Мен от Pregnaco направо ми се повръща.
Взех си от този Фресубин. Много ми допада на вкус - и си е готова дозичка, но нямам идея дали е ок 🫤 Някой дали го е ползвал ?

Фрезубина е добра опция, ако имаш нужда от екстра калории, но се консултирай с аг-то все пак, защото не е “протеин за бременни”. Аз изпих тонове като бях с вируса 😀

Снощи имах контракции на 10 Мин, на 20 Мин, на 8 Мин. Така ме хвана шубето…. Вече трети ден не пия магнерот, а той ми беше и доста нисък и съвсем запалих старта на матката… 🫣🫣🫣 
Последно време много ми се спи. Вместо да съм в кондиция и да се настройвам за бебето, аз като търтей само спя 😀 и рева, ама това и друга тема. А апетитът…. Мечешки. Гледам да вечерям само салата, после обаче опатквам някой сладолед и бисквити и то файда нЕма… Днес ще се кача на кантара. Последно се мерих бях качила 400 грама, които са отишли на бебето по мерките на узд. 😀
ММ снощи каза, че съм като оскубано пиленце (заради лазера там долу 👇) тъй като имам татуировка и там растат космите, лазера не минава от там. Ще гледам да се преведа във вид, да не де излагам 😀😀😀

# 502
И аз съм страшен ленивец....направо не мога да се позная...
Вчера през деня спах 3 пъти по 1 час и вечерта в 11.30 вече ме нямаше 😄😄
Но честно казано, наслаждавам се, скоро няма как да спазвам този режим 😄

# 503
Явно всички почиват..много тихо из темета 😄 И ние подпираме дивана, че детето е с вирус с температура тази седмица 🙄😃 Засега поне не ме е подкарал и мен.

# 504
Ахахха и аз искам да съм ленивец, само всекидневието не ми го позволява. Будна съм от три сутринта (станах да пишкам и до там). Чакам ризотото да се сготви и планирам да се гмурна в леглото. И благославям съвременната техника наречена робот за почистване и мулти кукур Joy
И пак цяла нощ мислех "ама как така нямам шкаф за повиване ебаси. Чехли и гащи все ще измисля, но как ще родя без шкаф за повиване".

# 505
Аз пробвам да съм ленивец, но и при мен това с пишкането пречи. Първо 3 часа се въртя докато заспя, после тъкмо заспя ставам да пишкам, опитвам пак да легна, почват киселини, без да съм яла и пила нищо и така започва деня. Ааа и разбира се със сутрешно отговаряне на всички, че не, още не съм родила. 😀

# 506
G.G15 една моя любима теория на един руски автор, малко в окултната тематика, казва, че ако нещо ни дразни, то винаги ще се появява и един от начините да го обезсилим е чрез смеха. Мен ако някой ме пита непрекъснато нешо, което ме изнервя, ще си измисля някакъв забавен отговор, който ме кара да се смея истински. И ще се опитам да превърна раздразнението в смях..пробвай, може да сработи.

# 507
Сутринта пък нашия се беше обърнал огледално. През цялата бременност краката му бяха вляво, а сега са в дясно. Как е успях в тая теснотия. Обяснявах на каката, че с нея ми е бил по-голям корема и коментарът беше- ами обичам лукса и съм искала на широко. 😂😂😂 На баща му коментарът- горкия, той в малка двустайка. 😂
Сестра ми дойде да глади и оправихме сгъваемата му кошара.

# 508
Здравейте,на някоя случвало ли се е да вдигне кръвно и да вижда все едно има петна (не знам как да го обясня) .Викнах спешна помощ и всичко е наред,но се наплаших с това.Все едно си гледал към слънцето и после нали се сещате как е когато сте в стаята

# 509
Здравейте мамита,нас все още не са ни изписали.Но сме добре .Толкова ми е странно всичко ,все е дни ми е за първи път.Вчера ми доведоха баткото на свиждане , естествено се разревах.Кърменето ми е мъка,малкия постоянно спи и не иска да суче ,вчера гърдите ми бяха камък .За сега успях да ги овладея ,но не знам колко кърма има.Съвети естествено всеки дава различно и така . Опитвам се да намеря най -вярното за мен.Хвана ме паниката как ще се справяме в къщи ....Иначе стискам палци за вас ,всичко ще мине по най-добрия начин!♥️
Лятна буря, много силно стиснати палчета! Всичко ще бъде наред!

Общи условия

Активация на акаунт