Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 33 154
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Минах трансфера вече. Според репродуктивния не бил проблем високия прогестерон. Аз се моля да е бил рекордно висок, заради това, че сложих медикаментите около 2 часа преди изследването. Само сега ще намаля пролутекса от х2 на х1/дневно.

Предния път бях и с прегнил и зарзио, които този път не ми бяха предписани, надявам се да не се отрази на имплантацията. 🙄

# 166
Успех, Emay! За прегнил и зарзио - има проучвания, които показват, че могат да допринесат, но пък аз например нямах дори имплантация с тях, така че не се свеждат нещата само до тях.

# 167
И аз съм след трансфер. Някоя от вас имала ли е диария( единично изхождане) след траснфер. Нощта ми се случи. Предполагам, че може и от дуфалака да е, макар че не го пия за първи път.

# 168
И аз съм след трансфер. Някоя от вас имала ли е диария( единично изхождане) след траснфер. Нощта ми се случи. Предполагам, че може и от дуфалака да е, макар че не го пия за първи път.
аз също съм имала разтройство слет трансфер мислех край това ми беше неуспешен трансфер когато имах това необмислено разтройство но съм със положителнитен тест така че може би е спад в хормоните нз ако някой повече разбира да пише

# 169
Emay, как е при теб положението? Имаш ли някакви болки? Аз нощта имах ПМС.. и малко съм отчаяна днес.

# 170
Някой прави ли замразен трансфер на естествен цикъл при Ставрев в Селена . Имам 1 неуспешен   , сега предлага без лекарства да бъде . Може ли да ми кажете как протича . Благодаря !

# 171
Някой прави ли замразен трансфер на естествен цикъл при Ставрев в Селена . Имам 1 неуспешен   , сега предлага без лекарства да бъде . Може ли да ми кажете как протича . Благодаря !

Аз бях на естествен цикъл този месец в друга клиника.  До овулация не съм приемала никакви медикаменти, след овулация започнах пролутекс по 50мг и циклогест 2х1. След трансфера продължих с тях + естрофем.

# 172

Аз бях на естествен цикъл този месец в друга клиника.  До овулация не съм приемала никакви медикаменти, след овулация започнах пролутекс по 50мг и циклогест 2х1. След трансфера продължих с тях + естрофем.

На кой ден се започва  като е на естествен цикъл ?

# 173

На кой ден се започва  като е на естествен цикъл ?

Прави се преглед на 1-2 ден от цикъла, за да се види дали няма задържана киста и се пускат хормони. След това просто се следи лигавица и фоликула как нарастват.  Някои имат тайнираща инжекция, за да е сигурно пукането на фоликула.

# 174
Noname8, аз първото денонощие имах някакви болки, усещах ги в района на поставяне на ембриончето, но може и просто в главата ми да си е било. 😅 В момента нямам конкретни усещания, до цикъла ми остават 6 дни.

Да те успокоя - при успеха имах пълния коктейл ПМС последните 4-5 дни, в това число - кафяво зацапване сутринта в деня на цикъла. Бях отписала изобщо опита, като го видях. Не помня същия или следващия ден направих кръвен тест и бях с ЧХГ над 80. Така че, нека това не те притеснява! 🫶

# 175
Всичките ви ембриони ли са на 5 ден , мойте всичките които са замразени са на 6 . Трябва ли да се притеснявам , че всички са на 6 и имам само 1 на 5 ден ....

# 176
Всичките ви ембриони ли са на 5 ден , мойте всичките които са замразени са на 6 . Трябва ли да се притеснявам , че всички са на 6 и имам само 1 на 5 ден ....

Аз съм с един 5-дневен и един 6-дневен ембрион. Предполагам, че 6-дневните са се развили малко по-бавно до бластоцист.

# 177

Аз съм с един 5-дневен и един 6-дневен ембрион. Предполагам, че 6-дневните са се развили малко по-бавно до бластоцист.

Трябва ли да се притеснявам , че са се развили така бавничко . Имам доста замразени и не знам какво да мисля ..

# 178

Трябва ли да се притеснявам , че са се развили така бавничко . Имам доста замразени и не знам какво да мисля ..
Третият ми трансфер беше на 13.12 с два шестдневни . Утре влизам в 8ма седмица. С леко кървене и зацапване съм , но не е заради ембрионите. Така че въобще не се притеснявай че са на 6дни

# 179
Тодлърът ми беше 6-дневен ембрион, балансиран след преминал PGT. ❤

Общи условия

Активация на акаунт