🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIV 🎬

• 37 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Той беше казал, че няма да участва, ако ще да му плащат в лами.

# 91
Той беше казал, че няма да участва, ако ще да му плащат в лами.

Много жалко. "Карибски пирати" ще са провал без обичания от всички Капитан Джак Спароу...

# 92
  • Бургас
По мое скромно мнение, по-добре Деп да не се връща назад към Спароу. Достатъчно провалени продължения сме виждали в киноиндустрията вече. Пък и начина, по който побързаха да се дистанцират от него преди години...Triumph

# 93
  • Галифрей
Съгласна съм така им се пада. Не мисля ,че ще се върне той си го беше казал  точно и явно. На него не му пука за парите, въпросът беше на чест. Обърнаха му гръб когато се нуждаеше от подкрепа и сега като се разбра истината се подмазват. 😒

# 94
Съгласна съм така им се пада. Не мисля ,че ще се върне той си го беше казал  точно и явно. На него не му пука за парите, въпросът беше на чест. Обърнаха му гръб когато се нуждаеше от подкрепа и сега като се разбра истината се подмазват. 😒
Аз за всичко обвинявам онази психопатка Амбър . Но сега нещата са се обърнали до колкото разбрах за Аквамен 2 е щяла да има повече екранно време но Джейсън Момоа който е близък приятел на Джони е казал или по малко екранно време да има с нея или се отказва от филма и по добре . На тази психопатка никога не съм и вярвала на глупостите , личеше си че лъже още на процеса срещу него . Добре че и той спечели делото срещу нея . Но преди това много гадно постъпиха с него и от Фантастичните животни същото . Новият Гриндълуолд не може да се мери с Джони . А Карибски Пирати нямаше да има такъв успех ако не беше той . BlushBlush

# 95
  • Галифрей
Да така е. Аз не мога да разбера,защо има  хора които защитават тая кобра? Виждала съм преди постове се хванах за главата. Хора лесно биват манипулирани.

# 96
Да така е. Аз не мога да разбера,защо има  хора които защитават тая кобра? Виждала съм преди постове се хванах за главата. Хора лесно биват манипулирани.
Успя да ги подмами успешно . Само че мен не успя , спомням си и снимката която беше дала като доказателство че Джони я е бил , ами извинявай ако ще лъжеш го прави качествено толкова лош грим не бях виждала толкова си личеше че е фалшиво . Тя преди Джони беше една треторазрядна актриса никому неизвестна , да вземе да му благодари че покрай него се разбра коя е . За нейно съжаление за цирка който спретна пред целият свят като се опита да очерни една от най големите звезди се обърна късмета срещу нея , до колкото разбрах никой не иска да работи с нея . Smiling ImpSmiling Imp

# 97
Дори и в момента тя си има клакьори и интересното е, че новата им стратегия е да наричат Брат Пит насилник. Един вид да направят връзка между нея и Анджелина.
Това е вокално малцинство (мисля, че това беше правилният термин Wink ). Не мисля, че филм с участието на Амбър ще има успех - нея я мразят наистина много хора.
Положението с Анджелина е съвсем различно - тя има стабилна база фенове (отделно от тези, които оприличават Брат Пит с Джони Деп и обиждат двамата) и дори да не е съвсем наред с главата, е успешна актриса, за разлика от Амбър.
Ще видим сега какво ще стане с филма за Мария Калас.

# 98
Анджи е друга бира . За разлика от Амбър е страхотна актриса , но и тя доста се изложи . Брад Пит до колкото знам и съм чела това което е казала Дженифър че той е прекрасен и добродушуен и земен човек . Брад винаги съм го харесвала както и Джони а това че някой се опитва да ги очерни и то по такъв начин и то жени който са имали връзка със тях това е отвратително . На Амбър никой не и повярва поне , но Андежелина използва силен коз и това са децата и . Може и да има доза истина в думите и но тя доста изопачи и прекали според мен . Въпреки цялата тази мелодрама аз продължавам да харесвам и Брад и Джони . Simple Smile Simple Smile

# 99
Естествено - въобще не вярвам, че той е насилник. Тези "деца" са отглеждани под похлупак, от жена с много изкривена представа за света и хората, и нямат представа от нормални човешки взаимоотношения - сигурно когато някой им направи забележка (или им каже, че смяната на пола е невъзможна), се изживяват като жертви и мислят, че ги тормозят.

# 100
Естествено - въобще не вярвам, че той е насилник. Тези "деца" са отглеждани под похлупак, от жена с много изкривена представа за света и хората, и нямат представа от нормални човешки взаимоотношения - сигурно когато някой им направи забележка (или им каже, че смяната на пола е невъзможна), се изживяват като жертви и мислят, че ги тормозят.
Така е !! Тя самата е доста странна .. Преди години нали даже си отряза гърдите от страх че може да хване рак , но после се присети да си сложи . Похвално е че се занимава с хуманитарна цел , но е доста чалната .

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 13:16 от Жасмина 94

# 101
  • Галифрей
Да чалната си е и аз никога не съм я харесвала. Иначе новият й филм си върви по кината.
Иначе аз сега съм си на коледна вълна и си гледам коледни филми 😁❤
Всяка година си правя маратони.

# 102
Сега гледам филма за Тръмп - някъде до средата съм. Нищо лошо не мога да кажа, но и не ми е много интересно.

# 103
Сега гледам филма за Тръмп - някъде до средата съм. Нищо лошо не мога да кажа, но и не ми е много интересно.

Филма от вчера е с три номинации на Film Independent Spirit Awards - за най-добра главна роля (Себастиан), най-добър режисьор (Али Абаси) и най-добър монтаж (защото на английски е best editing, но най-добра редакция звучи тъпо на български..).

Също не знам дали сте чули, но преди няколко седмици имаше голям скандал във връзка с този филм и участието на Себастиан в рубриката на Variety "Интервюта на актьори с актьори". Себастиан беше гост на една от прожекциите на филма в щатите и там е разказал, че е трябвало да участва сега в новия сезон на въпросната рубрика (преди две години е участвал за първи път заедно с Дженифър Анистън), но заради "Стажантът" никой не се е престрашил да участва с него, защото ги е било страх да коментират филма и Тръмп...От Variety потвърдиха и казаха, че пи ар агентите на актьорите отказвали дори преди да говорят със самите актьори, от страх за техните клиенти... Интернет беше пламнал, но...малко след дъжд качулка... Днес трябва да обявят имената на актьорите които ще участват в този сезон и феновете сигурно ще ги разсипят...

И малко встрани по темата, и по-точно във връзка с предишната тема. За настоящата приятелка на Себастиан - Анабел Уолис също се говорят какви ли не неща, като се почне в това, че връзката им е просто пи ар, за да я изтреля в кариерата, и се стигне до обвинения на фенове към нея, че им е посягала сексуално...абе какво ли не се изписа в интернет...

# 104
  • София
Новият актьор, който ще играе Сивиръс Снейп в сериала, ще бъде негър Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт