🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIV 🎬

• 37 740
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Новият актьор, който ще играе Сивиръс Снейп в сериала, ще бъде негър Simple Smile
Думи нямам !! Айде стига вече .. 😐😐😐 Аман от тази коректност . 😐😐

# 106
Не е правилно - значи отхвърленият мъж ще е чернокож - това е расистко!

Догледах за Тръмп и след това проверих дали
Скрит текст:
изнасилването се основава на факти. Не съвсем - по време на развода Ивана заявява, че е правила секс с него, който й е бил много неприятен и се е почувствала насилена, но впоследствие е заявила, че не е имала предвид, че той я е нападнал, а че е била гадна случка (не искам да задълбавам в тази тема, но има разлика).
Самият той е коментирал, че това е глупост и не отговаря на истината.
Накрая го представяха като корумпиран, заплашителен човек, а аз никога не съм го възприемала така - по-скоро като нещо средно между клоун, шоумен и бизнесмен. Дори и сега - гледах част от подкаста при Джо Роугън (не целия, защото е 3 часа, а не ми е чак толкова интересен) не ми изглежда заплашителен.
Даже ако предизвика Трета световна, ще си помисля, че по-скоро е глупак, отколкото някакво чудовище.

# 107
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Новият актьор, който ще играе Сивиръс Снейп в сериала, ще бъде негър Simple Smile
В такива моменти винаги си задавам въпроса кому е нужно и защо? Представям си ако бял мъж изиграе някой тъмнокож персонаж в днешни дни, дали няма да го разкъсат на парчета.

# 108
Няма гърбав нос и мазна права коса. И сега като му викат, че прилича на гарван и на прилеп, сигурно ще е политически некоректно...

Обаче са уцелили възрастта - повечето персонажи са млади - Снейп е на около 35 години, не на 55. Родителите на Хари са убити на около 20 години, а във филмите са повехнали.

Май още не е напълно сигурно, че ще е той.

# 109
  • Галифрей
Не е сигурно предлагат му. Надявам се човека да откаже. Никой не може да замести вече покойните артисти.
Класиката си е класика,нека си остане такава с каквото сме израстнали. Без модерна  адаптация. Попринцип не спазваха епохата на 90-те в което се развива действието на книгата а се развиваше когато снимаха филмите.

# 110
Ако няма да се съобразяват с книгите, наистина няма смисъл.
Аз искам римейк, но точен.

# 111
  • София
След черни Клеопатра, Орфей и кралица Шарлота, ще ги призная в желанието им за равноправие, ако видим черен Хитлер, черен Чикатило или поне един черен Тарзан.

Или евентуално скандинавец да изиграе Мартин Лутер Кинг.

Римейкът на сериала 400 е с предимно черни в главните роли. Малкото бели са в третостепени роли на лошите пазачи и правителствени агенти. Има един бял, женен за черна и едно бяло момиче, което е сакато и се лута между доброто и лошото. Толкова.
Силно възмутена съм от тенденцията и се радвам, че не живеем отвъд океана.

А глупостта с квотите е даже обидна за самите актьори. Сякаш нямат качества да заслужат дадена роля и им трябва квота, за да я получат.

На Морган Фрийман трябва ли му квота? Велик!
На Дензъл Уошингтън трябва ли му? Брилянтен!

Но и двамата са неподходящи за ролята на например Наполеон, така както Гуинет Полтроу не бива да получава ролята на например Уитни Хюстън. Не виждам драма в това.

# 112
Много добър старт на Смелата Ваяна 2 у нас. Simple Smile
Гунди и Гладиатора усилено са подгонили съответно девет и два милиона. Това първото е направо сюрреалистично.

Защо Wicked така изостава? Колкото и да не е популярен мюзикълът у нас, все пак се знае, Ариана Гранде е много известна също.
Слаба е рекламна кампанията ли?

Филмът е 10/10. Не се усещат 3 часа.

# 113
Аз лично не харесвам историята - не обичам оригинални истории на злодеи, освен ако не са изключително интересни личности. Специално тази зелената не ми е интересна (не заради актрисата) и ми е все едно, че като ученичка си е била приятелка с Гленда и се е разстроила психически, защото не е била харесвана.

Мисля, че Вълшебникът от Оз поначало не е имал нужда от продължения.

# 114
Написаното от теб само леко докосва истината, не е така, както го описваш.
Книгата/мюзикълът/филмът са цялостна предистория на Магосникът от Оз, не се проследява само Елфаба.

Джонатан Бейли също прави страхотна роля. А Питър Динклидж веднага го разпознах по гласа.

# 115
  • Галифрей
Не знам хората тука много не си падат по мюзикъли. Може би е по слаб,защото има други филми на хоризонта. Някой могат да си го гледат онлайн. Освен това не е евтино да ходиш на кино. Повечето хора ходят по моловете и там кината са по скъпи. Не всеки може да си го позволи.
Има си кино салони в столицата където е по евтино и пускат хубави  филми, но има различни прожекции.

# 116
  • София
Най-накрая изгледах на кино, Гунди Simple Smile
https://www.imdb.com/title/tt31853193/

Мнението ми тук:
https://bg-mam.ma/p/1689042/48972422

Хора, прекрасен филм, просто прекрасен.
Гледайте, гледайте, гледайте. 💔

9 от 10!

# 117
  • Галифрей
Да хора гледайте го няма да съжалявате!

# 118
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Време е за най-любимите ни анимационни филми! Топ 3 в жанра + класиране за големия финал.

Ето и крайните резултати от уестърните:
1. Тумбстоун (Tombstone) (1993) - 13 гласа

2. Имало едно време на Запад (Once Upon a Time in the West) (1968) 12
2. Великолепната седморка (The Magnificent Seven) (1960) 12

# 119
  • Галифрей
Исках да пусна повече гласове 😁 Аз съм ги гледала всичките и повечето са ми много любими.
Красавицата и звярът, Спящата красавица, Търсенето на Немо, Цар Лъв, Аладин,Малката Русалка, Рататуй, Уоли, Играта на играчките, Таласъми ООД, Рапунцел, Тарзан, В небето ❤ Класики на моето детство.
Сега за другите които не са на Дисни.
Ледена епоха, Шрек,Хотел Трансилвания,Кунфу Панда,Облачно с кюфтета,Как да дресираш дракон,  Земята преди време и тн. Аве щях да гласувам за всичките 😄❤

Добавям от мен други мой любими от много години : Принцеса Анастасия, Палечка, Господарят на страниците, Мулан, Покахонтас, Барби в Лешникотрошачката, Балто, Роботи,Спирт, Атлантида: Изгубената империя.

Общи условия

Активация на акаунт