🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIV 🎬

• 37 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ау, три гласа са ми малко за анимациите.

Ако можех, и трите щяха да отидат за първите 10 минути на Up. ❤️
Но ще гласувам и за Inside out и Полярен експрес (заради Том Ханкс и вълшебството на Коледа), макар че Уоли също ми е ужасно любим. И Рататуи. Ох, и много други.

И само отбелязвам, че за мен Търсенето на Дори е по-силен от Търсенето на Немо.

# 121
  • Галифрей
Полярен експрес ❤ Обожавам го, аз си го гледам всяка година  по традиция на Бъдни вечер.

Коледна песен (2009) с Джим Кери ❤ Страхотен филм, той играе 5 персонажа.

# 122
  • Berlin
6 гласа са.
Моите са - Красавицата и Звяра, Малката русалка (имахме го на видео касета заедно с “Как казаците помогнаха на мускетарите”😅), Уоли, Как да си дресираш дракон, Frozen, Цар Лъв.

# 123
Най-прекрасната анимация за мен си е Цар Лъв. Няма друга, която да заеме мястото ѝ в сърцето ми.

# 124
Гласувах, но 3 гласа са много малко.
Мага ли да използвам и двата вота, които не дадох за мюзикъли?🤣

# 125
Моля ви, четете - полуфиналът е с повече от 3 гласа.

# 126
Моля ви, четете - полуфиналът е с повече от 3 гласа.
Мерси.
Когато съм скролвала въобще не съм го видяла.

# 127
  • София
Най-прекрасната анимация за мен си е Цар Лъв. Няма друга, която да заеме мястото ѝ в сърцето ми.
Колко сме различни хората. Моето усещане е съвсем различно от първия миг, в който гледах филма преди N години.
Няма друга анимация, която да ми е така нечестно несправедлива. Някакви самопровъзгласили се за царе индивиди смятат, че всичко им се полага по право и че са нещо повече от другите. Та даже го и играят жертва. 🙄 Добре че са сцените с Тимон и Пумба, за да има полъх свежест в тая дистопия.

# 128
От изброените най-много харесвам Аладин и Малката русалка.
Гласувах за класиките (тези двата, Цар Лъв, Пепеляшка, Красавицата и Звяра) и Коко, не съм подкрепила по-нови.

# 129
Аз много харесвам и " Принцът на Египет " наскоро пак го гледах и мога да кажа че рядко плача , а за анимация да не говорим . Началото е толкова силно емоционално особенно със великолепната песен която те стиска за гърлото и сърцето . Това филмче е шедьовър.  Гласувах за него,  както и за " Цар Лъв " и " Шрек " които и до ден днешен мога да гледам без да ми омръзнат . 😊😊

# 130
Кога трябва да излиза новия филм за Цар Лъв? Вече виждам билборди и май ще е скоро премиерата.

# 131
Спящата красавица ми е най-любимата анимация евър. Уоли е любимото детско на дъщеря ми, сложих един вот за нея 😃 Рио също ми е много любимо филмче и винаги съм си мислела колко е подценено на фона на Елза например. Хотел Трансилвания е много забавно във всичките му части, тази година дъщеря ми го избра за тема за рождени си ден, беше голям зор украсата.

# 132
  • Галифрей
Муфаса излиза на 20.12.

През годините имам много любими анимации и още си ги гледам от  време на време. А сега се сетих още една класика “ Принцесата Лебед” и продълженията ми хареса много ❤

# 133
Сигурно сте го коментирали миналата година,  но аз едва сега гледах Уроците на Блага. Има го в макс. Много хареса, въздействащ, силна главна роля, с атмосфера. Доста потискащ, но въздействащ.

# 134
И на мен Спящата красавица ми харесва повече от Пепеляшка и Красавицата и Звяра - харесвам този стил на рисуване (идеята е да е малко готически, може би?), също включването на музиката на Чайковски, харесвам промените (тя не спа сто години, а също и битката с дракона е топ), но този филм за съжаление никога не е бил толкова популярен - още след излизането си е имал проблеми.

Отделно, за мен Аврора е най-красивата принцеса на Дисни (въпреки че Ариел ми е любимката).

Общи условия

Активация на акаунт