BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 18.11 - 25.11.)

• 70 870
  • 2 119
  •   1
Отговори
# 2 070
Вчера когато играха на двора, Атижа на няколко пъти спомена, че майка й идва към Б-я и доколкото разбрах е говорила с брат си... Имат връзка с външния свят, само ни баламосват..
Най-вероятно са правили уговорки за финала… Дали са им възможност да поканят близките си. Кофти работа ако дойдат и тя отпадне ден преди това. 😁

# 2 071
  • USA
Според мен е възможно да са имали някаква мисия да се чуят с близките си. В Западните брадъри, точно седмицата преди финала абсолютно винаги имат подобни мисии - или разговор по телефон, или видео съобщение, или писмо. Може и нашенци да сме се инспирирали.

# 2 072
Те не идват за финал на Атидже, а за да я спасяват от Хитър Петър. Joy И да си я приберат.

# 2 073
Стана модерно хора от този бранш да влизат в риалитита. Сещам се за последния сезон на Ергенът. Две сестри със салон, трета със салон, четвърта и тя със салон. Използваха 15-те си минути слава да се саморекламират и да надуят цените до безбожие.

То само като погледнеш колко салони има в София, чисто статистически във всеки един cast сигурно е неминуемо да има поне две фризьорки. Smile

# 2 074
Днес в промото показаха, че Атижа плаче - не знае за какво е влязла в предаването…
Казват им, че днес ще има елиминация, Ланеца реве, прегръща Ивоне и ѝ се извинява, Радо също реве…
Ти вярваш на всичко това, ли?!

# 2 075
Искам да кажа, че едва дочетох темата, и само да сте посмели да я затворите и смените с друга Hands Point Up

# 2 076
Марио ще си остане най- запомнящият се участник, без значение дали ще спечели, или не. Изключително динамичен, противоречив, драматичен, многопластов образ. И много сам. Възхищавам се на търпението и стоицизма му. Как издържа негативизма на всички е Къщата, той си знае.
За мен е неприемливо някой да пише, че трябвало да спрем да го отразяваме.
Образи като Ванеса, Радо или Гого с нищо не привличат внимание. Няма какво да се хабят думи за тях.
Трябва да спрем да превъзнасяме хората, които се снишават, свиват по ъглите и се промушват тук и там незабелязано, в случая се домогват до победа чрез спотайване и мишкуване 2 месеца.
А Вие не помните ли думите на Радо срещу неграмотния Георги от Карлуково, че не е нужно да си придаваш важности и да се правиш, на когото не си, за да се харесаш. Точните му думи бяха "какво да направя като съм такъв, на какъв да се правя!?". Явно ромското тук взема превес, ай сиктир, по тяхно му!

# 2 077
Ако не спечели Марио, значи е нагласено.Той е категоричният победител. Пожелавам му след спечелването да си намери булка, която не е лесбийка.
Е, чак пък нагласено! Хората имат различни предпочитания. Противоречива личност е. Аз му симпатизирам, но на моменти ме изненадва.

# 2 078

Марио е от хората, които оставят отпечатък, но не само с добро. Да си чистачката на къщата, не те прави достоен на всяка цена и всички видяхме цинизма, с който друг не може да се похвали. Хайде, стига хвалебствия за този неуравновесен човек.
Едно хвалебствие ми посочи. Човек вече и неутрално мнение няма право да изразява.

Тези ежедневните гонения от къщата на живо ли ще са или ще са ги изгонили примерно в 20:00 часа, а на нас ни го дават след 22:00? Не, че ми е важно, ама да си питам.

# 2 079
Имам пропуски не съм гледала в началото, но с какво толкова впечатлява Марио. Може би е добър пример?
Мисля, че прекалено "прехвален" в ролята му на жертва и в къщата и в живота.

# 2 080
  • София
Имам пропуски не съм гледала в началото, но с какво толкова впечатлява Марио. Може би е добър пример?
Мисля, че прекалено "прехвален" в ролята му на жертва и в къщата и в живота.

Мен лично  ме впечатли  с това,  че нито  веднъж не се разрева, нито  веднъж не агресира срещу съквартирант, нито ходи  да  блъска околните предмети. Също така не съм  го  чула да обижда съквартирантите. А имаше много поводи  за това. За разлика от Виктор , Пацо,  Георги и комания , които обиждаха реваха и крещяха и  заради  него.

# 2 081
Марио ще си остане най- запомнящият се участник, без значение дали ще спечели, или не. Изключително динамичен, противоречив, драматичен, многопластов образ. И много сам. Възхищавам се на търпението и стоицизма му. Как издържа негативизма на всички е Къщата, той си знае.
За мен е неприемливо някой да пише, че трябвало да спрем да го отразяваме.
Образи като Ванеса, Радо или Гого с нищо не привличат внимание. Няма какво да се хабят думи за тях.
Трябва да спрем да превъзнасяме хората, които се снишават, свиват по ъглите и се промушват тук и там незабелязано, в случая се домогват до победа чрез спотайване и мишкуване 2 месеца.
А Вие не помните ли думите на Радо срещу неграмотния Георги от Карлуково, че не е нужно да си придаваш важности и да се правиш, на когото не си, за да се харесаш. Точните му думи бяха "какво да направя като съм такъв, на какъв да се правя!?". Явно ромското тук взема превес, ай сиктир, по тяхно му!
Какво общо има Ланеца с написаното от мен? Някъде да съм написала, че трябва да се толерират скандалджиите? Мнението точно на Радо не може да е коректив за мен.

# 2 082
Днес в промото показаха, че Атижа плаче - не знае за какво е влязла в предаването…
Казват им, че днес ще има елиминация, Ланеца реве, прегръща Ивоне и ѝ се извинява, Радо също реве…
Ти вярваш на всичко това, ли?!

Не! Знам, че в промото се слагат неща само за да привлекат внимание, просто казвам какво са дали

# 2 083
Всъщност Марио чак жертва не се е изкарвал. За разлика от Виктор например, или Ланеца. Или Ванеса, която направо каза, че е такава и което ама грам не го вярвам. Той рядко е плакал и си е отстоявал позицията. И винаги е казвал, че е силен. Как като казваш, че си силен е заявка, че си жертва. Но останалите действително го направиха такава. Жертва на почти постоянния им тормоз и нападки. Това едно. И макар, че ще се повторя, изключително грубо и тенденциозно е той да бъде наричан неуравновесен. Няма как един неуравновесен човек да понесе кротко всичко, което понесе той. Противоречив - добре, многолик - може, но не е неуравновесен. Не смятах да гласувам за никого, ама май вярно ще взема да гласувам за него. Разбирам, че е непопулярен образ, сигурно ги дразни, но щом той, "неуравновесният", може да ги изтърпи всичките "уравновесени" накуп, значи не е никакъв проблем и те да го изтърпят. Или да се разберат с него. Аз не видях някой да се опитва да се разбере с него. При малкото опити за комуникация с него, всички се държаха като някакви наставници и или му се караха "добронамерено", или направо му нареждаха какво и що. Значи той демонстрира точно уравновесеност, когато бива нападнат. Даже съжалявам, че понякога прекалено много се оправдава, а няма защо. Всички други, когато са били атакувани, излизаха от равновесие.

# 2 084
Наистина днес ИВ ще е до късно и кога ще почне ББ ,тъмна индия Rolling Eyes ,а ще е интересно довечера.Дано за догодина да направят някакво разместване ,ама едва ли.

Общи условия

Активация на акаунт