Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 30 915
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Отидете за ваше спокойствие.Днес бях в същата ситуация,какво ли не правих и не мръдна…размърда се чак в колата докато отивахме към болницата

# 406
Не знам..не го намирам притеснително. Моето по цял ден не го усещам като съм навън, но вие си познавате по-добре рутината.
Обикновено е по-активен, а след 20ч е буден и рита много. Сега мърдането му е еднократно и спира. Ще отидем да го видим за да сме спокойни.
Как сте? Какво стана?
На мен в болницата ми казаха 2-3 часа ако не го усещам да ходя. Работата е там, че аз ако съм в движение и 6 часа мога да не го усетя.

Ей как.ме е яд. Купих втора употреба едно яке за бременни и бебеносене, че умирам от студ. Лично го взех, но вече беше сумрачно, пробрах се и видях, че има петна, които не се отпраха. И е шито на едно място. Иначе уж не било носено. От сума време търся на по достъпна цена яке и чак като Купих това намерих един сайт outlet и там чисто ново за 47 лв. Така се изнервих на онази жена, че си поръчах и новото Joy

# 407
Ох и аз не го следя цял ден като скитосвам. Чак срам, ако се зачудя откога не е ритала 🫢

Иначе добре си направила да си вземеш якето второто. Важно е човек добре да се чувства. Тази дама много лошо се е отнесла да лъже при наличие на петна и шито.😒
Аз още кретам с моето, но вчера така брулеше, че ми отваряше копчетата тик так 😄 а то няма цип това бутафорно яке. Радвам се че отоците ми намаляха, че поне в ботите да си вляза.
Dimitrova_s пише как сте после 🤗

А сега влизам в приложението и ми казва остават 2 седмици и 6 дни...което е уау като дошло е. Като се каже 14.12 ми е все едно след месеци 😄

# 408
Благодаря, момичета.
Всичко е наред. Лекарката каза- много хубаво бебе, 3200гр. Тоновете наред, плацента и вода също.

# 409
Дух, виж https://www.instagram.com/outdoormomoffour?igsh=MWw2OXRjZmJobm1uMA==

Тя е консултант по бебеносене на доста марки и със сигурност може да те насочи към яке. Супер точна мацка е.

# 410
Благодаря, момичета.
Всичко е наред. Лекарката каза- много хубаво бебе, 3200гр. Тоновете наред, плацента и вода също.

Оо супер Simple Smile Коя седмица сте? 
И нашата госпожица е толкова в 37ма и ме е страх, че ще стигне 4 кг😬

# 411
Благодаря, момичета.

Оо супер Simple Smile Коя седмица сте? 
И нашата госпожица е толкова в 37ма и ме е страх, че ще стигне 4 кг😬
В 37 г.с. + 3 дни. На 2 декември ще е секциото.

Не съжалявам, че отидохме на преглед. Не бях в паника, но се притесних, а сега ще си легна спокойно.

# 412
Наистина се разбира, аз си спомням,че каго отидох да раждам с изтекли води нямах контракции, после леки вече в родила зала и си чатих с мъжа ми...и в един момент просто хвърлих телефона и гледах да оцелея, докато ми сложат упойката.....както ти няма нищо, изведнъж като вулканична, усилваща се болка , в която нямаш сили да мислиш даже...и после минава. Аз даже задрямвах в рамките на секунди м/у контракциите

# 413
И мен все ме беше страх, че няма да разбера - е разбира се, определено, но аз си мисля, май разбрах много късно. Родих 30мин след като бях влязла в родилната зала и си мисля - Ами ако се бяхме позабавили още, ако имаше задръстване, ако живех малко по-далече или в този ден бяхме на вилата? Cold Sweat Искаше ми се да питам докторката дали има случаи на родили в колата по пътя или на влизане в болницата, ама естествено ме досрамя Laughing Явно имам много висок праг на болка, защото и при първото раждане разбрах, че имам контракции чак след 6-7 см разкритие и часове след изтичането на водите.
А за тези случаи дето не са разбрали, че са бременни, не мога да си представя. То нали и такива предавания имаше, ама пак не мога да си представя. Най-малкото ние последните месеци колко оплаквания имахме, не можеш да се завъртиш, не можеш да станеш, пишкаш, бебе рита, хълца... В началото повръщаш. Как няма да разбереш Dizzy Face

# 414
Дух, виж https://www.instagram.com/outdoormomoffour?igsh=MWw2OXRjZmJobm1uMA==

Тя е консултант по бебеносене на доста марки и със сигурност може да те насочи към яке. Супер точна мацка е.
Благодаря ти. По скоро беше проблемът цената им, в рошаво и сгушени зимните якета са по 350 лв, което не ми се вижда много обосновано за моят случай, в който все пак се надявам да махна едни 40-50 кила от себе си. Ако си бях както преди или ми беше първата бременност си е инвестиция, защото ще се ползва години. Сега е спасителен пояс.
Споделям тук сайта, от който си поръчах второ яке, аутлет е и цените са доста прилични, ако някой зъзне като мен.

Приятелки ме съветваха да изчакам, но аз съм непрекъснато в движение покрай малкия или заради неша, които върша, прегледи. А и като родя вече съм 15-16 кг напред, якето което имам си го купих като бях с 20 кг по слаба така или иначе няма да ми стане веднага след раждането

https://www.unico.bg/all

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 07:50 от Дух

# 415
Добро утро. Аз да ви кажа първото раждане ми беше ад… Детето ми се роди полу умряло, без признаци на живот. Слава Богу е живо и здраво. И заради това втория път… стисках до последно от страх, накрая отидох с 8 см и почти подаваща се глава 😀 (тогава още не бях учила медицина) Водите ми отвориха и за 15 Мин стана 10 см и бебето излезе за секунди…
От днес и аз съм с разстройство, безпокойство и имам чувството, че бебето ще излезе скоро (36 гс съм). Всичко ми е готово.
Отивам след малко на преглед и ще дам отчет. 🥰

# 416
Ако си бяхме малко по-близки щях да се исцепя "добро утро, дрисли" Joy .

Ех, оцеляхме. Днес влизам в 35 г.с. кръвното ми се нормализира от няколко дни, мисля че е от фраксипарина. В приложението пише, че бебето вече е готово да живее извън мен. Какво добро бебе, на фона на това, че маса мъже не са способни да живеят извън мамини си дори на 35 години.
Ама да си седи в мама още три седмици.

# 417
#спам
Дух, ти за далечни ли ни имаш? Споделяме си най-интимните неща-нокти, косми, тапи, сополи, акота и т.н…. Ми по-близко от това не знам.
“Гинеколога ми ме последва в инстаграм… Не знам какво още иска да види” 🤪😀

# 418
#спам
Дух, ти за далечни ли ни имаш? Споделяме си най-интимните неща-нокти, косми, тапи, сополи, акота и т.н…. Ми по-близко от това не знам.
“Гинеколога ми ме последва в инстаграм… Не знам какво още иска да види” 🤪😀

Ахахайахха Joy е не, но да не се обиди някой знам ли. Ние бременните сме малко особена порода хаха особено малко преди да родим. Какго вика гинеколожката ми "вие накрая бая нервни ставате Joy "

Аз не помня от колко часа съм утре на преглед и тонове Stuck Out Tongue Winking Eye

# 419
😂😂😂😂😂

В този ред на мисли: Много ми е забавно когато отида на преглед и АГто каже да се съблека зад параванчето, а после къде се навре да гледа? 😂😂😂😂 че то имаше един период, тя ми виждаше интимната зона по-често от мъжа ми!

Общи условия

Активация на акаунт