Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 12

• 33 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Alira, така или иначе след стимулацията трябва да чакате 2 месеца за ЗЕТ, защо не направите първо трансфера на снежинката. Може да не се стигне до нова стимулация Simple Smile Nature Snowflake

# 271
Alira, така или иначе след стимулацията трябва да чакате 2 месеца за ЗЕТ, защо не направите първо трансфера на снежинката. Може да не се стигне до нова стимулация Simple Smile Nature Snowflake

Пухилда, благодаря за отговора. Тази сутрин бях на преглед на трети ден от цикъла и така или иначе стимулация няма да има, само един антрален видяха. Най-вероятно ще направим ЗЕТ трансфер на Скрежинката на ЕЦ, ще проследят овулацията, няма да пия естроген, само прогестеронов препарат след естествената овулация. Може би само PRP ще направим отново преди трансфер.

Пухилда, а защо казвате, че трябва да се чакат два месеца за ЗЕТ след стимулация? Нещо да се върнат хормоните в норма или заради ПИД на ембрионите ли?

Благодаря!

# 272
Alira, поне така беше при моя ЗЕТ, но си мисля, че е по-скоро стандарт. След стимулация, ако няма свеж трансфер, се изчакват два цикъла (този след пункция и един следващ нормален), за да се изчисти организма от стумулацията. И така се пристъпва към замразения. Успех ви желая!

# 273
Alira, поне така беше при моя ЗЕТ, но си мисля, че е по-скоро стандарт. След стимулация, ако няма свеж трансфер, се изчакват два цикъла (този след пункция и един следващ нормален), за да се изчисти организма от стумулацията. И така се пристъпва към замразения. Успех ви желая!

Разбирам, Благодаря! Ами да видим какво ще стане при мен…. Дефакто съм след цикъла последвал стимулацията и биохимичната бременност (която бе с много ниски нива на ЧХГ, едва 12!!!, даже МЦ ми дойде точно на датата си), и казаха, че може и стимулация и трнсфер, стига ЧХГ да се е занулило до 2-3 ден от МЦ. Ако не се е, стимулация не, трансфер може, разбира се след необходимите проверки на дебелина на лигавица, на ниво н прогестерон. Общо взето и в двата случая ми казаха, че може без почивка ако хормоните са в норма. Но аз бях и с лека стимулация. Така де, всеки е индивидуален Simple Smile) Дано този път се получи Simple Smile

# 274
На 12 ден съм от цикъла в подготовка за ЗЕТ с естрофем и днес от сутринта ме боли кръста . При неуспешния опит ме беше заболял след трансфера. Този път преди , случвало ли ви се е ? Дали се дължи на естрофема / уголемяване на лигавицата или нещо друго?

# 275
Здравейте, скоро ми предстои трети опит (досега 1 сет и един зет без имплантиране). Правихме биопсия на матката и всичко е Ок. Не сме правили пид, но ако има следваща стимулация ще направим. Въпросът ми е дали някой може да ми каже повече за имплантационния прозорец - ако има изместване примерно от 1-2 дни това толкова ли е ключово? Не са ли около 2-3 дни реално подходящи за имплантиране?

# 276
Момичета, за съжаление при мен нещата не отиват на добре.
Чхг 21/02 - 300
26/02 - 789
04/03 - 769
Sad
В четвъртък пускам отново.

# 277
Здравейте, момичета. И аз се вписвам в групата. Проследяване за ЗЕТ. Първи зет от юли неуспешен, на естествен цикъл. След това правих всички възможни биопсии. Намерена бактерия и лоша имунология. Последва лечение и най- накрая всичко е добре. Предният месец поради висок прогестерон на естествен цикъл беше отменен трансфера. От вчера съм на естрофем 2х1. Имам два не тествани ембриона. С ПИД нямах успех през юли.
Стискам палци на всички, дано това е нашата година!
HubabubaAa, какво стана с Чхг, дано всичко е наред. Стискам палци!

# 278
Чакам резултати, следобяд трябва да излязат .
Но честно казано, не очаквам добри такива, при положение, че за една седмица е мръднал леко надолу.
Последните ми два теста са в различни лаборатории, силно се надявам да са объркали 🤣, НО нека бъдем реалисти.
Така де, нищо не е свършено и нищо не е на всяка цена.
Пожелавам ти успех, както и на всички тръгнали по този трънлив път, ще успеем няма как иначе Simple Smile)
Стискам палци 🍀

# 279
Sunshine, какво значи ‘с ПИД нямах успех’? Не са били здравички или не са успяли да направят? С какъв грейд са ти ембриончетата?

# 280
Linda, от стимулацията останах с 5 ембриона. Тествахме 3 и от тях един балансиран, другите 2 бяха унищожени. Трансферът през юли беше с балансирания. Беше грейд 4АА. Нищо не стана. И сега имам 2 ембриона 5 дневни. Или са 3BB или 3AB или 4AB. Не знам унищожените какъв грейд са били.
Hubabubba, стискам палци! Имай надежда! Ако не, продължаваме напред. Нищо никога не е изгубено! Ще станат нещата!

Sunshine, какво значи ‘с ПИД нямах успех’? Не са били здравички или не са успяли да направят? С какъв грейд са ти ембриончетата?

# 281
1159 е резултата от днес....
Не знам вече какво да мисля, пак ще звъня на доктора

# 282
HubabubaAa, колко ембриончета върнаха? Ако е само едно, падането и пак покачване на ЧХГ не е много добър знак и може да говори за извънматочна бременност. Ако са били 2, може едното да е спряло развитие, от там ЧХГ привидно да пада, а другото да си продължава да расте. Ако е имало ЧХГ инжекция (овитрел, хориомон) също може да има падане докато се чисти, а същевременно да нараства от бременност и стойностите да не изглеждат като правилно удвояващи се.

# 283
Видяхме плоден сак Simple Smile
Според два лекаря лабораторното изследване е дало грешка, иначе нямат логично обяснение за предходните два резултата.
Avisa - не мога да отговоря на съобщението ти, понеже си надвишила лимита, ако искаш оправи нещата и ми пиши отново Simple Smile

# 284
Радвам се за добрия развой и ти желая успешна бременност до финал!

Общи условия

Активация на акаунт