Майчин дом Варна - тема 14

• 7 839
  • 125
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Вече съм в 36+3 г.с. и си приготвям багажа за болницата, но се чудя дали да си сложа сешоар. Ако има някой, който вече е раждал в МД може ли да каже има ли сешоар в стаите? Също така има ли помпа за кърма? Аз си сложих моята, но така си увеличавам багажа и ако има достъпна за всички няма смисъл да я нося..

# 121
Здравейте! Вече съм в 36+3 г.с. и си приготвям багажа за болницата, но се чудя дали да си сложа сешоар. Ако има някой, който вече е раждал в МД може ли да каже има ли сешоар в стаите? Също така има ли помпа за кърма? Аз си сложих моята, но така си увеличавам багажа и ако има достъпна за всички няма смисъл да я нося..

В двойната стая има сешоар - подобен е на тези в хотелите, които са монтирани на стената. За помпата не съм сигурна, защото аз си носих моя и не ми се наложи да питам, но някой друг може да потвърди.

# 122
  • Varna
На мен ми дадоха ръчна помпа за кърма, но по-добре си носете вашата. Ако няма място в куфара/ сака може и в отделна торба, никой няма да ви върне.

# 123
Аз ползвах тяхната помпа, която е двойна, но беше единствена в отделението. Щом имате, по-добре си я носете, ако евентуално ви потрябва. За сешоар не помня.

# 124
Аз си носих помпа, но не ми потрябва. Все пак си носете според мен.
Бях в двойна стая и сешоар нямаше. Ползвах на жената до мен. Та, ако можете си носете и него.

# 125
Здравейте! Следя се при д-р Яков. Имам въпроси за раждането. Ще питам и акушерката, но ми се искат независими отговори.
Какво се случва, ако не избера екип? Дали гледат с недобро око и да претупват?
Имам едно естествено раждане и много се надявам, живот и здраве, да успея да родя отново по същия начин. Д-р Атанас Цонев гледам, че подкрепя това, колебая се всъщност между него и Яков. Преди 10 г. първото раждане ми води д-р А. Атанасова, понеже тя беше на смяна, а следящия ме лекар тогава (отново Яков) беше в отпуск. Но тогава май беше различно, очаквах да родя при следящия, без да заявявам избор на екип или поне така помня.
Много съм объркана за раждането.. всяка информация за лекари, израждащи естествено ще ми е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт